SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Afganlı Kaçak Göçmenler Otobüste Yakalandı

Afganlı Kaçak Göçmenler Otobüste Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Jandarma ekiplerince durdurularak arama yapılan bir yolcu otobüsünde 15 kaçak Afgan çıktı. 

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Hekimhan ilçesinde gerçekleştirilen yol kontrol ve arama çalışması esnasında kontrol noktasında durdurulan bir yolcu otobüsünde yapılan kontrolde Türkiye’ye yasadışı yollardan giriş yaptıkları tespit edilen 15 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen yakalandı. 

Afgan kaçaklar ile birlikte yolcu otobüsünün şoförü gözaltına alındı. 

Başlatılan adli ve idari soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Abdullah (1 yıl önce)
    Malatya Haber, lütfen takip edin sonuç ne olacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Bu kadar göçmen sınırı nasıl geçer? Sınırımız korunmuyor mu? Daha önce neden geçemiyorlardı da, şimdi rahat rahat geçiyorlar? Çok soru var da, cevabını kim verecek? Kimi kime şikayet edeceksin. Memlekette at izi it izine karıştı. Ülkemizi bu duruma getirenler, ya da bu duruma getirenlere destek verenler utansın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Artık bu işin bilinçli ve yaygın bir şekilde yapıldığına.bundan sonrada devam edeceğini öğrendik.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • irfan (1 yıl önce)
    sanki kaçak göçmen kıtlığı var her yanımız kaçak göçek ipini koparanların toplandığı ülke durumundayız
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Uğur (1 yıl önce)
    Kaçak göçmen taşıyanlara terörle mücadele kanunun en ağır maddesinden işlem yapilsinki meydanlarda bir daha bomba patlamasın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • muhittin (1 yıl önce)Uğur isimli kullanıcı yorumuna
    peki sinirdan elini kollunu sallayarak gecmelerine müsade eden yetkililere?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • muhittin (1 yıl önce)
    Kacak göcmen, siginmaci,savas magduru diye diye ne kadar sirim gibi sapasaglam genc ise yaramaz varsa doldurdular memlekete. Bir tane yasli, kadin, cocuk yok! Hepsi senden benden saglam. Asayisten sorumlu malum yöneticiler gözümüzün önünde bunu inkar ediyorlar ve bu sistemden memnun olan cok bilincli (!) ahali inaniyorum diyor! Bu günleri mumla arayacaksiniz bilesiniz!
    %100
    %0
    Yanıtla