SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'300 Milyon Borç Var.. Aday Çıkar mı, Emin Değilim!'

'300 Milyon Borç Var.. Aday Çıkar mı, Emin Değilim!'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek’in aldığı Olağanüstü Genel Kurul kararıyla ilgili konuşan eski başkan adayı Ahmet Köse, "Başkan sezon başında bıraksaydı Malatyaspor bugün bu durumda olmazdı, sezon bitince takımın düşmesi kesinleşince bırakmak etik değil. Sanırım istifa kararında yeni yasa da etkili oldu" dedi. Köse ayrıca başkanlığa aday olmadığını ifade etti.

Yeni Malatyaspor'da Başkan Adil Gevrek, 24 Nisan 2022 tarihinde Olağanüstü Genel Kurul kararı aldıklarını ve genel kurulda aday olmayacağını açıklamıştı. Malatya ekibinde daha önce başkan adaylığını açıklayan Ahmet Köse, Adil Gevrek'in aldığı bu kararı değerlendirdi. Köse, yapılacak seçimde başkan adayı olmadığını söyleyerek, "Kulübün 300 milyon TL borcu var. Bu şartlarda aday olmayı düşünen çıkar mı pek emin değilim. Bundan sonraki süreçte takımın gidişatını iyi görmüyorum, Malatya ve Malatyaspor'un imajına büyük zarar verildi, kentteki ve taraftardaki futbol sevgisi, Malatyaspor sevgisi bitirildi. Başkan sezon başında bıraksaydı daha farklı olurdu. Sezon bitince ligden düşünce bırakmak hem etik değil hem de Malatyaspor'a gönül vermiş taraftara haksızlık. Sanırım istifa kararında yeni yasa da etkili oldu. Daha önce de düşmüştük. Geçen sene son maçlara doğru ligde kalmayı başardık. Adil Gevrek’e yeterli tepki gösterilmedi. Yönetim kurulu üyeleri istifa etti fakat Adil Bey inatla kendi kişisel ajandasını devam ettirerek Malatyaspor'a kalıcı zararlar verdi. Malatya futboldan soğudu. Samimi olmak gerekirse Yeni Malatyaspor’un artık lige dönmesi pek kolay değil, bundan sonraki süreçte bütün Malatyaspor taraftarlarını efsane Malatyaspor etrafında kenetlenmeye ve destek olmaya davet ediyorum" diye konuştu.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • Başefendi (2 yıl önce)
    Ne ara kulüp bu kadar borçlanmış, LEVANDOVSKİYİ filan getirdiler de biz mi görmedik. Hangi transferden dolayı bu kadar borç oluştu, bu şehirde yaşayan ve bu şehrin takımına aşık biri olarak öğrenmek hakkımız olsa gerek. Her zamanki gibi yapanın yanına kar kalacak desenize. Bi futbol zevkimiz vardı onu da bırakmadınız çok şükür. Bırak maç izlemeyi özetlerine bile bakmıyorum Süper ligin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 yıl önce)
    Futbola bu kadar paraların harcanması nedir yazık günah. Evine ekmek götüremeyenler var
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 1649570114 (2 yıl önce)Vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    Futbol önemli.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatyaforza (2 yıl önce)
    Onu bunu bilmem. Tek bildiğim kesin gerçek adil malatyaspor dan intikam aldı. Hakikatende başardı. Hem intikam aldı hemde bütün dünyaya unutulmayacak rezillikler bırakarak gitti.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Alın size Ahmet Bey. Sene başında bıraksaymış bla bla bla.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    zirvedeki kulübe başkan olmak her kişi nin işi dipteki kulübe olmak er kişinin işi.adil bey ikinci ligde aldı bence iyi yere getirdi malatya sporu.Şimdi onu eleştirenler çıksınlar meydana eğer gerçekten Malatya sevdalılarıysalar
    %34
    %66
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)
    Büyük takımların milyarlarca dolar borcu var ama onlarca aday çıkıyor çünkü başarı gelirse o borcun kapanacağını biliyorlar biz 300 milyonla ortalığa düşmüşüz yazık gerçekten. Tamam az bir para değil ancak iyi bir sezon geçirilse ve yeniden takım süper lige çıksa iki üç yılda takım düzlüğe çıkar 1.lige düşen takımı toparlayıp yeniden çıkmak varken amatörden yeniden bir takım çıkarmaya çalışmak nasıl bir kafa çok ilginç. Gerekirse yardım kampanyası yapılsın en az borcun yarışı toparlanır
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hayatında 300 milyonluk bir borcu idare ettiysen konuş yoksa sus, siz gerçekleri değil kandırılmayı istiyorsunuz. Yms'nin borcu çok fazla ve nerdeyse ödemeleri yapılmadığından dolayı nerdeyse tüm futbolcular serbest kalma hakkını elde etmiş alt ligin yayın hakkı ve reklam geliri çok çok düşük. Nasıl dönecek bu para ? İnsanlar istifa için boşuna çağrı yapmadı bugünlerin geleceği belliydi. Ayrıca Adil'in ki istifa değil yapacağı birşey kalmayınca ve iyice kulüp bataklığa batınca aradan sıyrılma çabası.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • 1649439917 (2 yıl önce)alp isimli kullanıcı yorumuna
    Bizde biliyoruz bu kadar borç zor ödenir anlaşılan takım amatöre düşsün diye çırpınıyorsunuz. Başkan adayı çıkacaksa da sizin gibi takımdan vazgemis Malatyalıları görünce eminim vazgeçerler. Fener Beşiktaş bile yardım kampanyası yaptı bı şekilde toparladılar. Zaten sorunlar belli herkes biliyor ki borç var önemli olan bu pislik nasıl temizlenir buna çözüm bulmak lazım.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • bilirkisi (2 yıl önce)
