SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devletin Müdürü Olduğu İçin Hedefte"

0
Güncellendi - 2021-08-30 23:23:03
A- A+ PAYLAŞ

Demokrat Eğitimciler Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Veysel Fırat, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay'a yönelik olarak bazı kesimlerden yapılan eleştirilere "Battal Bey, cemaat ve STK'ların değil de devletin müdürü olduğu için hedefte." diyerek tepki gösterdi.

Fırat, Kanbay'ın (üstteki fotoğrafta) hedefte olmasının bazılarının düzenini bozduğunu gösterdiği iddiasını da dile getirdiği açıklamasında şunları söyledi:

"Malatya’ya yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Battal Kanbay’ın görev süresi daha bir yıl olmadan, bazılarının hedefinde olmasını ibretle izliyoruz. Pandemi sürecinde göreve başlayan Sayın Battal Kanbay’ın eğitim öğretim faaliyetlerinin uzaktan yapıldığı bir dönemde ne başarısı ne de başarısızlığı doğru dürüst değerlendirilemez. Hal böyleyken, bu kadar kısa bir sürede bazılarının hedefinde olması birilerinin düzenini bozduğunu gösterir.

İl Milli eğitim Müdürü Battal Kanbay için, Elin Bingöllüsüne 7 yıl dayandınız, neden bana dayanmıyorsunuz, mealinde söz sarf etti diye, istifasını isteme cüretini gösteren Mebpersonel haber sitesinin, hem maddi hem de haber kaynağı olarak nereden beslendiğini merak etmemek elde değil. Çünkü olaylar ve konuşulanlar çarpıtılarak yazılan haber metni ile, Battal Bey hakkında olumsuz algı oluşturulmaya çalışıldığı her yönüyle kendini göstermektedir. Hele hele ırkçılığa bağlanması o kadar art niyetlice ki iyimser olmak hiç mümkün değil. Bu haber sitesinde yayınlanan haberin ‘’Mealine gelecek’’ ya da ‘’İddia doğruysa’’ gibi kelimelerle bezenmiş olması, haberin pis niyetli olduğunu zaten gösteriyor.

O toplantıda eski İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Ali Tatlı hakkında Battal Bey’in dediği cümle şöyleydi: ‘’ Benden önceki milli eğitim müdürü Bingöllüydü. Ali Tatlı’yı tanırım . Aleyhinde ne konuşurum ne de konuşulmasına müsaade ederim. Gittiğim her yerde de yaptığı hizmetlerini anlatıyorum. ’’ Bu cümlede geçen’’Bingöllü’’ kelimesini nasıl meal ettiniz de ‘’Bingöllü müdüre 7 yıl dayandınız.’’ Mealini çıkardınız. Sizin mealiniz batsın.

Orada denildi ki ‘’Ben emri validen alırım. Ben kimselerin değil devletin müdürüyüm. Siz de emirleri başkalarından değil benden alın. Ben siyasilerden, cemaatlerden, vakıflardan, derneklerden, sendikalardan emir almam. Bir işiniz varsa bana referanslarla gelmeyin. İşiniz için siyasilere ya da STK temsilcilerine gitmeyin, direkt bana gelin kapım herkese açık.’’

Battal Bey bunları söyledi. Soruyorum herkese bunu söyleyen birinin arkasında durulmayıp da hakkında olmadık ithamlarda mı bulunacağız. O haberi yapanlar bu konuşmalardan rahatsız olanlardır. Bu haber, Battal Bey’e söz geçiremeyen, okulların dönüşmesi ve taşınması gibi üzerlerine vazife olmayan işlere karışan STK temsilcilerinin kuyruk acılarının tezahürüdür. Biz Demokrat Eğitimciler Sendikası olarak böyle bir il müdürünün her zaman yanında olacağız. Varsın karşıda olanlar yine yanlış yerde durmaya devam etsinler.

Toplum olarak özlediğimiz bir karakterin İl müdürü olarak görevde olması, Malatya için bir şanstır. Sendikaların milli eğitimde atama yetkilisi gibi davrandığı günleri yeniden yaşamak istemiyoruz. Öğretmenlerin eğitim için değil de sendika için çalıştığı günleri unutmak istiyoruz. Pansiyonlarda kalan öğrencilerin yeniden cemaatlerin sohbet konukları haline gelmesini istemiyoruz. Çocuklarımızın dinini cemaatlerden değil de devletin okullarında öğrenilmesini istiyoruz. Eğitimle alakası olmayanların aldığı kararlarla, okulların türünün belirlenmesini yeniden yaşamak istemiyoruz. Bazı STK’ların baskılarıyla bazı okullara seçilmiş öğretmenlerin toplandığı günleri yeniden yaşamak istemiyoruz. Onun için Battal Kanbay’ı destekliyoruz.

Biz yukarıdaki cümleleri kuran birini milli eğitim müdürü olarak görmekten çok memnunuz. Ben birilerinin değil devletin müdürüyüm, diyen bir bürokratla çalışan eğitim çalışanları, kendini güven içinde hissedeceklerdir. Bundan dolayı İl Müdürümüz Sayın Battal Kanbay’a çok teşekkür ediyoruz."

Bülten- malatyahaber.com

FOTO: Demokrat Eğitimciler Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Veysel Fırat

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

49 yorum yapılmış

  • Betül (2 yıl önce)
    Kim işini düzgün yaparsa onu linçlemek insanların huyu maalesef, özel eğitim öğretmeni olduğu için özel eğitime muhtaç öğrenciler için elinden geleni yapıyor farkındalık oluşturuyor yazıklar olsun sizlere ki iyi insanları hep düşürmeye çalıştınız. Dört dörtlük bir insan bunu herkes biliyor çekin ellerinizi üstünden
    0
    0
    Yanıtla
  • eda (2 yıl önce)
    oldukça naif ve işini severek yapan bir insan bir etkinlikte tanıma fırsatım olmuştu kendisini bu söylemlerin içine çekilmesini çok çirkin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal ÖZTÜRK (2 yıl önce)
    Sayın Müdürüm Malatyamiz için bir şans sahip çıkmalıyız. Göreve geldikten sonra yüzyüze Eğitim öğretim İlk kez başlıyor. Kriz yönetimi ve başarısını ortaya koyacaktır. Yatılı okullarda aşçı sorunu, Taşıma sorunu, Hijyen ve temizlik problemi, Liselerde disiplin, Adli vakakar, İlkokullarda sınıf değiştirme isteği, Akademik başarı, Milli Bayramlarda yapılacak etkinlikler V.b. durumlarda etkinliğini ortaya kurması başarısını arttırır. Ve bir Malatyalı olarak Muradımıza kavuşuruz. Aksi takdirde İpek yolu gibi oluruz. Her yıl bir müdür gelir gider. Müdür Bey Devletin kişilerin değil kanunların üstünlüğü ile yönetildiğini unutmamalı ve devletin atadığı şube müdürleri ve müdür yardımcıları ile çalışmaya devam etmeli. Sayıştay raporuna kamu zararı olarak geçecek şube müdürlüğü görevlendirme hatasında vazgeçmelidir. Müdürümüzün başarısı Özal li yıllara dönüş olacaktır. Müdürümüze başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (2 yıl önce)
    Sayın milli eğitim müdürünün arkasında durmak her Malatyalının boynun borcudur. Sendikalara gelince ille de memur sendikaları bunların yüzde doksanı memur işçiyi sömüren ağababalarının emrinden çıkmayan asalaklardır memur ücret zammında gördük hepsini bir de çıkmışlar hiç yüzleri dahi kızarmadan atıp atıp tutuyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Vedat Kaya (2 yıl önce)
    Hiç bir il müdürü bu dönemde ak partide el etek öpmeden gelmemiştir bu konuma. Devletin adamı olan akp de el etek öpmez. Kimse maval okumasın. O eskidendi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (2 yıl önce)
    Arkadaşlar müdürler, bürokratlar atama ile ve genelde torpil ile geliyor. Sendika başkanı ise bizim oylarımızla seçiliyor. Öyle vekiller gibi genel merkezden de seçilmiyor. Dolayısıyla müdürler her şeyi ben bilirim havasını bırakmalı sendikalarla uyumlu çalışmayı öğrenmelidir. Günün sonunda birbirimizin yüzüne bakacağız bu kadar atıp tutmanın anlamı yok, taraflar birbirini anlamaya çalışsın. İl müdürü Malatyalı da sendika başkanı Harranlı mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Can Taner (2 yıl önce)Harun isimli kullanıcı yorumuna
    Sendika Başkanı nereli bimiyor musun? Harranlı değil ama Adıyamanlı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Malatya Türk Eğitim Sen neden hala sessiz merak ediyoruz? Yoksa yönetim de Battal Bey'in karşısında mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay (2 yıl önce)
    Battal KANBAY adam gibi adamdır. Müdürü yıpratmaya çalışanların asıl niyeti rantlarının ve isteklerinin yerine gelmemesinden dolayıdır. Malatya'nın öz evladı müdürümüzün her daim arkasındayız..
    0
    0
    Yanıtla
  • Diplamasız cahil... (2 yıl önce)
    Daha düne kadar Malatya'yi Malatyalılar yönetmiyor diye serzenişte bulunan sevgili Malatyalılar, bugün Malatyalı olan öz evladına haksızlık karşısında sessiz kalarak ne kadar Malatyalı olduklarını bir kez daha göstermiş oldular...Kurgulanan film bitecek , maskeler düşecek yönetmenler aktörler ve figuranlar gün yüzüne çıkacak...Bu film Allah'ın yardımıyla,beklenen ümit edilen gişe rekorları kırılmadan yönetmenin elinde şişti...Bundan sonra galiba mazeretler uydurulur topu bence film setindeki temizlikçiye ihale ederler...Allah doğrunun yanındadır planlar bozulur...Şapka düşecek kel gözükecek...Aha buda Malatya lafı sevgili Malatyalılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    Değerli müdürümüz hemşehrimiz ,yönetici olmasından çok insani yönü ile bize kıymet verendir.Basit iftiralarla kimsenin hakkına girmeyin lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Malatya Türk Eğitim Sen yönetiminden de bu şekilde açıklama beklerdik. Neden sustuklarımı anlamıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Sayın müdürüme bir konu ile alakalı gittim. Cok sıcak karsıladı, dinledi ve çözüm buldu. Çok sıcak, sanki sıradan bir vatandaş gibi. Böyle müdür gelmez. Müdürümüz cidden cok degerli. Kıymetini bilin yaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Çağla (2 yıl önce)
    Eğitimcilerin bu tarz polemiklerle gündeme gelmesi veya böyle konularla meşgul edilmesi ülkenin eğitim seviyesine hiçbir katkıda bulunmayacağı gibi eğitim seviyesini aşağı çekmekten başka bir işe yaramaz. Bizleri ileri taşıyacak kişiler desteklenmeliyken böyle konularla zamanlarını harcıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğitimci (2 yıl önce)
    Veysel bey milli eğitimin önemli konularında sesimiz olan bir başkandir, keşke diğer sendikalarda eğitimin sorunlarına Veysel hocam kadar deginebilseler diyorum,okullar açıldı bugün okula gittik , maalesef okullarda temizlik görevlisi yoktu, bugünün en büyük sorunu budur diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arguvanlı (2 yıl önce)
    İstanbul Sultangazi ilçesinde sayın hocamızı tanıma fırsatı buldum....Hemserim olarak kendisiyle gurur duyuyorum...Sultangazi'de kendisinden incinen bir vatandaş bulamazsınız...Her kesimden farklılıklarımızın mutabık olduğu ender karekterdir...Arguvanli bır hemşeriniz olarak kendisine yapılan bu mesnetsiz seviyesiz saldırıdan dolayı çok üzgün olduğumu belirtmek isterim...İstanbul'da çayını kahvesini içmeyen herkese yetişen bı değeri Malatya'da degersizlestirmeye çalışan kişilere söylenecek bı cümle bulamıyorum...Biz İstanbul'da il dışında biriz diriyiz iriyiz ama Malatya'da sizler birbirinize yetiyorsunuz...Bı İstanbul'a gelinde Sayın Battal hocayı tanıma firsati bulun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Beden egitimci (2 yıl önce)
    Sayın İl Milli Eğitim müdürümüz personeline değer veren değerli bir amirimizdir bir tlf kadar uzagimizdadir randevu almadan bile görüşebildigimiz öğretmenlerine ve personellerine değer veren amirimiz başımızın tacıdır onunla çalışmak bizim için şereftir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Bu sendikacılar koskoca bakanı yedi sıra müdürlere geldi o koltukta oturanlar her isteğinize evet demek zorunda mı Zaten Malatya ya bir Malatyalılar fazla geliyor Adıyamanlı Bingöllü vb. olsaydı kimse ses çıkarmazdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Öğretmen (2 yıl önce)
    Battal müdürümüze yapılan bu haksızlığı kesinlikle kabul etmiyoruz. Durmak yok yola devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Değil (2 yıl önce)
    Battal Bey veya Ali Bey, her ikiside üstlendikleri vazifeyi yerine getirmeye ve Malatya için değer üretmeye çalıştılar. Mevzuyu memleketlere veya şahıslara indirgemek kime ne katacak. Yada sendikaların benimsemedigi kim olursa olsun yerilmesi veya göklere çıkarılması hakkaniyete ne kadar uygun. Battal Beye de diğer il müdürleri gibi sahip çıkılmalı ve Malatya için destek olunmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • BÖRTEÇİNO (2 yıl önce)
