SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adalet Duygusu Kazanmıştır"

0
Güncellendi - 2019-06-25 06:08:31
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Barosu Başkanı Av. Enver Han, yenilenen İstanbul seçimleri sonrası yaptığı açıklamada, "Adalet duygusu kazanmıştır" dedi.

Türk demokrasisin önemli bir sınav verdiğini dile getiren Baro Başkanı Enver Han, Pazar günü yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini Sayın Ekrem İmamoğlu büyük bir oy farkı ile kazanmıştır. Bu sonuç toplumda yeşeren adalet duygusunun en açık göstergesidir. YSK'nın haksız ve zorlama bir hukuki kararıyla topluma yön verilmeyeceği tekrar anlaşılmıştır. Biz Barolar yıllarca ve ısrarla adalet duygusunu zedelemeyin, hukukun üstünlüğünü tesis edin derken tam da bunu kastetmiştik." ifadelerine yer verdi.

Yargı sisteminde yapılacak reformların bir an önce Meclis mutabaktı ile yasalaşması gerektiğini ifade eden Han, "Halkın iradesinin masabaşında gasp edilemeyeceği görülmüştür. Sayın Ekrem İmamoğlu bileğinin hakkı ile bu seçimi kazanmıştır. Artık Türkiye siyaseti yeni bir döneme girmiştir. Sayın Ekrem İmamoğlu’nu kutluyorum, başarılar diliyorum. Bu aşamadan sonra ülkemiz artık her yönü ile normalleşmelidir. Siyaset kurumu gerçek gündemine dönmeli halkımızın refahı için çalışmalıdır" ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hamit Eminoğlu (4 yıl önce)
    Enver bey şimdiye kadar siyasete pek karışmaz, hatta yorum ve değerlendirme yapması gereken konulara bile Fransız kalırdı. 3 dönemdir başkan ve 1 yıl sonra yeniden seçilemeyecek. Yavaş yavaş CHP için siyasete ısınıyor.
    0
    0
    Yanıtla