SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'den 'Dolar Düştü Halayı' İçin Teşekkür!

0
Güncellendi - 2021-12-24 08:59:50
AKP'den 'Dolar Düştü Halayı' İçin Teşekkür!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da dolar kurunun düşüşünü kutlamak için vatandaşlara bedava halka tatlı ikram eden esnaf ile davul-zurna eşliğinde kutlama yapan Şire Pazarı esnafı AKP tarafından ziyaret edilerek teşekkür edildi.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Türk Lirası tasarruflarını korunması ile ilgili açıklamalarının ardından dolarda meydana gelen kur düşüşünden sonra Bakırcılar çarşısındaki tatlıcılık yapan bir esnaf vatandaşlara bedava tatlı dağıtırken, Şire Pazarındaki esnaflar ise davul-zurna eşliğinde kutlama yapmıştı. 

AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, bedava tatlı dağıtan esnafı ziyaret ederek sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Döviz kurunun düşmesiyle birlikte yaşadığı sevinci vatandaşlara tatlı ikramında bulunarak gösteren, Erdoğan Keskin kardeşimizi ziyaret ederek; hem teşekkürlerimizi ilettik hem de hayırlı, bol kazançlar diledik.” 

Şire Pazarına giderek buradaki esnaflara da teşekkür eden İlçe Başkanı Basri Kahveci, ziyarete ilişkin olarak sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın en büyük destekçilerinden olan; Yeni Şire Pazarı esnafımızla bir araya geldik.   Döviz kurunun düşüşe geçmesiyle birlikte adeta bir bayram havasına giren pazarımıza giderek; esnaf kardeşlerimize teşekkür ettik, hayırlı ve bol kazançlar diledik.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Türkye ye rezil olmasak iyiydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • yerli (2 yıl önce)
    bir Türkiyeye rezil ettiniz bizi. diğer şehirlerdeki tanıdıklarımız arayıp arayıp dalga geçtiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemil (2 yıl önce)
    Bu malatyali grubu gorunce aklima Nasreddin hocanin fil hikayesi geldi. Bu kadar kanunsuzluk ve pahalilik ortadayken halay cekmek akil isi degil. Demekki az gelmis daha büyüğü lazim bunlara.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (2 yıl önce)
    Benim anlamadığım DOLAR tepe üstü ÇAKILDI.Ama etiketler niye çakılmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    AKP ilçe başkanları İl Başkanından daha fazla görüntü veriyor. Sanki İl Başkanı yok veya kaçıyor gibi. CHP ve MHP de de İlçe Başkanları yok. İlginç değil mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kemal (2 yıl önce)
    Zamalar düşünce de bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Umit (2 yıl önce)
    Cahillik başka söze gerek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Feridun (2 yıl önce)
    Kuru kuruya teşekkür olur mu. Plaket verseydiniz bunlara…
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)
    Allahınıza kurban sizin
    0
    0
    Yanıtla
  • YALVAÇ larda böyle adam çıkmaz ama sen vatandaşı provekete amaçlı yazmayasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    dolar yükselirse ne olacak ,düdük mü çalacaklar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    İnşaAllahu Teâlâ daha da düşecek çok beklersin yükselmesini
    0
    0
    Yanıtla
  • Yok yanlış biliyon, Mübarek o işlere bakmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • 1.5 TL den nerelere götürdüler helal olsun.Bunu kimse beceremezdi.AFERİN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat reis (2 yıl önce)
    Doları kim 8 den 18 e çıkardı acaba herseye yüzde 200 zam geldi.Allah bu millete akıl fikir ihsan eylesin sanki doları Putin yükseltti sonrada düşürdü
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)Murat reis isimli kullanıcı yorumuna
    Kim çıkarttığını adın gibi biliyorsun onu niye yazmıyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    18 den 12 ye düştüğüne sevinenler,6 dan 12 ye kim çıkardı?Allah ıslah etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya23:) (2 yıl önce)
    Halay çekenler kayısı fiyatlarını da düşürse keşke!
    0
    0
    Yanıtla
  • tolga (2 yıl önce)
    Evet dolar düştü ama , buna davul çaldıran kayısıcılar , dolar yükselirken tavan yapan kayısı fiyatlarını neden düşürmüyorlar ? hiç samimi değilsiniz aslında tamamen şov amaçlı yaptınız ama kafanızı kuma gömdünüz bir tarafınız açıkta. o yüzden ben kayısımı hep kendi elimden bu işportacılara düşmeden il dışına kendim satıyorum .
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    nasıl olsa bize her gün bayram
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Kendin çal kendin oyna dedikleri bu olsa gerek.. umarım ucuza alıp pahalıya bozan halayı değildir. Paran yoksa derdin de yoktur dedikleri kişilerden olmak isterdim ama malesef paramız yok derdimiz var.
    0
    0
    Yanıtla
  • torpil istemem (2 yıl önce)
    doların düşmesi balon piyasasına yansımadıktan sonra ne yapayım...benim cebim yanıyor...markete gidiyorum fiyatlar balon ve kandırmaca ...etikete bakıyom kasada fiyat farklı yüksek...ne indirimi ...kimsenin umrunda değil...mayısta aldığım ayakkabı 80 tl ,şimdi aynı ayakkabı180 tl ...ben indirim göremedim...Allah aşkına indirim görmek için bir gözlük mü takmam lazım...vijdanlarda indirimi olmayan ,etikete yansıtmaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • eskimalatyalı (2 yıl önce)
    bir kaç gün önce çin modelini uygulayanlar doların yükselmesini istiyorlar idi şimdi düştü diye davul-zurnalı kutlama sakala göre tarak hangisi doğru muhasebeyi millet yapacak bir ay sonra dolirada tutmadı yenlira verelim diyebilirler çünki:
    0
    0
    Yanıtla
  • Alarga (2 yıl önce)
    Binlerce lira vererek reklam yaptıracak olan tatlıcı, reklamını tüm Türkiye'de bedavaya getirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Malatya malatya dünyada eşi benzeri olmayan malatya.. Yahu dolar 18 lirayı çıkarıp,12 liraya indireni alkışlamak nasıl bir duygu anlamadım. Kendi kendinin fakirleşmesini alkışlayan üstüne bir de halay çekerek bunu kutlaması ülkemizin geneline alışık bir durum. Yazık hakikaten mizah bile yetmiyor bazı şeylere..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Dolari yukselten dusuren onlar dolarcilar milletin sirtindan 7,50 den islem goren dollar 17,30 dan bozdurdular simdi soruyorum ekmek kayisi su elektirik benzinmi mazotmu Gaz yaglarini neden dusumediler hersey ayni fiyatan satis yapiliyor bunlar bos dollari yeceklerin fiyatini dusursunler bende taktir Ederim oyda veririm
    0
    0
    Yanıtla