SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adil Bir Dünyanın Mimarı Olacaklar"

0
Güncellendi - 2016-06-12 22:05:42
A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Gençlik Derneği(AGD) Malatya Şubesi tarafından iftar programı düzenlendi. İftar programında üniversite eğitimini tamamlayan dernek üyelerine plaket verildi.

Dedekorkut Restoranda gerçekleştirilen iftar programına Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk, AGD Şube Başkanı Tayyar Emre, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. İftar programı öncesi Kur’anı Kerim okundu.

Tayyar Emre, burada yaptığı konuşmada, “Anadolu Gençlik Derneği, evrene, çevreye, insanlara ve kendine karşı sorumluluklarının farkında; tarihine, çağına ve yarınlara duyarlı; kardeşliğin, merhametin, sevginin ve iyiliğin yaygınlaştırılmasında emek sahibi; adaletin tesisinde kararlı; bilgili, inançlı ve çalışkan bir nesil yetiştirmenin gayretinde olan müstesna bir kuruluştur. Anadolu Gençlik Derneği, dünyaya yeniden yön verecek, kurtların kapmaya niyetlendikleri kuzulara hangi nehrin kenarında olursa olsun kol kanat gerecek, çorbasını komşusuyla paylaşacak, kardeşlik anlayışıyla coğrafyamızı bir ve bütün tutacak kadroların harmanlandığı etkin bir teşkilattır.” dedi.

İftar vesilesiyle biraraya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Emre, iftar vesilesiyle üniversite eğitimini tamamlayan AGD üyelerine de plaket vermeyi planladıklarını söyledi. Emre, mezun olanlara yönelik “Üniversite eğitimini bitirerek mezun olan arkadaşlarımızın mücahit olduklarına şehadet ediyoruz. Bundan sonraki hayatlarında, ömürlerinin sonuna kadar Allah yolunda cihat eden mücahitler olarak devam etmelerini niyaz ediyorum” diye konuştu.

AGD Malatya Üniversite Başkanı Resul Kılıç ; “Biz milli görüşü damarlarına kadar işlemiş zorluklar karşısında makam ve mevkiler için değil Allah’ın yardımı ile daha büyük zorlukları aşmanın heyecan ve inancı ile mücahedemizi yapıyoruz. Üniversiteler de iyinin , Güzelin, faydalınin, Hakikatın ve İslamın emrinde olan bir eğitimin hakim olması derdi ile dertlenen Teşkilatımızın mezun olan bireylerine hayatlarının bundan sonra ki kısmında adil bir dünyanın mimarları olacaklarını inanıyorum” dedi.

Mezun olan öğrencilerden Levent Nergiz ise şöyle konuştu; “Biz üniversite için Malatya’ya ilk geldiğimiz de minibüscüye -İnebilir miyim? demeye utanırken bugün üniversite ve meydanlarda halka hitap edebilir bir güvene kavuşmanın bereketi ile hak olanı konuşup tavsiye etmeye devam edeceğiz” dedi.

İftar yemeği sonrası yüksek öğrenimini tamamlayan dernek üyesi gençlere plaket takdim edildi.

Bülten

agdiftar

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız