SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görme Engelliler 2. Liginde Malatya'dan İki Temsilci

0
Güncellendi - 2021-07-05 13:41:23
Görme Engelliler 2. Liginde Malatya'dan İki Temsilci
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonunun 2021 faaliyet programında yer alan B1 Futbol (Hiç görmeyenler) 2.Lig 1.devre müsabakaları Tokat Erbaa İlçesinde tamamlandı. Ligde Malatya'yı, Malatya Yeşilyurt Belediye Görme Engelliler Spor ile Malatya Gençlik Görme Engelliler Spor temsil ettiler.

2.lig maçlarına Malatya'dan iki takımla birlikte Ankara, Denizli, Elazığ, Ordu, Gaziantep ve Kayseri illerinden toplam 8 takım katıldı. Oynanan maçlar sonucu Malatya Yeşilyurt Görme Engelliler Spor 13 puanla ikinci, Malatya Gençlik Görme Engelliler Spor ise 5 puanla 6. sırada yeraldılar.

Erbaa'daki maçlar sonunda 8 takımın sıralaması ve puanları şöyle:

1. Denizli Görme Engelliler Spor: 18

2. Malatya Yeşilyurt Belediye Görme Engelliler Spor: 13

3. Ankara Yeni Mahalle Belediye Görme Engelliler Spor: 13

4. Gaziantep Mithat Enç Görme Engelliler Spor: 11

5. Elazığ Harput Görme Engelliler Spor: 5

6. Malatya Gençlik Görme Engelliler Spor: 5

7. Ordu Görme Engelliler Görme Engelliler Spor: 2

8. Kayseri Erciyes Görme Engelliler Spor: 2

Yeşilyurt Belediye Görme Engelliler Spor kulübü Başkanı Şerif Büyükdaş, destek ve katkılarından dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'a teşekkür etti.

Ligin ikinci devre maçları 25 Ekim'de Bursa'da başlayacak.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: Ligde Malatya Yeşilyurt Belediye Görme Engelliler Spor da (sarı lacivertliler) mücadele ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız