SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Malatya Takımlarının Maçı Sonrası Olay

0
Güncellendi - 2021-12-12 20:13:24
BAL'da Malatya Takımlarının Maçı Sonrası Olay
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da amatör maçta futbolcular arasında çıkan kavgaya polis müdahale etti.

Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge 1. Grup'ta mücadele eden Malatya İdmanyurdu ve Pütürge Belediyespor, Yeşiltepe semtindeki Sentetik Saha'da karşı karşıya geldi ve maçı Malatya İdmanyurdu 3-2 kazandı.

22. dakikasında Malatya İdmanyurdu kalecisi Hayrettin Çınar'ın kırmızı kart gördüğü maçta Malatya İdmanyurdu'un gollerini Dk.24 Gökay Yiğit, Dk.38 Devran Çamurdaş Dk.41 Osman Doğru, Pütürge Belediyespor'un gollerini Dk.45+3 Yunus Emre Erdem, Dk.76 Mustafa Aşık attılar.

Malatya İdmanyurdu'nun 3-2 üstünlüğü ile sona eren maçın ardından futbolcular arasında soyunma odalarının girişinde tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine futbolcular birbirlerine saldırdı. Tarafların birbirlerine spor malzemelerini de fırlattığı görülürken, kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Polisin güvenliği sağlamasının ardından futbolcular soyunma odalarına gitti.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız