SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adem Büyük, Polonya Takımıyla Anlaşmış

Adem Büyük, Polonya Takımıyla Anlaşmış
A- A+ PAYLAŞ

İki dönemden oluşan, yaklaşık 4 yıllık süreçte Yeni Malatyaspor'da oyuncu ve teknik sorumlu olarak görev yapan ve geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde kulüple yollarının ayrıldığı ilan edilen Adem Büyük'ün Polonya'nın Wisla Krakow Kulübü ile anlaştığı açıklandı. 

Adem Büyük, iki gün önce Hürriyet muhabirine yaptığı açıklamada, Ocak ayındaki ara transfer döneminde Wisla Krakow'dan teklif aldığını, ancak o günlerde Rusya - Ukrayna geriliminin bölgede yarattığı belirsizlik nedeniyle teklife olumlu cevap vermediğini söylemişti. 

Ancak, YMS'de futbol teknik sorumlusu olarak göreve başlamasından sonraki süreçte özellikle parasal konulardaki sorunların giderilmemesi ve futbolcuların bu konudaki maç öncesi protestosuna 'teknik sorumlu' olarak katılması Adem Büyük'ün YMS ile yollarının ayrılması sonucunu doğurunca, Wisla Krakow'un teklifi bir kez daha gündeme geldi ve Adem Büyük teklifi bu defa kabul etti. 

Adem Büyük'ün temsilciliğini yapan Erdem Karagöl sosyal medya hesabından Polonya yolculuğunu paylaştı.

Yeni Malatyaspor, Adem Büyük ile 21 Eylül 2021 tarihinde, yani yaklaşık 6 ay önce 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. 

"Madem hoca alacaklardı, keşke görevi bize vermeden alsalardı!"

Adem Büyük, YMS'den ayrıldıktan sonra Hürriyet Gazetesi'ne konuşmuş, YMS Yönetimi ile yaşadığı anlaşmazlığın arka planına ve teknik direktörlük görevine getirilmes sürecine dair ilginç bilgiler vermişti. 

Futbolcu - Teknik Direktör pozisyonunda teknik direktörlük görevine getirilmesine ilişkin sürece yönelik konuşan Adem Büyük, "Bana bu görev verilirken her zamanki gibi sorumluluktan kaçmadığım için kabul ettim. Maddi zorluklar yaşadığımızı herkes biliyordu. Takım için de faydalı olacağını düşündük. O yüzden çok fazla düşünmeden kabul ettik. Benim vicdanım rahat" dedi. 

Kendisinden sonra Cihat Arslan'ın YMS teknik direktörlüğüne getirilmesini hatırlatan Adem Büyük, YMS yönetimine de sitem ederek, "Madem bir hoca alınacaktı, keşke görevi bize vermeden önce alsalardı. Nasıl bir yol haritası çizdiklerini gerçekten merak ediyorum. Yaklaşık 4 sene kaldım orada. Neler yapıldığına anlam veremedim hiçbir zaman. Hayatım boyunca bunu hiç yapmadım, hep sorumluluk aldım. Böyle bir karar aldığım için pişman değilim" diye konuştu. 

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Gül ağacı (2 yıl önce)
    Hayırlı olsun kaptanın malatyaspora emeği çok, işi gücü rast gelsin.....................
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahtuka (2 yıl önce)
    Bu nasil blr baslik Allah askina “anlaşmış” ne demek, Adem suç mu işledi. “anlaştı” demek çok mu zor yada ağır geliyor.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    İyi etmiş.Adil gevreğin kahyası mi olacaktı?Bir klüple ancak bu kadar oynanır.Bir klübün dibine ancak bu kadar kibrit suyu dökülür.Seçimlere az kaldı
    %89
    %11
    Yanıtla
  • upur tn (2 yıl önce)
    Evet yönetimin ne yaptığını bilmediğini resmen ilan ederek hislere tercüman olmuş sevgili adem. Evet süper lige çıktığı ilk günden beri ne yaptığını bilmeyen,acemi acemi davranarak milleti çileden çıkaran ayrıca şeffaflıktan uzak kalan rezillikten öte gitmeyen yönetimi resmen ifşa etmiş. Ama tabi galatasaray'dan sonra neden malatya'yı tercih ettiği biraz kafalarda ssoru işareti ? Hep dedim adil gevreğği bilen kolay kolay malatya'ya gelmez.Gelip kendi değerini düşürmez bu ortamnın içine her adam kendini atmaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Yolun açık olsun gittiğin takımda başarılar. Sıkıntı YMS yönetiminde, takımı göz göre göre küme düşürüyorlar.
    %100
    %0
    Yanıtla