SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Aday Olur da Seçilirsem..'

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Darende Belediye Başkan aday adayı olan Bekir Sözen (sağdaki), “Partim teveccüh gösterir, adaylığım ilan edilir ve seçimi almak nasip olunca, ‘Darende’yi Darendelilerle birlikte yöneteceğiz” dedi.

Tarihinin en katılımcı, şeffaf, ilgili konularda vatandaşının fikirlerinin alınacağı paylaşımcı bir yönetim anlayışını Darende’de hakim kılacaklarını belirten Sözen, Darende’de özlenen değişim ve dönüşümü hep beraber gerçekleştireceklerini bildirdi.

İmar ve planlama ve projelerle ilgili çalışmaların İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama bölümü ile birlikte götürüleceğini söyleyen Sözen, “Zaten birkaç yıldır bölüm başkanı hemşehrimiz Prof.Dr. Mehmet Ocakçı ve ekibi ile birçok konuda Darende için çalışıyoruz.

7 bin yıllık tarihi, kültürü, doğuyu batıya bağlayan D 300 karayolu, Tohma Kanyonu, Somuncubaba Külliyesi, Günpınar Şelalesi ve işadamları, bilim adamları, sivil toplum örgütleri ile dev bir potansiyele sahip olan Darende’nin bu potansiyelini ilçemiz için seferber ederek, teşkilatımız, partimiz, hükümetimiz ve halkımızın da desteğiyle yıllardır çözülemeyen otogar, kanalizasyon, içmesuyu, küçük sanayi sitesi, organize sanayi bölgesi, Tohma yatağının ıslahı, yüksek okullarımızın yeniden kazanımı, mahalle yollarının tanzimi ve daha bir çok sorunu düzgün bir planlama ve çalışma ile 5 yıllık bir dönemde tamamen hallederek, işsizliğin azaldığı, ticaretin canlandığı, Somuncubaba külliyesi ve Günpınar şelalesi için Darende’ye gelenlerin ilçe merkezine de uğramadan geçmediği, restore edilen tarihi kerpiç binalarda dinlendiği, turistik dükkanlarda alışveriş yaptığı, Tohma kenarında gezi yayıp dinlendiği bir cazibe merkezi olacak. İlçemiz Darende ve Malatya bundan kazançlı çıkacak”diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız