SON DAKİKA
SON DEPREMLER

47 Yıllık Bina Yeniden Yapılacak

A- A+ PAYLAŞ

Fırat İlköğretim Okulu'nda düzenlenen kermesi ziyaret eden milletvekilleri, 47 yıllık okul binasının yeniden inşaa edilmesi için söz verdi.

Malatya'da Haziran 1964'te meydana gelen depremde, eski binası kullanılamaz hale gelen ve Fuzuli Caddesi'nde 29 Kasım 1964 tarihinden inşaatı tamamlanan binasında eğitim ve öğretim veren okulun binasının yeniden yapılacağı belirtildi.

AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Ömer Faruk Öz ile Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Fırat İlköğretim okulundaki kermesi gezdiler.

Milletvekili Ömer Faruk Öz, örnek insanların yetiştiği Fırat İlköğretim Okulu'nun yeniden inşaa edilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Kendisinin ve çocuklarının Fırat İlköğretim Okulu'ndan mezun olduğunu belirten Milletvekili Mücahit Fındıklı , okul konusunda her türlü yardıma hazır olduğunu ifade etti.

Bu arada, Fırat İlköğretim Okulu müdürü Numan İşcan, Fırat İlköğretim Okulu Aile Derneği Başkanı Ramazan Taştan, okul öğretmen, öğrenci ve velilerinin katıldığı kermesten elde edilecek gelirin okulun ihtiyaçlarında kullanılacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız