SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Golden Sonra Konuştu: "Devamı Gelecek"

0
Güncellendi - 2017-09-22 00:16:26
2 Golden Sonra Konuştu:
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Arjantinli forvet oyuncusu Fernando Emanuel Dening, İnegölspor ile oynanan kupa maçında 2 gol atmanın mutluluğunu yaşıyor.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında Çarşamba günü deplasmanda Bursa ekibi İnegölspor ile İnegöl İlçe Stadı’nda karşılaşan Evkur Yeni Malatyaspor, karşılaşmayı Arjantinli oyuncusu Fernando Emanuel Dening’in kaydettiği gollerle 2-0 kazanarak, adını 4. Tur’a yazdırmayı başardı.

Karşılaşmanın 45+1 ve 72’nci dakikasında kaydettiği gollerle takımına turu getiren Dening, karşılaşma sonrası büyük bir mutluluk yaşadı. İlk 11’de sahaya çıkan Arjantinli oyuncu, ileri uçtaki performansıyla teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Kupa maçında 2 gol atarak, takımına turu getiren Fernando Emanuel Dening, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri çekti.

Dening, kupada gol attığı için mutlu olduğunu ifade ederek, “İki gol beni çok fazla mutlu etti. Neyse ki bu daha başlangıç, devamı gelecek” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mustafak (6 yıl önce)
    Oynatılsa takımın ileiti ucunda değişilmez okur hırlı dikine oynayan adam vence verimli olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    İnşallah süper lig de de atar,şimdilik bal yapmayan arı gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayi (6 yıl önce)
    Abi biraksin bu isi golcüsün sen Senin isin bu 2 Lug takimina Atmis seviniyo
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (6 yıl önce)Dayi isimli kullanıcı yorumuna
    O biraksin sen basla dayi sen super lig takimlarina gol atar sevinirsn
    0
    0
    Yanıtla
  • abzer dayı (6 yıl önce)Dayi isimli kullanıcı yorumuna
    ben senin dediğini deninge söyledim. hemen futbolu bırakacak..
    0
    0
    Yanıtla