SON DAKİKA
SON DEPREMLER

503 Dönümlük araziye Kurulan Elazığ Hipodromu Açıldı

503 Dönümlük araziye Kurulan Elazığ Hipodromu Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Elazığ Hipodromu'nda ilk yarış yapıldı.

Yurtbaşı beldesinde 503 dönümlük araziye kurulan ve göl manzaralı olma özelliğini taşıyan Elazığ Hipodromu, törenle açıldı.

Açılış koşusunun ardından hipodrom içerisinde kullanılmayan 2 dönüm alanda oluşturulan bahçede, hasadı yapılan tıbbi aromatik bitkiler, kurulan stantta misafirlere hediye edildi.

TJK Hipodrom Müdürü Mehmet Demirçelik, burada yaptığı açıklamada, hipodromda yarış faaliyetlerinin bugün itibarıyla başladığını söyledi.

Kazasız bir sezon dileyen Demirçelik, "Kasım ayına kadar toplam 49 yarışımız olacak. Sezon boyunca tüm hemşehrilerimizi yarış heyecanını yaşamaya davet ediyoruz. Burada sosyal alanlarımız bizim için çok önemli. Sosyal alanlarımızda ailelerimizi çocuklarıyla ağırlamak istiyoruz. Bu yüzden sosyal alanlarımızı sürekli güncelliyoruz. Tüm hemşehrilerimizi hem yarış heyecanını yaşamaya hem de sosyal alanlarımızdan faydalanmaya bekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Hipodromda tıbbi aromatik bahçelerinin olduğunu ifade eden Demirçelik, "Hipodromumuza binlerce çocuk geliyor. Bu çocuklara tarımın önemini anlatmak, tarım konusunda bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak için yaptık. Şimdi bu bahçede hasat ettiğimiz ürünleri gelen misafirlerimize hediye ediyoruz." diye konuştu.

Elazığ, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • atlar (1 yıl önce)
    atlar malatyada yetişsin hipodrom elazığ a bölge müdürlükleri de malatya ya açılsın sonra elazığ a kaydırılsınmalatya halkı ancak kendine milliyetçi
    %84
    %16
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)atlar isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyalı siyasetçilerin büyük başarısı. Yeteneği.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • özkan kaya (1 yıl önce)
    HARA malatyada hipodrom malatyanın ilçesi kadar olan elazığa kuruluyor. Burda elazığı hor gördüğüm için değil kardeşlerim yanlış anlamasınlar malatya siyasetinin nasıl nokta faydalı insanlar tarafından yapılmadığını görmeniz için belirttim.
    %84
    %16
    Yanıtla