SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adem Büyük YMS'nin 'Futbol Sorumlusu' Oldu

Adem Büyük YMS'nin 'Futbol Sorumlusu' Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Kulübü'nün 'Futbol Sorumlusu' olarak, takım kaptanlarından Adem Büyük'ün görevlendirildiği açıklandı.

Kulübün sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz ile profesyonel futbolcumuz Adem Büyük arasında yapılan görüşmeler sonucunda Adem Büyük'ün Kulübümüzün Futbol Sorumlusu olarak görevlendirilmesine karar verilmiştir.

Adem Büyük hem futbolcu hem Futbol Sorumlusu olarak takımımızda görev yapacaktır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz."denildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

27 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Nafile, film bitti. Bu takımı bu duruma getiren sorumlular kına yaksınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gülağacı (2 yıl önce)
    İşi gücü rast gelsin ,Alanya maçında hasbelkader golü atıp da sevinmeyen adam değilmi, sanki alanyayla ne bağlantısı varsa .... bize hatay dan gelmedi mi Bize dokuduğu halıyı kilimi başkasına dokusun ..................... yallah .................hadi yallah
    %0
    %100
    Yanıtla
  • shakiri (2 yıl önce)
    Bu kaos ve çıkmazın içerisinde verilecek en güzel karar. Bize büyük emek veren Kaptanımıza da antrenörlük stajı doğmuş oldu. İnşaAllah muvaffak olur, ligde kalacağına gram ümidim olmasa da Sumudica'ya ders olacak bir performans sergiler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Ne yaparsanız yapın. Bu yönetim acil olarak gitmediği sürece bu takım düşmüştür. Tek sorumlu yönetimdir.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ümit Coşkun (2 yıl önce)
    Hiç kimse kimseyi suçlamasın Süper Lige çıkan takım için stadı doldurmayan, bedavaya biletlere maça gitmeyen takımını desteklemeyen UEFA'ya gittiğinde bile olumsuz yorum yapan şehrimizin insanı küme düşmüştür kendisi kümeye düştükten sonra da takımı düşürmüştür. Bu kadar basit. Bütün klüplerin astronomik rakamlarda borçları var ama bizim takım ve taraftarı kadar ağlayan yok. Stada git, takımı destekle olmuyorsa da olmaz yani illaki birileri düşecek. Dünyanın sonu değil ama çok ağlıyoruz ya. Çok bahaneciyiz. Ben 3 tane maça geldim şehir dışından bu yıl 1 tane de deplasmana gittim. Bi zahmet siz kıymetli hemşerilerim de senede 10 tane maça gidin. Nasıl yoğun insanlarsınız da hiç vaktiniz olmuyor maça gitmeye maşallah hepinize :) el birliğiyle düşürdünüz takımı
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Gevrek bu kulübün başında olduğu müddetçe maçlara gitmeyeceğiz demiştik ve ben 3 senedir maçlara gitmiyorum. O olduğu müddetçe de gitmeyeceğim! Siz bu şahane başkanınızı desteklemeye devam edin
    %55
    %45
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)Ümit Coşkun isimli kullanıcı yorumuna
    yok artık ya yani neredeyse taraftar düşürdü bu takımı diyeceksin.mali'de,sportif'de tek sorumlu taraftar demeye getirmişsin.Yönetime tek kelime edememişsin ! Asıl tehlike nedir biliyormusun ? Asıl tehlike gerçeği sorgulamayıp,sanal düşman düşman yaratarak sanal düşmanları sorgulamaktır.İşte burada akıl biter dostum.her neyse gerçeği sorgulamada fayda vardır sana tavsiyem budur gerçekleri görün ve gerçekleri sorgulayın.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Bülent 44 (2 yıl önce)
    Adem büyük biliyoruz. Ama Başkan ve yönetim küçük daha neyin peşindeler futbolcular bile artık kaçıyor Malatya yı rezil ettiniz hesabını verin Malatyaspor’un yakasını bırakın sizi kimse istemiyor anlayışınız nasıl insanlarsınız yeter artık kesin alacağınız vardır kurtarmanın peşindesiniz artık futbolcular da kaçıyor elinizden… BIRAKIN…….,…,
    %84
    %16
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Öncelikle hayırlı olsun. Kısmen doğru karar çünkü kalamayacak bir takım için yeni bir hocaya gerek yoktu ! Adem Büyük'le sezon sonu kadar gidilebilir.En azından kendini göstermiş olur seneyede duruma göre 1 ligde düşünülebilir.Fakat halen birileri umudunu sürdürüyor cidden şaka gibi YENİ MALATYASPOR KÜME DÜŞEN ilk takımdır arkadaşlar boşa kendinize umut vermeyin.evet umutların tükendiği yerde insan kendine umut olur ama bence burada bu takımdan umutlu olanla boşa kendilerini tüketmesinler. İlla umutlu olacaklarsa seneye 1 ligi beklemek daha gerçeğe yakın duruyor.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Fth (2 yıl önce)
    Anlaşılan Takımın başına geçecek hoca bulamamışlar
    %65
    %35
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Hayırlı olsun başarılar adem büyük gerçekten büyüksün
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    turkiye genelinde yurt disinda 4,000 milliyona yakin malatyali variz ve 150 is adamimiz zengimiz var birlik olalim takimi superligde birak mak icin para verelim oyuncu transfer yapalim ve stadium her macta dolduralim vicdanlari malatya sevgisi olanlar katilsin
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Çok iyi bir düşünce de bunu yapacak babayiğit yok Esnaf kardeşler sizinnde büyük kayıbınız olacak bir çaresi bulunmalı kısacası seferberlik ilan edilmeli
    %75
    %25
    Yanıtla
  • ben esnafım Allah aşkına malatya sporun şu şehre ne faydası var .
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Fth (2 yıl önce)
    Artık kılıçlar çekildi desene.Ademe başarılar diliyorum.Takımı satıp gitmedi.Ne kadar büyük olduğunu gösterdi.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • shakiri (2 yıl önce)Fth isimli kullanıcı yorumuna
    Karakteri tartışılacak bir oyuncu değil zaten Kaptanımız! Şu zamana kadar verdiğin ve bundan sonra vereceğin emekler için sana minnettarım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Zaten bizim misyonumuz teknik direktör yetiştirmek.Birçok teknikdirektörün acemi birliği malatyaspordur.bu yüzden iki yakamız biraraya gelmiyor ya.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • develıli Kadir (2 yıl önce)
    iyi oldu kalırsak büyük kazanç düşersek hoca hazır 3 hafta sonra düşme netkeşirse takımınıda kurar kalırsakta iyi bir hoca kazanmış oluruz şimdi gelen hoca kariyerimi riske atacağım diye servet isterdi
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Kayısı_Kentli (2 yıl önce)
    Umutlarımız yeşerdi, Haydi Adem iki gözüm, 8 maç kurtarır bizi, yaparsın sen, hırsını verirsen olur bu iş...
    %69
    %31
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    buyuk kaptan sana guveniyoruz basarilar dileriz isallah takimi superligde birakirsiniz yolunuz sansiniz acik olsun
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (2 yıl önce)
    Neden olmasın? İlk teknik direktörlük deneyimlerini Malatya'da tadan Yılmaz Vural, Aykut Kocaman, İsmail Kartal, Hamza Hamzaoğlu, Mehmet Özdilek ve Erol Bulut değil miydi? Hepsi de Türkiye'de tuttu mu? Evet. O halde sıra Adem'de Hadi Adem, soy adının Hakkını ver. Başarılar... Bu takımın şoka, gaza ihtiyacı var. Taktik maktik yok. Bam Bam Bam...
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    En mantıklı en akıllı adım. Hayırlısı inşallah. Yeniden bir umut doğdu.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • baba (2 yıl önce)
    Hele futbolcu ve teknik heyetle yapılan basın toplantısıdan anlaşıldı ki, vaka şizofrenik.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    Hayırlı olsun. Yönetim ya herro ya merro dedi anlaşılan. Tutarsa ne ala. Fatih Terim, Erol Bulut, Hikmet Karaman, İrfan Buz gibi hocalarla çalışmış olması büyük avantaj. Hepsinden iyi bir şey alıp takıma uyarlayabilirse başarılı olabilir. Ne diyelim hayırlı uğurlu olsun.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Okan (2 yıl önce)
    Başarılar adem
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Artık milletin aklıyla dalga geçmeyin.
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Adem büyük ün oynatacağı oyun belli yere yat kalkma.Adem büyükle nuri şahinin kıyaslanması bile çok yanlış.Nuri şahin kaçtane ünlü hocayla çalıştı.Ademin çalıştığı en ünlü hoca Fatih Terim ve Galatasarayın durumu ortada.
    %35
    %65
    Yanıtla