SON DAKİKA
SON DEPREMLER

9 Maçta Sadece 85 Dakika Oynayabildi

0
Güncellendi - 2018-10-25 02:32:44
9 Maçta Sadece 85 Dakika Oynayabildi
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un sağ kanat oyuncusu İssiar Dia, geride kalan 9 haftada sadece bir maç ilk 11 olmak üzere toplam 85 dakika görev aldı.

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un geçtiğimiz sezon başında büyük umutlarla aldığı Senegalli sağ kanat İssiar Dia, geçen sezon olduğu gibi bu sezonda takıma katkı sağlayamayan isimlerin başında geliyor.

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon 12 karşılaşmada 569 dakika görev alan Dia, sezonu 2 asistle tamamlamıştı. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 3 karşılaşmada 171 dakika oyunda kalan Senegalli oyuncu, gol atma ya da asist yapma başarısı gösteremedi.

Geride kalan sezon sadece 6 karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkan Dia, uzun süre sakatlık problemi nedeniyle takımdan ayrı kaldı.

Senegalli futbolcu bu sezon ise şuana kadar 2 karşılaşmada 85 dakika görev aldı. Ligin ilk haftasında deplasmanda oynanan Göztepe karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkan Dia, 76 dakika oyunda kaldı. Ligin 4.haftasında Malatya'da oynanan Atiker Konyaspor maçında oyuna sonradan giren Dia, 9 dakika sahada kaldı.

Ajaccio, Al Kharitiyat Sports Club, Al Duhail Sports Club, Fenerbahçe, Amiens ve Nancy gibi kulüplerin formalarını giyen İssiar Dia'nın Evkur Yeni Malatyaspor ile 30 Haziran 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Sözleşmesi 2020 sezon sonunda bitiyormuş.Bizim transfer komitesi elini çabuk tutsunda sözleşmesini uzatsın.!çünkü yedek kulübesi boş kalmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulvahap gulezgin (5 yıl önce)
    tarık çamdal GS dan beleş para almaya devam ettiği gibi bu da beleş para ve az koşu ile devam ediyor. bekleyip görelim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp (5 yıl önce)
    Devre arasında bi tskıma kiralayın. Ptt 1.lige gönderin. Zararın neresinden sönülse kardır. Maaşının bi kısmını oynadığı takım ödesin. Boşuna para vermeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bunlar yedekte keyif çatsınlar,garibim sadık her maçta 90 dakika canını dişine taksın.ondan sonra bir hata yaptımı tribünler sövüp saysın.Bu mu adalet?Yedekte oturanlara kimse hesap sormuyor çünkü hiç hata yapmıyorlar!
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (5 yıl önce)
    Oynatmaz isen katkı vermez tabiki. Bizim hoca takıntılı olduğu için oynatmıyor. bir kaç maç oynasa verim alınabilecek bir futbolcu.En azından hocanın prensi rahman buğra gibi gelene geç demez.
    0
    0
    Yanıtla
  • doğan (5 yıl önce)
    Bana göre yeterince şans verilmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    Önümüzdeki hafta içi Kırklareli ile oynayacağımız kupa maçı için ideal bir oyuncu. Erol hoca kupada kullanır diye düşünüyorum. Hadi yönetim bir hata yapıp aldı bu adamı. İnsan aldığı parayı hak etmeyi düşünmezmi hiç. Dini, mezhebi, uyruğu, milleti ne olursa olsun. Hiçmi vicdanı sızlamıyor bu oyuncunun. Antrenmanlarda varlık gösterse Erol hoca muhakkak oynatır çünkü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara44 (5 yıl önce)
    Kovalayın Gitsin..Maliyetini Bilen Varmı..Ne Kadar Komiston Alindı Bilen Söylesin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Bunu takıma transfer eden kimse kulüpten içeri girmemesi lazım. Hem oynamıyor hem de en çok para alan oyuncuların başında geliyor. Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ya çimleri biçtirsinler ya da antremanlarda duba yerine kullansınlar daha yararlı olur.
    0
    0
    Yanıtla