    Ayrıca Cemaat ve tarikat kisvesine bürünen terör örgütlerine dikkat edelim ki bu millet tekrar bir 15 temmuz daha yaşamasın.Allah Battal Bey in yardımcısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • BÖRTEÇİNO (2 yıl önce)
    Uzun süre devletin Genelkurmay Başkanlığını yapan ve Atatürk ten sonraki ikinci mareşal Fevzi Çakmak:”Cemaat ve tarikatlar Haçlıların Anadolu da kurdukları ileri karakollarıdır.”tespiti halen geçerliliğini koruyor.Haçlıların çıkarlarına hizmet eden cemaatler devletin müdürünü görevden aldırmaya çalışıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orduzulu (2 yıl önce)
    Allah'ın affetmedigi en büyük günahlardan biride iftiradır..Münafıkların attığı iftira sonuçsuz kaldı...Bugün toplantıya katılan bir okul müdürüyle yaptığım görüşmede kesinlikle Ali Tatlı müdüre ve Bingollu hemşerilerimize olumsuz bir cümle sarf edilmemiştir.Ali tatlıyı tanırım arkadasimdir kimse arkasından konuşamaz arkasından da konusmam ve konuşulmasına da müsade etmem katkılarından dolayı teşekkür ederim demiş...Beyan edilen budur...Ard niyetli kişilerin siyahla beyazı karıştırıp,gri yapıp ,mebpersonele çarpıtılarak servis edilişini takdirinize bırakıyorum....Malatya bundan sonra aklı selim davranip münafıkların asparagas haberlerine itibar etmez... Saygılarımla...
    0
    0
    Yanıtla
  • Taha (2 yıl önce)
    Başkanım ağzınıza sağlık. Meseleyi özetlemişsiniz. Battal Müdürün yanındayız. Onun başarılı olması için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • C.K (2 yıl önce)
    ali tatlıyı övenleri anlamıyorum. özellikle Bingöllü hemsehrilerimiz ali tatlı en çok size zarar verdi. hem üslubu, hem davranışları ile bırakın il müdürü gibi davranmayı bir eğitimci, bir öğretmen gibi bile davranmayı bilmeyen bir kişinin hemsehrinizde olsa arkasında durmayın. Battal bey geldiği günden beri durmadan malatya ve eğitim için çalışıyor. Bingöl ve malatyalılar arasında hiç bir sıkıntı yok olamazda...
    0
    0
    Yanıtla
  • Halit (2 yıl önce)
    Bir gurup geri kafalı okumuş, geçmişte kalmış entrikaları Battal Bey'e yapmaya çalıştılar ama tutmadı, tutmaz. Yazılarında "Bingöllü" sözünü kullanarak, ayrımcılık üzerine bir itham ile pusu kurmaya yeltendiler. Battal Kanbay'ın dünya görüşü, kişiliği, çalışma prensipleri ile uyuşmayan bir yerden giriş yaptıkları için tutmadı. Allah doğrunun yanında oldu yine.
    0
    0
    Yanıtla
  • NİL (2 yıl önce)
    battal müdürüm moralinizi bozmayın durmak yok yola devam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba (2 yıl önce)
    Sendikalara yol vermeyen gerçek müdür ,Malatya şer güçlerin oyununu bozmaya devam edecektir.Her oyunu bozduğu gibi .
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖZ PÜTÜRGELİ (2 yıl önce)
    ***il milli eğitim müdürümüz sayın battal kanbay göreve geldiği ilk günden beri hedefte; niyemi? 1- malatya’lı olduğu için, 2-dürüst çalışkan memleket sevdalısı olduğu için, 3- kendi kadim kültürüne bağlı olduğu için, 4-onun, bunun ,şunun, a cematinin ,b stk ‘sının adamı olmadığı için, 5- devletinin ve milletinin yanında olduğu için… peki ne yapmalı; 1- malatya’lılar olarak malatya’lı müdürümüze sahip çıkılmalı, 2- kim bu yaygaraları kopartıp memlekette fesat çıkarıyorsa ifşa edilip herkese ders olacak şekilde hukuk önünde hesabı sorulmalı, 3- a cematinde , b stk sında kim bu işlerde fesatlık yapıyorsa onlar bu guruplardan atılmalı, 4- tüm stk, gurup ve dernekler il milli eğitim müdürümüz sayın battal kanbay’a destek vererek malatya’nın eğitim kalitesinin artırılması sağlanmalı, aksi taktirde boş laftan öteye gitmeyen dedikodular kimseye bir şey kazandırmayacaktır. kaybeden yine malatya olacaktır. saygılarımla …. /// öz pütürgeli ”
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Koskoca Malatya da yapılacak birsürü iş var ken kalkmış sendika denilen ve sivil toplum denilen kuruluşlar Malatyaya atanmış Meb müdürü ile uğraşıyor Malatya paralellerin hükmedeceği ve at oynatacağı memleket değildir