    yesilyurt belediye bu sene 3. ligde tutulacak seneye yeni malatyaspor ile yer degistirecek. yeni malatyaspor bitmistir artik. yepyenisi gelsin. istanbullu ilkokulu mezunu baskanlarin takimi getirdikleri hal bu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Malatya lı olmakla övünenler nerde. Malatya ile övgü dolu sözler söyleyip kanal kanal gezen Selahattin Gürkan bey neredesin? Bir takımı yüzünüze gözünüze bulaştırdınız. Hani bak işte tüm Türkiye ye rezil olduk. Çıkıp TV. de Malatya yı övmekle olmuyor. Bak dğer Büyükşehir ler nasıl takımlarına sahip çıyorlar. Süperligde olmak demek, şehir in büyüklüğü nü asaletini ve başkanının özverisini, işbitiricilğini, çalışkanlığı ı gösterir. Hani nerde. Bak şehrin takımı dünyaya rezil oldu.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Kimse talip çıkmaz ver elini Malatya amatör lige diyelim çıktı 300 trilyon borç var gelecek sezon için transferlere en az 100 trilyon gerekiyor kim bu yükün altına girebilir görevi bırakan başkan delegelerin el kaldırıp indirmesiyle aklanamaz olması gereken derhal kayyum atanmali ve gelir ve giderleri incelemeli harcamalarda yerindelik tespiti yapılmalıdır, spor kulüpleri ilgili devletimizin yeni bir yasa çıkarması gerekiyor yoksa kulüplerimiz borç batağına batar kapanır o kulüpleri kapatanlar hiç bir şey olmamış gibi çantasını alır giderler.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Malatyasporluu (2 yıl önce)
    Yine 1 lige düşmüştük Ahmet köse adaydı şimdi yine düştük aday değilim kimsede aday olmaz diyor noldu Ahmet bey deniz mi kurudu sizin ne başarınız ne servetiniz varda aday olmaya kalktınız kaç kere stat da maç izlediniz
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Başkan olmadan önce adil gevrek kaç maç izlemiş acaba sayın başkan ve yönetimi ceblerinden kaç lira verdiler acaba kulübü batırsin çekip gitsin şu ekonomik krizde hangi babayiğit 400 veya 500 trilyon parasını getirir malatyaspora verir elimizi vicdanimiza koyarak düşünelim.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • adil gevrek,real madrit,barcelona,juventus maçlarını seyrederek büyüdü.çok bilgili,iyi bir insandı biz değerini anlayamadık.Takımı o düşürmedi biz düşürdük.O borçları o yapmadı biz yaptık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Ahmet bey bu işten anlamaz. O hazır borçsuz takım istiyor anlaşılan. Önemli olan zor durumdaki takımı alıp bişey yapabilmek. Aynı zamanda paralı başkan lazım. Ahmet bey de bunların hiçbiri yok.
    %61
    %39
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Adil baskan ayrildi baskanliga aday olun vekiler belediye baskanlari baskan bulun
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Kim bu adil gevrek i önerdiyse perişan olsun
    %93
    %7
    Yanıtla
  • 1649570303 (2 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Çok ararsınız adil gevreği... böyle bir başkan gelmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    300. milyonun haricinde birde paraları verilmeyip uefaya başvuran yabancı oyuncuların onlarca dosyası var. CAS. kesin malatyanın alehine karar verecek. bide ordan gelen borçlar var. onuda üzerine korsanız kabarık bir borç çıkıyor.. şimdi soruyorum efsane malatyaspora arternetif kurulanyenimalatyaspor takımı ve adil gevreğe borçsuz teslim edilen bu takımın uefadaki dosyalarla beraber belki 500. milyon. kim bu adamdan hesap soracak hesap sormayıp bu adamın verdiği zara karmı kalacak adil gevreğe yoksa.. burdan sesleniyorum.. eyyy malatyanın valisiiii.. eyyyy milletvekilleriiii.. eyyyy belediye başkanları.. eyyyy sivil toplum kuruluşları palınınız ne çıkın onu kamo oyununa açıklayın yoksa kimliğinde malatya yazan herkesin vebalı üzerinize olur bilesiniz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    Resmen intikam alır, alay eder gibi takımın düşmesi kesinleşince hadi bana Eyvallah demek ne derece etik acaba? İki ay önce bıraksaydınız en azından takıma talipli vardı. Aziz mübarek gün Malatyalının ahı ve bedduası üzerinizde kalmaz. Kimsenin ettiği yanına kalmaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • abdulvahap (2 yıl önce)
    gevrek baştan beri hatalı da başkasının hiç mi suçu yok. esip gürleyenler buyurun YAĞMAya bekleniyorsunuz... siyaset uğruna bir kenti bu duruma düşürenler kına yaksınlar artık
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Kısa yol bir kişi yi suçlamak Siyasiler taraftarlar hepsi suçlu En çok 3 bin kişi maça gelirdi 15 tl çok pahali diye maça gelmeyenler en çok konuşanlar Başkan mahsum diyen yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkasının hiç suçu yok.Bilerek,istiyerek o koltuğu ,takımı düşürene kadar bırakmadı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hoca 44 (2 yıl önce)
    Biz Malatyalılar çok akılıyíz.takim süper lig de olacak borcu olmayacak başkan olacaksın ..adam ikinci ligden aldı UEFA ya taşıdı sizde amatörde ki Malatyaspor u al borcu yok harcı yok ne güzel her kes taktir etsin.
    %64
    %36
    Yanıtla