SON DAKİKA
SON DEPREMLER

F.Karagümrük- Y.Malatya Maçı Hakemi

A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin birinci haftasında 12 Eylül Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan Fatih Karagümrük-Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Süper Lig’de 2020-2021 sezonunda birinci haftada oynanacak olan karşılaşmalarda görev yapacak olan hakemler açıklandı. Buna göre, 12 Eylül Cumartesi 17.00’da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Kayseri Bölgesi Üst Klasman Hakemi Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Rize Üst Klasman Yardımcı Hakemi Mehmet Kısal ile Kayseri Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Mustafa Savranlar yapacak. Mücadelede, Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Murat Erdoğan ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Süper Lig’de birinci hafta maçlarında görev yapacak hakemler şöyle:

11 Eylül Cuma 

20.00 Çaykur Rizespor-Fenerbahçe: Arda Kardeşler

12 Eylül Cumartesi 

17.00 Demir Grup Sivasspor-Alanyaspor: Ali Palabıyık

17.00 Fatih Karagümrük-Yeni Malatyaspor: Abdulkadir Bitigen

20.00 Göztepe-Yukatel Denizlispor: Tugay Kaan Numanoğlu

20.00 Galatasaray-Gaziantep Futbol Kulübü: Bahattin Şimşek

13 Eylül Pazar

17.00 MKE Ankaragücü-Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Burak Şeker

17.00 Hes Kablo Kayserispor-Kasımpaşa: Yaşar Kemal Uğurlu

20.00 Trabzonspor-Beşiktaş: Ali Şansalan

20.00 Fraport-TAV Antalyaspor-Gençlerbirliği: Yasin Kol

14 Eylül Pazartesi 

20.00 Hatayspor-Medipol Başakşehir: Mete Kalkavan.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • bayram (3 yıl önce)
    En berbat hakem yine bizim maça verilmiş.Federasyon ilk maçta başlamış kin gütmeye.
    0
    0
    Yanıtla