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Siz de bir STK temsilcisi değil misiniz Veysel Bey?
    0
    0
    Yanıtla
  • Çırmıhtı (2 yıl önce)
    Battal müdürün özellikle yanında olan kişilere dikkat etmesi gerekiyor. Rüzgar nereye eserse diyenler içerden müdürü bitirebilir. İyi niyetini suistimal edebilirler.Dolaysıyla sayın müdür çalışma arkadaşlarını seçerken titiz olmalı. Bu iftirayı çıkaranların başını bulup ezmeli. Dost görünümlü düşman çalışma arkadaşlarını yanından uzaklaştırmalı. Yanındaki kişilerin önceki ilişkilerini irdelemeli ve ona göre karar vermeli. Rabbim hak yolundan ayırmasın. Başarılar müdürüm....
    0
    0
    Yanıtla
  • Sanırım Ali müdürün ekibinden bazıları milli eğitim içinde Battal müdürün altını kazıyor. Bu konuda haklısınız. Müdür bey dikkatli olmalı. Mesele Bingöl meselesinden öte müdür beyin sözde yanında olanların amansız hesapları. Rabbim tuzaklarını ters çevirsin inşallah. Ali müdür zamanında kimlerin nerden nerelere nasıl geldiğini Battal müdür görürse altını kazanların kim olduğunu da görebilir. Bu lafı çıkaranları tespit edebilir. Uyanık olmak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Bu şelale neymiş arkadas ney bunlarin gücü kim besliyor bunlari. Sayin bakanimiz Suleyman soyluya sesleniyoruz bu nedir? bakanim kim bunlar, devletin isleyisine hangi cüretle mudahle ediyorlar. Halen kurumlara belediyelere atama yaptiklari soyleniyor hayretle duyuyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Bence Malatyalı olduğu için hedefte!
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (2 yıl önce)
    Battal kanbay a yönelik çirkin oyun okullar kapalı ama milli eğitim müdürü kötü denmesi kötü bir tezgah
    0
    0
    Yanıtla
  • Bulent (2 yıl önce)
    Battal bey söylememiş ama söylemiş gibi algı yaratılmış onun söyleyemediğini biz söyleyelim elin adiyamanlisi bingollusu gelip güzelim malatyayi mahvettiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılların okul müdürü. (2 yıl önce)
    Uzun yıllar yöneticilik yaptım bir grup insan ne yaparsanız yapın sizi tenkit eder beğenmez,ikinci bir grup yanlışta yapsanız sizi alkışlar destekler görünür hafif bir ayağınız sendelese etrafinizda göremezsiniz sizi kolay terkederler hep menfaati pesindedirler üçüncü bir grup kendilerine göre yapılan iyi ve güzel işlerde destek verirler yanlış gördükleri işlerde arkadan konuşmazlar gelirler bire bir sizinle konuşur fikirlerini beyan ederler, işte gerçek dostlar ve yıllarca bana yardım edenler üçüncü gruptaki insanlardır,onlarla zaman zaman bir çay içerek yaptığım veya yapacağım işlerde devamlı fikirlerini almış, eleştirilerine değer vermişimdir,en korktuğum grup ikinci grup olmuştur,onlara karşı hep temkinli davrandim,görev yerlerimden ayrıldıktan sonra ilk iki grupla diyaloğum kesilmesine rağmen üçüncü grupla dostluğumuz devam etmektedir.Ama benim üst yönetimlerde gördüğüm en büyük yanlış ikinci grup insanlara değer vermeleri,onlarla birlikte olmaları,özellikle üçüncü grupta bulunan insanları sevmemeleri ve eleştiriye kapalı olmalarıdır, değerli dostlar kafanızı agrittim ise hakkınızı helal edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğitimci (2 yıl önce)
    Milli eğitimi sendikalar,cemiyetler,dernekler,tarikatlar yönetemez,okul idarecilerinin mülakat sonuçları masa baslarinda belirlenemez,kimsenin etkisinde kalmadan milli eğitimde bir şeyler yapmaya kalkan sayın Battal bey işiniz çok zor,sizi destekliyoruz,sinirlerinize hakim olmanizi,bin düşünüp bir konuşmanızı ve özellikle önceki müdür döneminden kalan ve etrafinizi sarmış her devrin insanı olan kişilere dikkat etmenizi sizden istiyorum.Ayni kararlılıkla bir gün olur,belkide on yıl olur geri adım atmadan göreve devam diyerek,Allah bütün doğru ve iyi niyetli insanların yar ve yardımcısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orduzulu (2 yıl önce)
