SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Kuruluş Süreci Başlamışmış!

0
Güncellendi - 2017-04-24 02:39:01
2. Kuruluş Süreci Başlamışmış!
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık; “15 Temmuz ikinci kurtuluş savaşı dedik ve şimdi Allah nasip ederse Türkiye’nin ikinci kuruluş sürecini yaşayacağız. “ dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte Kale ilçesini ziyaret ederek, referandum oylamasında yüzde 92 oranında ‘Evet’ oyu çıkmasından dolayı teşekkür etti.

AKP Kale İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kale ilçesine teşekkür ettiklerini belirterek, “Daha çok hizmet üretmek, ülkemizi ve geleceğimizi düşünmek zorundayız. Siyasi istikrarı oturtturmak zorundayız, ekonomik kalkınmayı ve güven ortamını oluşturacağız İnşallah. Bu sistem buna sebebiyet veriyor. Daha hızlı bir yönetim şekline kavuşmuş olacağız. Daha güçlü bir Türkiye için, bu ekonomik anlamda da, siyasi anlamda da daha güçlü bir Türkiye için bu büyük bir fırsat. Bütün Kaleli hemşerilerimize, muhtarlarımıza, teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Bu herkesin ortak başarısı.” dedi.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, ilçeler arasında referandumda en yüksek ‘Evet’ oyunun çıktığı Kale ilçesine ilk teşekkür ziyaretinde bulunduklarını belirterek, “hem ilçe başkanımız, hemde belediye başkanımız tüm teşkilat ile uyum içerisinde bize en yüksek desteği verdiniz.” dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, “Türkiye’de yüzde 51.4, Malatya’da yüzde 70, Kale’de yüzde 92, Allah’a hamdolsun. Milletin kararının üzerinden hiçbir karar tanımadık, tanımayacağımızı söyledik. Bugün aynı cümlelerin altını bir kez daha kalın bir şekilde çiziyorum. Milletin iradesine bugüne kadar saygı göstermeyenler bundan sonrada saygı göstermeyecekler. Kale’de yüzde 92 ‘Evet’ çıkmıştır, yüzde 8 ‘Hayır’ çıkmıştır. Yüzde 92 bizim için ne kadar kıymetli ise, yüzde 8’de bizim için o kadar kıymetlidir. En önemli hadise milletin sandığa gitmesiydi. Yüzde 85 sandığa giden vatandaşlarımızın demokrasinin lehinde oy kullanarak iradelerini sandığa yansıttıkları için biz teşekkür ediyoruz. İrade sandığa yansımış; kimisi mevcut 94 yıllık parlamenter sistemin devamı için oy kullanmış, kimisi parlamenter sistemin son bulması için oy kullanmış. İki görüşü de sonuna kadar saygı gösteriyoruz.” diye konuştu.

Çalık konuşmasını şöyle sürdürdü:

“15 Temmuz ikinci kurtuluş savaşı dedik ve şimdi Allah nasip ederse Türkiye’nin ikinci kuruluş sürecini yaşayacağız. Bütün vatandaşlarımızın ülke de insan hak ve özgürlükleri çerçevesinde özgürce yaşayabildikleri, ekonomik refahın en üst seviyeye çıktığı, eğitimin, sağılığın, ulaşımın dünya devletleri ile yarışabilecekleri bir refah seviyesine ulaştığı bir Türkiye tasavvur ediyoruz.”

Çalık, beraberinde AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Yalçınkaya’yı ziyaret ederek, referandum çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • az terbiyeli bıhçı timur (7 yıl önce)
    terbiyesizce atılmış bir başlık. siz gidin cesur yürekciğinizin ve onun müdürünün palavralarını haber yapın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (7 yıl önce)
    Kendileri çalıyor kendileri oynuyor. Hep aynı ekip. Halay başı da belli. Vur patlasın çal oynasın! Malatya Malatya kafanı da kumdan çıkar artık ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (7 yıl önce)
    Malatya haber tarafsızmış yav hehe siz onu külahıma anlatın.sizi yıllardır takip ederim chp aleyhinde hiç habere rastlamadım yada ben görmedim.siz tarafsınız vesselam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert MALATYALI (7 yıl önce)
    habere attığınız başlığı kınıyorum. Haberciliğin ciddi bir iş olduğunu henüz idrak edememişsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Sefa (7 yıl önce)
    Kendin pişir kendin ye..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat aydemir (7 yıl önce)
    Bir siyasi parti nin milletvekili nin yaptığı konuşmayı kendi yorumunuzu katarak haberin başlığını konuyu kucumseyerek atmanız da habercilik anlayisinizin nekadar tarafsız olduğunun bir göstergesi olsa gerek siz kendi işiniz olan haberciligi ne kadar iyi yapiyorsunuzki başkalarının yaptıklarını sorgulayabiliyorsunz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (7 yıl önce)
    OĞLAN SİZİN, KIZ SİZİN! 15 Temmuz'a kadar böbürlenerek ÔĞLAN BİZİM, KIZ BİZİM" diyerek yargı dahil devletin tüm kontrolünün sizde olduğunu böbürlenerek TV ekranlarında haykırıyordunuz. NE OLDU? Siz kızlar ile oğlanlar sizden aldığı güçle bu devlete ve millete saldırdılar. Beslemeler kazan kaldırınca kurtuluş savaşı oluyor. Ama o belemelere karşı olanları el birliği ile linç ettiniz. Bunun vebali hiç aklınıza gelmiyor mu? Millet'i uyutmak, haksızlık karşısında susmak maske yaptığınız İslam'a aykırı değil mi? Tersanelerine kadar bu ülkenin tüm kurumları başkasının elinde miydi de şimdi yeni bir kuruluş yapıyorsunuz? ALLAH(C.C.) ISLAH ETSİN!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    15 yıl önce bu ülkede beka sorunu yoktu 15 yıl da ülkeyi uçuruma sürükleyen bir yönetim anlayışı hangi 2.kurtuluştan söz ediyor. Bu ülkede 2.Kurtuluş inşallah 2019 yılında AKP iktidarı son bulunca olacaktır.Bu Miraç kandili dualarımız bunadır. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir Türk milleti baskı ve zulme dur diyecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • hekimhanlı (7 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Avucunu yalarsın Ahmet efendi ..daha çok beklersin..
    0
    0
    Yanıtla