SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Haftayı 11 Puanla 11'inci Sırada Geçti

0
Güncellendi - 2017-10-24 05:31:44
EYMS Haftayı 11 Puanla 11'inci Sırada Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligde 9'uncu hafta maçları, Pazartesi akşamı oynanan Beşiktaş- Medipol Başakşehir maçıyla tamamlanırken, Cumartesi akşamı oynanan maçta Trabzonspor karşısında 1-0 galip gelen Evkur Yeni Malatyaspor, aldığı 3 puanla puan cetvelinde 2 sıra yükseldi ve 11'nciliğe geldi.

TOPLU SONUÇLAR..

Süper Ligin 9'uncu haftasına 8 puan ve 13'üncü sırada giren Evkur Yeni Malatyaspor, Cumartesi akşamı Yeni Malatya Stadı'nda Trabzonspor'u ağırladı ve bu karşılaşmada Adem Büyük'ün şutunu çıkarmak isterken ters vuruşla topu kalesine gönderen Okay'ın attığı golle 1-0 galip geldi, puanını 11'e yükseltti. Bu skor, EYMS'yi puan cetvelinde 11'inciliğe getirdi.

9'uncu haftanın toplu sonuçları şöyle:

Bu sonuçların ardından Süper Ligde puan cetveli şöyle oluştu:

SÜPER LİG PUAN CETVELİ

HAFTANIN MAÇLARI..

Süper Ligde, 10'uncu hafta maçları bu hafta sonunda oynanacak. Evkur Yeni Malatyaspor, 28 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Ankara temsilcilerinden Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

10'uncu haftanın maç programı şöyle:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: EYMS'nin Trabzon maçına çıkan kadrosu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • 44malatya (6 yıl önce)
    Eren.tozlu.neden.maclarda.yok
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Trabzon maçında ölmüş eşeğe bıçak çektik.Asla gösterge olamaz.bence Gençlerbirliği maçı bizim için tam bir terazi olacak.Dening ve eren tozlu yu ilk onbirde görmek istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Çok güçlü kadrosu olan bjk ve fbnin 4 puan gerisinde Trabzonspor'un 2 puan önündeyiz.
    0
    0
    Yanıtla