    Gerçekten bilgi kirliliğine açıklık getirdiginiz için şahsınıza teşekkür ederim...Battal bey için yapılan bu çirkin basit saldırıyı şiddetle kınıyorum...Hele hele yalan ve iftira kokan bu haberi meb personele servis eden zavallı karekterleri Allah ıslah eylesin...Bu algıyı eğitimciler yapıyor yada alet oluyorsalar daha vahim bir tablo...Yapılan bu açıklamanın sonunda Ne sayın Ali Tatlıya nede Bingollu kardeşlerimize her hangi kırıcı söz sarf edilmemiştir...İki ili karşı karşıya getirmeye çalışmak hainliktir.Şimdi vicdanlarda boğulma zamanı vebalinde nasıl kurtulacaksiniz...saygilarimla
    0
    0
    Yanıtla
  • Feramuz (2 yıl önce)
    Aslında demokrat eğitimciler derneği başkanı çok güzel noktaya değinmiş. CEMAAT diyor. Vakıf ve sendikalar... Kim peki tüm cemaati karalamasak da direkt o ağababaları söylesek olmaz mı ? Birisi örneğin Mustafa adında biri.. Malatya'yı yönettiğini zannediyor. Diğeri ise aman efenim yok efenim estağfurullah efenim diyen bir sendikacı.. Battal müdürü sevmemek şahsını sevmemek değil onu sevmemelerinin tek nedeni yıllardır inek gibi sagdiklari devlet.. şimdi Battal müdür bunların musluğunu kesti ya ondan dolayı karın ağrıları var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (2 yıl önce)
    Devlet sendikaların tekelinden çıkınca beyefendiler saldırmaya başladı
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (2 yıl önce)
    Mebpersonel'in ve diğerlerinin tüm niyetleri de dahil herşeyi açıklayan harika bir yazı olmuş. Ak koyun kara koyun ortaya çıkmış. Devlete, hükümete, başkana, bakana vurmak isteyen güruh onlara ulaşamayınca il müdürüne vurmaya çalıştı ama olmadı. Kervan yürür Battal bey. Size başarılarınızın devamını dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (2 yıl önce)
    Ehliyet ve liyakat kurallari hice sayilarak siyasilerin himmetleriyle koltuk sahibi olanlar illaki bir kesim tarafindan elestirilecektir. Ali Tatlı gibi kirli bir usluba sahip birisi bu ilde 7 yıl kaldiysa Battal Beye de bir sans tanimak gerekir. Ancak sayın müdür elwstiriyi kabullenmek zorunda kesinlikle ehliyet ve liyakti yetersizdir demiyorum ama burayada ehliyet ve liyakat ile degil bir siyasinin himmetiyle gelmistir. Sadece bu bile elestiri icin yeterlidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mltykrl (2 yıl önce)
    Malatya milli eğitim bütünüyle çok dağılmıştı .7 yılda Ali tatlı çok zarar verdi Malatya eğitimine.Şu kısa sürede Battal Kanbay farkını gösterdi gerçekten.Sendikaların gücünü tam devre dışı bırakırsa tam olur işte.başarılar dilerim sayın müdürüme.
    0
    0
    Yanıtla
  • Büyük müdür (2 yıl önce)
    Ali tatlı yıllar önce müdürlerin olduğu bir toplantıda güvenlik görevlileri için sizler çoban köpekleri siniz dediğinde ve daha sonraki yine müdürler toplantısında sizler bir hiçsiniz biz sizi istediğimiz için buradasiniz biz sizi istemediğimiz zaman yine bir hiçsiniz dediğinde o bingöllü müdürler nerelerdeydi
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (2 yıl önce)
    burdan da şelale sesi geliyor gibi.Battal müdür ve devletimiz hakedene haddini bildirir.sendika va sendika görünümlü paralel yapı olmaya çalışanlara artık burda ekmek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Malatya yıllar sonra bir devlet müdürü İle tanıştı , Malatya öz evladına sahip çık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Topal (2 yıl önce)
    Adam gibi adam, Battal Kanbay müdüre sahip çıkın.Biz ne müdürler gördük, güçlüye eyvallah çeken, mazlumun sırtına binen...
    0
    0
    Yanıtla