SON DAKİKA
SON DEPREMLER

8. Kattan Düşen İnşaat İşçisi Öldü

8. Kattan Düşen İnşaat İşçisi  Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yapımı devam eden inşaatın 8. katından aşağı düşen işçi hayatını kaybetti.

Olay, saat 08.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Bostanbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Saraybosna Caddesi üzerinde yapımı devam eden inşaatın 8.katından dengesini kaybederek düşen 23 yaşındaki E.M.A. ağır yaralandı. Durumun fark edilmesi üzerine Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan E.M.A. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

E.M.A.’nin cenazesi, hastanedeki işlemlerinin ardından adli tıp kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Mustafa Yalvaç (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşaallah
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Allah Cellecelaluhu Rahmet Etsin İnşAllah Kederli Ailesinin Başı Sağolsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mehmet bilal (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok üzücü bir olay :(
    %86
    %14
    Yanıtla
  • siyaset (1 yıl önce)
    siyasetle. . uğraşanlar emek harcamadan malı götürür el pençe divan durur halk emeğiyle. 3 krş kazanmak isteyenler hayatının baharında 8. kattan düşüp ölür cenazesi sahipsiz kalır rahmet dilemek yerine iş güvenliği daha çok alınsın diye siyasetçilere baskı yapın
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Resul (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarına sabr-ı cemil ihsan etsin inşallah
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Bu yorumu beğenmeyen %7 kişi hangi kafayı yaşıyor anlamıyorum!
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mehmet can (1 yıl önce)
    Ailesine Allah sabırlar versin işçi ölümlerinde be yazikki dünya da ilk sıralardayız
    %92
    %8
    Yanıtla