SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adıyaman'da Güzel İcraatlara İmza Attığını Duyduk"

0
Güncellendi - 2019-08-23 05:03:03
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erdal Aktürk, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile bir araya geldi. Başkan Güder, Başhekim Prof. Dr. Aktürk’ün zor bir göreve talip olduğunu belirterek, “Sizlerde, bizlerde, sabırla bu millete hizmet etme adına gayret sarf edeceğiz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e yaptığı ziyarette konuşan Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erdal Aktürk, Başkan Güder’in Malatya’ya çok güzel hizmetler yapacağına inandığını belirterek, “Şehrimize çok güzel hizmetler yapacağından kuşkumuz yok. Rabbim muvaffakiyetler, başarılar versin. İnşallah kendilerini daha iyi hizmette, şehri daha iyi noktalara, daha yaşanılabilir yerlere getireceğine kanaatimiz tamdır” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de, belediyelerde olduğu gibi sağlık sektörünün de zor bir sektör olduğunu belirterek, “ Kendileri, belediyelerde olduğu gibi zor göreve talip olmuşlar. Hakikaten sağlık sektörü, sıkıntılı bir sektör. Belki sevabı bol, ama sıkıntısı da bol, belediyelerde aynı şekilde. Umut ediyoruz ki bu gelmiş olduğu görevde, Malatya'da Eğitim Araştırma Hastanemizde başarılarını devam ettirir. Adıyaman'da güzel icraatlara imza attığını duyduk. İnşallah Malatya’mızda da güzel icraatlara imza atar. Hakikaten sağlık sektörü sıkıntılı bir sektör. İnsan memnuniyeti çok kolay olmasa gerek. O yönü ile sizlerde, bizlerde sabırla bu millete hizmet etme adına gayret sarf edeceğiz” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • batalgazi44 (4 yıl önce)
    malatya'nın 2 belediye başkanı ve il başkanı adıyamanlı. başhekimde adıyaman'dan gelmiş. merak ediyorum adıyamanda malatyalı biri belediye başkanı olsa ne olur acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın Hocam başhekim Malatyalı Adıyaman da görev yapıyordu çalışkan dürüst bir aileden gelen birisi Malatya ya faydası olacak inşallah.
    0
    0
    Yanıtla