SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1932 Malatyagücü Kadrosunu Güçlendirdi

0
Güncellendi - 2017-01-29 20:56:51
1932 Malatyagücü Kadrosunu Güçlendirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde şampiyonluğun en güçlü adayı olan 1932 Malatyagücü, kadrosunu güçlendirdi.

Geçtiğimiz sezon 2. Amatör Büyükler Futbol Ligini namağlup şampiyon tamamlayan kırmızı beyazlılar, bu sezon ise BAL Ligi hedefiyle çıktığı yolda şuana kadar iyi bir şekilde yolunda ilerliyor.

Sezon başında iyi bir kadroyla lige başlayan ve zirvede yer alan 1932 Malatyagücü, Malatyaspor’dan Gökhan Öz, Nail Güler ve Emre Sevinç’i transfer etti.

Kulüp başkanı Aziz Yiğit, hedeflerinin BAL Ligine yükselmek olduğunu kaydederek, bu hedef doğrultusunda iyi bir kadro kurduklarını ifade etti.

Ligde iyi bir gidişatlarının olduğunu dile getiren Yiğit, “Geçen sezon namağlup şampiyonluğun ardından bu sezon BAL Ligi hedefi doğrultusunda iyi bir kadro oluşturduk. Kadromuzu Malatyaspor’dan transfer ettiğimiz Gökhan Öz, Nail Güler ve Emre Sevinç ile daha da güçlendirdik. Emin adımlarla yolumuza devam edip, sezon sonunda hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Amatörede 2. transfer döneminde her haber okuduğumda, takımlar Efsane Malatyaspor'dan transfer yapmış oluyor. Efsanenin durumu ile ilgili geniş bir haber bekliyorum. 2014'te karar verilen dosyanın hala Ankara'dan dönmemesi de ilginç. 1932 Malatyagücü'ne başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • derebeyi44 (7 yıl önce)
    şampiyon 1932 malatyagücü olacak inş
    0
    0
    Yanıtla