SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yangından Etkilenen Kumruya İtfaiye Müdahalesi

0
Güncellendi - 2020-09-08 06:43:33
Yangından Etkilenen Kumruya İtfaiye Müdahalesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Hekimhan ilçesinde meydana gelen yangında dumandan etkilenen kumru, itfaiye personelinin müdahalesiyle hayata döndü.

Hekimhan ilçesinde otluk alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.

İtfaiye ekipleri, meydana gelen yangında bir kumrunun dumandan etkilendiğini fark etti. Bir itfaiye personeli, bitkin düşen kumruyu yıkayarak, su içirdi ve kendisine gelmesini sağladı.

İtfaiye personelinin kumruyu hayata bağladığı videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır, diyordu şair... Ve Senden ümit kesmem, kalbinde merhamet adlı bir çınar vardır, diye devam ediyordu... Büyükşehir Belediyemiz İtfaiye ekipleri, bitkin haldeki kumruya can suyu oldu. Biz böyle çok güzeliz” ifadelerine yer verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • muharrem (3 yıl önce)
    Özcan ve Erdal arkadaşlarımız Allah razı olsun bugün kumruya su veren yarın bir insan hayatına can verirler ....
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (3 yıl önce)
    itfayeci arkadaştan allah razı olsun bir can kurtarmış allah ta onun sıkıntısını alsın işallah
    0
    0
    Yanıtla