SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'yi Malatya'daki Yenilgisi Saf Dışı Etti

0
Güncellendi - 2021-05-25 02:07:36
MYB'yi Malatya'daki Yenilgisi Saf Dışı Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, TFF 2. Lige Yükselme Yarı Finalinde, Malatya'daki ilk maçı 2-1 kaybettiği Bucaspor 1928 takımıyla Buca'da rövanş maçını oynadı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın da izlediği karşılaşma 0-0 sona ererken, ilk maçta mağlup olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, play-offtan elendi.

STAT: Yeni Buca Stadı

HAKEMLER: Murat Erdoğan (Hakem), Burak Cansız (1. Yardımcı Hakem), Cemil Tunç (2. Yardımcı Hakem), Hasan Kaçar (Dördüncü Hakem)

BUCASPOR 1928: 77. Kıvanç Küçükkarış, 54. Alper Kadir Duruk, 4. Ufuk Er, 28. Gökhan Köseoğlu, 61. Ahmet Aktaş, 8. Osman Işıklı, 20. Yusuf Can Abay (Dk.76 33. Enes Alıç), 5. Saruhan Fındıkcı, 7. Berke Bıyık (Dk.90+3 21. Hasan Çelik), 10. Oğuz Aydın, 17. Tunç Murat Behram

YEDEKLER: 30. Şener Özcan, 33. Enes Alıç, 21. Hasan Çelik, 53. Emre Erdem, 88. Turan Ali Demirci, 27. Ege Okka, 19. Berkay Ertürk

TEKNİK SORUMLU: Uğur Balcıoğlu

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 69. İsmail Cengiz, 44. Erhan Gözetlik, 10. Emre Gemici, 11. Akın Akman, 14. Gökhan Payal, 18. Ayhan Gürbüz (Dk.69 16. İzlem Anıl Balakkız), 21. Deniz Ataç (Dk.69 39. Uğurcan İkikardeş), 22. Erçin Ilgaz, 33. İlker Günaslan, 61. Mücahit Çakır, 70. Halil Çelik

YEDEKLER: 96. Timur Çakıroğulları, 2. Erşan Yaşa, 16. İzlem Anıl Balakkız, 39. Uğurcan İkikardeş, 41. Burak Balaban, 6. Fahri Utku Öçalmaz, 78. Berkay Yılmaz

TEKNİK SORUMLU: Nihat Balan

KIRMIZI KART: Dk.87 Mücahit Çakır (M.Yeşilyurt Belediyespor)

SARI KARTLAR: sYusuf Can Abay, Kıvanç Küçükkarış (Buca), Ayhan Gürbüz, Ayhan Akman (M.Yeşilyurt Belediye)

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: gündembuca.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Erol (2 yıl önce)
    Demek ki; Gri pasaport paralarıda yetmedi. Sağlık olsun gelecek sezon başka bir sponsorluk icat edilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (2 yıl önce)
    Nihat hocamı tebrik ederim.Başarılı bir sezondu.Gelecek yıl bu takım beş takviye ile şampiyon olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Emre gemici mutlaka malatyaspora kazandırılmalı.Umut buluttan,Jetmir topalli den,mustafa eskisütlaçtan kat be kat daha üstün yetenekli bir oyuncu.bence malatasporda kadroyu hakeden bir performans sergiledi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (2 yıl önce)
    Başkanım, bu adamlara pasaport filan vermeyin, ceza olarak gelecek sene de Malatya'da oynasınlar. Hatta bu takımı bırakıp Adıyaman Belediye sporu alın. Size daha yakışır.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    Yeni Malatyasporu ligde tutana kadar ne çektik.Bu şehre bir takım yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neşet (2 yıl önce)
    BÖYLE futbol oynanmaz Adıyaman kökenli malatyamızı meşhur eden değerli başkanım bu futbolcuların hepsini gri pasaport ile almanyaya gönderin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (2 yıl önce)
    Yazık oldu ,Malatyamıza, Gri pasaportlarla uğraşacağınıza takıma sahip çıksaydınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Bucaspor playofta bir üst lige çıkmayı hak eden taraf.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (2 yıl önce)
    Muzaffer çelikle serkan çınar kurtaramadılar mı takımı? vah vaaahhh
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    İşi başta sıkı tutmazsan sonuç ortada. Emeklerinize acıyın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Buca kendisi için yeterli olan sonuç için oynadı bu sezon buca ile 4 maç oynadık 3 buca kazandi bir maç berabere bitti .
    0
    0
    Yanıtla
  • baba (2 yıl önce)
    geçen hafta 10 kişi kalan rakibe yenildik. İş zor
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Beraberlikte eleniyoruz hatta iki gol atmamız gerekiyor ya yenilin yada yenin eleyin sonuç ne olursa olsun ayağınıza sağlık.
    0
    0
    Yanıtla