SON DAKİKA
SON DEPREMLER

7 Transfer 5 Sözleşme Yenileme

0
Güncellendi - 2018-09-03 00:41:16
7 Transfer 5 Sözleşme Yenileme
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, birinci transfer dönemini 7 transferle tamamlarken, 5 oyuncuyla yollarını ayırarak, bazı oyuncularını ise kiralık olarak gönderdi.

Evkur Yeni Malatyaspor, birinci transfer dönemi kapsamında St.Gallen’den Danijel Aleksic, Kasımpaşa’dan Ahmet Ildiz, Kızılyıldız’dan Mitchell Donald, Beneveto’dan kiralık olarak Guilherme Costa Marques, Göztepe’den Ömer Şişmanoğlu, Kayserispor’dan Erkan Kaş ve Tondela’dan Sulley Muniru’yu kadrosuna dahil etti.

Sarı kırmızılılarda Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike Mısır ekibi Pyramids’e transfer olurken, Sadio Diallo Hatayspor, Emanuel Dening Cerro Porteno, Nacer Barazite Al jazira, Aly Cissokho ise Antalyaspor ile anlaştı.

Takımda geçen sezon kiralık olarak forma giyen Gilberto Bahia, Aytaç Kara ise Bursaspor ile anlaşırken, Doria ise takımı Marsilya’ya geri dönerken, Santos Laguna’ya transfer oldu.

5 OYUNCUYLA SÖZLEŞME YENİLENDİ

Evkur Yeni Malatyaspor, takımın Faslı golcüsü Khalid Boutaib ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon Süper Lig’de 12 gol kaydeden ve Fas Mili Takımı’ndaki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Khalid Boutaib için birkaç kulüpten teklif gelirken, sarı kırmızılı takım golcü oyuncuyla 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı kırmızılılar ayrıca forvet oyuncusu Eren Tozlu’yla da 2020 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Evkur Yeni Malatyaspor, sağ bek oyuncusu İssam Chebake ve sol bek oyuncusu Rahman Buğra Çağıran ile 3 yıl sözleşme imzaladı. Sarı kırmızılılar, bu sezon sözleşmesi sona eren sağ kanat oyuncusu Michael Pereira’nın mukavelesini 1 yıl uzattı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Keşke dening kalsaydıda pereira ve eren gitseydi.süper lig böyle oyuncularla devam edemez.defansımız ligin en az gol yiyen savunma başarısını gösterdi.helede sadık ı eleştirenlere çok şaşırıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şamil Yüksek (5 yıl önce)
    Sadıkla vakit geçirmeden 3 yıllık sözleşme yapılmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Yönetimin transfer anlayışı her geçen sezon daha da iyiye gidiyor.
    0
    0
    Yanıtla