SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kahveciler Odasında 4 Adaylı Seçim

0
Güncellendi - 2022-01-16 19:57:15
Kahveciler Odasında 4 Adaylı Seçim
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kahveciler Odası’nın genel kurulunda başkanlık için 4 aday yarışırken  seçim sonucunda mevcut başkan Hacı Karanfil diğer 3 adayın oylarının toplamından daha fazla oyla yeniden seçildi.

Malatya Kahveciler Esnaf Odası’nın 2022 yılı genel kurulu Gelişim Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.  Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in divan başkanlığını yaptığı genel kurula Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, esnaf odası başkanları ve oda üyeleri katıldı.

Genel kurulda mevcut başkan Hacı Karanfil ile birlikte Murat Varol, Aslan Arıca ve Vedat Yiğit aday oldular.

Seçim sonucunda mevcut başkan Hacı Karanfil 227 oy alarak yeniden başkan seçilirken, Murat Varol 100, Aslan Arıca 27 ve Vedat Yiğit ise 27 ay aldı.

Hacı Karanfil başkanlığındaki Malatya Kahveciler Odası Yönetim Kuruluna Ramazan Tatarer, Doğan Ulutaş, Bayram Çelik, Cengiz Yılmaz, Şevket Canseven ve Vahap Yiğit seçilirken, Denetim Kuruluna ise Mustafa Dündar, Mahmut Özpolat ve Özcan  Zorlu getirildi.

malatyahaber.com

FOTO: Kahveciler Odası başkanlığına yeniden seçilen Hacı Karanfil

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Alparsaln (2 yıl önce)
    Malatya esnafı adına cok üzüldüm, adaylar içerisinde en eğitimli donanımlı vizyon sahibi olan aday vedat yiğitin bu kadar az oy almasına açıkçası cok şaşırdım.
    0
    0
    Yanıtla
  • vahap (2 yıl önce)
    yazdığım yorum neden yayınlanmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • vahap (2 yıl önce)
    yazık şu malatyanın haline bakın hiç birşey üretmeyen 20-30 yıllık babalarının koltuğu sandığı makaımı boş adamlar işgal ediyor dernekler, odalar tamamı bir antepe bakın ticaret oda başkanı sanko. kayseri boydak vs bizimki yanında sigortalı adamı olmayan kuyumcu,telefoncu şöför vs. malatyadaki bu başkanlardan malatya ya bir fayda da olmaz bir cacık da olmaz sahipsiz malatya dedikleri işte bu manzara (derhal akil insanlardan kurulu malatya nın sorunlarını her an diri tutup siyasileri çalıştırıp,çalışmayanı seçmeyen platform kurulmalıdır.)
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Aynı tas aynı hamam. Ölünceye kadar başkan. Boşa yapılan seçim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (2 yıl önce)
    Tebrikler Hacı Karanfil Başkan
    0
    0
    Yanıtla