SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Ülkeden Öğretmenler Malatya'da İncelemede

3 Ülkeden Öğretmenler Malatya'da İncelemede
A- A+ PAYLAŞ

Portekiz, Hırvatistan ve Romanya'dan gelen öğretmenler, Malatya’da okullarda kültürel konularda çalışma yapıp rapor hazırlayacaklar.

Ulusal Ajans Erasmus KA 210 "Kültürel Mirasın Dijitalleştirilmesi" adlı proje çerçevesinde Portekiz, Hırvatistan ve Romanya'dan öğretmenler Malatya’ya geldi. Yabancı öğretmen heyeti, proje çerçevesinde okullarda kültürel konularda çalışma yapıp rapor hazırlayacaklar. Bu arada, yabancı öğretmen heyeti, Malatya Milli Eğitim İl Müdürü Hatice Özdemir'i ziyaret etti. Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, proje çerçevesinde okullarda yapılan çalışmalar ve yürütülen projeler ile ilgili bilgiler verildi.

Farklı ülkelerden gelen öğretmenleri Malatya’da misafir etmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Milli Eğitim İl Müdürü Hatice Özdemir, "Evrensel değerlere sahip çocuklar yetiştirmede Erasmus projeleri çok önemli vazifeler ifa etmekte ve kültürel etkileşim sağlamaktadır" dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kündübekli (1 yıl önce)
    Görgüsüzlük, kültürsüzlük ve kibir anısı. Başka ülkelerden öğretmenler neden Türkiye'ye gelir sormak lazım. Türkiye ortaöğretimde dünya lideri filan mı? Asıl mevzuu; kendisi de öğretmen olan müdire hanım neden bir masada misafirleri ile sohbet etmez de "Makam" hastalığından muzdarip olduğunu elaleme gösterir? Bunu yapan bir eğitimci olduğunda daha acı veriyor!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Öğretmen (1 yıl önce)
    Dört gözle hazirlanacak raporu bekliyoruz.Egitimin torpil ayagi bu raporla çözülecek
    %100
    %0
    Yanıtla