SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Caddenin Asfaltı Yenilendi

0
Güncellendi - 2018-07-19 03:20:27
4 Caddenin Asfaltı Yenilendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında 4 ana cadde sıcak asfalt ile kaplandı.

Yeşilyurt ilçesi sınırlarında bulunan Koyunoğlu Caddesi, Hacıevliya Caddesi, Divanefendi Caddesi ile Evliya Caddesi asfaltlanarak hizmete açıldı.

Kent içi ulaşımda Malatya’nın önemli derecede trafik yükünü çeken caddeler pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuldu. Büyükşehir Belediyesi, yıpranan ve bozulan caddeleri standartlara uygun hale getirdiği gibi sökülen ve yıpranan kaldırımların da tamiratlarını yapıyor.

Bölgede yaşayan vatandaşlar ve esnaflar yapılan asfalt çalışmasından memnun olduklarını belirterek, Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Caddelerin çok yıprandığını vurgulayan vatandaşlar, “Caddelerimiz Malatya’nın trafik yükünü çekiyor. Dar olmalarına rağmen araç sirkülasyonu bakımından yoğunluğu fazla. Yılların getirmiş olduğu bir yıpranma vardı. Bu son dönemde gözle görülebilir bir hale gelmişti. Büyükşehir Belediyemiz de bu durumun farkındaydı. Caddelerimiz ilk olarak kazıldı. Eski asfalt yerinden söküldü. Yerine finişer makinesiyle yeni asfalt serildi. Şu an caddelerimiz açık, herkes araçlarıyla rahat bir şekilde gidip gelebiliyor. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • İbrahim Dilek (5 yıl önce)
    Karagöl caddesi içler acısı. Kaldırım yok, bu dikilen fidanların çoğu yeşermesi, yol yama yapila yapila çok bozulmuş. Acilen bu caddeye el atılmalı. Yol kenarında yeşil alanlar yapılmalı, terk edilmiş bir bölge goruntusu olmaktan çıkartılmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hoca (5 yıl önce)
    Caddelerin isimlerine bakılırsa belediye mübarek caddeleri asfaltlıyor. Birde şu gülümser caddesine el atsalar keşke.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    Secim calismalari basladi o zaman Ya gerci bunlara gerek yok Malatyali nasil olsa is bilmeyene lise mezunlarina oy veriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (5 yıl önce)
    Toki yolu ne zaman asfaltlanacak. toki yolunu kullanıyor mu bu belediye. Rezilliği görmüyor mu ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak (5 yıl önce)
    Doğalgaz, telefon, elektrik ve bilimum şirketler duydunuz mu? Yeni asfalt dökülen caddelerimiz sizleri bekliyor. Hadi hemen eşelemeye, kazmaya başlayabilirsiniz. Sakın ola ki bizi şaşırtmayasınız. ????
    0
    0
    Yanıtla