SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 AKP Milletvekiline Avrupa Tepkisi

A- A+ PAYLAŞ

Avrupa'daki Malatyalı dernekleri, Dr. BÜlent Topaloğlu'nun Malatya Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden alınması nedeniyle bu tayinde etkili olan 5 AKP milletvekiline sert tepki gösterdi.

Almanya'nın Mannheim, Berlin, Köln, Darmstadtt ve Franfurt'taki Malatyalı dernekleri adına yapılan, tayinde payı olan milletvekillerine de iletildiği öğrenilen açıklama metni şöyle:

"Sözde AKP Malatya milletvekilleri.. Hasbelkader orada TBMM sözde Malatya milletvekilleri olarak bulunuyorsunuz. Ama sizler bu beşli grup Malatyalıları temsil edemezsiniz. Bizlerin milletvekili hiç değilsiniz. 3.5 yılda çabuk geçer, hayat geçiyor. 6 aydan beri yaptığınız icraatlar ortada. Malatyahaber'de Niyazi Doğan kardeşimiz ne güzel tesbit etmiş. Avrupa'daki Malatyalılar ne oluyor, onlarında zaten oyları yok demeyin. Avrupa'da yaşayan yaklaşık 50 bin Malatyalının Malatya'da evi var, bakmakla yükümlü olduğu kimseler var. Herkesin oyu var. Bunu da unutmayın.

Bugüne kadar 7 TIR malzemeyi Malatya devlet hastanesine Mannheim, Berlin, Hamburg, Köln, Darmstadt, Stutgartt olarak gönderdik. Başta Dr. Bülent Topaloğlu olmak üzere tüm personel bu malzemeleri halkın hizmetine sundu.

Sizin aradığınız (KAPIKULU) onu da Bülent abi diyerek arkasından dolandınız ama işlerinizi yaptıramadınız. Çünkü rantçılara Bülent Topaloğlu müsaade etmedi. Kokudan girilmeyen hastaneyi nereden nereye getirdi. Elinize sağlık, size yakışanı yaptınız! Bundan sonra Malatya'da göğsünüzü gere gere gezin!!!

Sizi kınıyoruz. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Geri kalan 3.5 yılda böyle güzel işlerle geçirip devam edin!! Malatya'daki gelişmeleri yakinen takip ediyoruz. Malatya sahipsiz değil. Sizler Bülent Topaloğlu'nu görevden aldırtabilirsiniz ama Malatyalıların kalbinden asla silemezsiniz. Aksini söylüyorsanız çıkın Malatya basınında tekzip ediniz. Hayır biz bu işin içinde yer almadık deyiniz. Diyemezsiniz.

Fuat Ölmeztoprak beyi takdir ediyoruz. Akıllı adammış, size uymadı. Sizler Malatya'da AKP teşkilatına zarar verdiniz. Belediye başkanı Cemal Akına zarar verdiniz. Kendi hırs ve emelleriniz uğruna dört dörtlük hizmet veren bir hastanenin baştabibine teşekkür edip ödüllendireceğiniz yerde küçük hesaplar yaptınız. Sizin vizyonunuz bu kadar. Yapmaya, icraatlarınızı göstermeye devam ediniz.

Dokunulmazlığınız var. İstediğiniz gibi rahat hareket etmeye devam ediniz. Vicdanınız nasıl rahat eder bilemiyoruz.

Avrupa Malatya Dernekleri Adına
Mannheim, Berlin, Köln, Hamburg, Darmstadtt, Frankfurtt"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız