SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağbaba'nın Tedavisi Sürüyor

0
Güncellendi - 2020-12-14 03:44:40
Ağbaba'nın Tedavisi Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

ÖZGÜR ÖZEL DE MALATYA'YA GELDİ.. Koronavirüse yakalanan ve tedavisi evinde sürmekte iken akciğerlerinde sorun oluşması üzerine Turgut Özal Tıp Merkezi'ne (TÖTM) kaldırılan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, CHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel de, TÖTM'ye gelerek Ağbaba'nın durumu hakkında bilgi aldı.

29 Kasım'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını ve tedavi sürecinin evde devam edeceğini duyuran Ağbaba, 'akciğer tutulumu' nedeniyle solunumda güçlük çekmeye başlayınca, geçtiğimiz Perşembe akşamı TÖTM'ye kaldırılarak, burada tedavisi yapılmaya başlamıştı. Ağbaba, sosyal medya hesabından kendisine ulaşan vatandaşlara, durumunun iyi olduğu bilgisini verdi.

Bu arada, CHP'li Özgür Özel de, TÖTM'ye gelerek Ağbaba'ya 'kontrollü' bir ziyaret gerçekleştirdi. CHP İl Başkanı Enver Kiraz, ziyareti sosyal medya hesabından "Türkiye siyasetinin en önemli isimlerinden, ama bizim açımızdan değeri, yeri çok daha farklı olan,Grup başkan vekilimiz #ÖzgürÖZEL sürpriz yaparak, çok değerli hocamız #SezaiYILMAZ ile birlikte hastanede tedavisi devam eden Genel başkan yardımcımız #VeliAĞBABA'yı ziyaret ettiler..#ÖzgürÖzelOnurVerdiniz.."mesajı ve fotoğrafla duyurdu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • malatya (3 yıl önce)
    Çok gecmiş olsun sayın vekilimize acil sıfalar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Nizamettin Opanoğlu (3 yıl önce)
    Sayın Veli Ağbaba'ya Allah'dan acil şifalar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Sayin vekilim geçmiş olsun rabbimden acil şifalar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Sayın vekilim rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaşar Balıkcı (3 yıl önce)
    Sayın Veli Bey çok geçmiş olsun. Tevekkül en sona kalsın. Bilime,bilimsel eğitime ne çok ihtiyacımız var. Bir an önce sağlıklı günlere..
    0
    0
    Yanıtla
  • Adama iletilen iyi niyet temennileri neden seni rahatsız ediyor. Adeta insanların beynine müdahale ediyorsun. Bırak dileyen Allah'tan şifa dilesin. Bırak dileyen de Sayın Ağbsba seni en kısa zaman da aramızda görmek istiyoruz desin. Am hiç bir zaman sözün başına soyut olana ki; Ey plazma tedavisi, Ey korona aşısı Ey hidroksilorokin içeren haplar hastayı iyileştirin ve ayağa kaldırın hafifliğinde kalınmaz. İster zoruna gitsin isterse gitmesin. Ben de diyorum ki Ey y eri , göğü ve daha pek çok göremediklerimizi yaratan yüce Allahım; Sen Veli AĞBABA kuluna merhamet eyle ve Şafi ismin hürmetine kendisine ve diğer hastalarımıza da en kısa süre de sıhhatlerine kavuşabilmeyi nasip eyle. Alınan ilaçları ve tedavi sürecin de uygulanan tekniklerin hastalarımızın iyileşmesine vesile kıl. Hiç bir şey sebepsiz olmaz. Bu musibete ne sebep olmuşsa onuda bertaraf et. Amin Sayın Veli AĞBABA, memleketin sizlere ihtiyacı var. En kısa zaman da sağlığınıza kavuşmanızı Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Sn vekilimize geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin Doğan (3 yıl önce)
    Malatya Milletvekilimiz Sayın Veli Ağbaba'ya acil şifalar diliyorum Şahin Doğan Malatya Kitap ve Kırtasiyeciler Derneği Başkanı
    0
    0
    Yanıtla
  • M.akif (3 yıl önce)
    Sn, veli ağbabaya çok geçmiş olsun...Insallah en kısa zmanda iyileşir.dualarimiz agbabayla
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Sezai hoca gibi bilim adamlarına ihtiyacımız var 90 yıllarda Turgut Özal tıp merkezinde alanında başarılı bir çok bilim adamı vardı çünkü rahmetli Özal tıp fakültemiz den Amerikaya eğitime giden öğretim görevlilerine dönüşte belirli müddet Malatya'da görev yapma şartı getirmişti rahmetli Demirel , Özal dan sonra bu kararı kaldırdı bunun yanında Malatya'ya gelmesi gereken bir çok tıbbi cihazida başka illere gönderdi,rahmetli hemsehrimizin en büyük hayali malatyayi sağlıkta Ortadoğu ve Kafkasların merkezi yapmaktı ama ömrü yetmedi ,rahmet ve minnetle anıyorum ,mekanı cennet olsun.sayin vekilimizede acil şifalar diliyorum,rahmetli Arslanoğlu ve veli bey Malatya'nın sorunlarını dile getiren vekillerimiz arasında ön sıralarda yerlerini almışlardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • nedim (3 yıl önce)
    Sn. Vekile çok geçmiş olsun. Rabbimden şifalar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • muhtar (3 yıl önce)
    Gurup Başkan vekilimize bu nezih ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum, bu dar gününde genel Başkan yardımcımızın yanında olduğuna ve ona bir moral verme bağlamında kendisine teşekkür ediyor, tekrar kutluyor ve hoş geldiniz diyorum sağ olun var olun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Büyük (3 yıl önce)
    Sayın Vekilim geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • sedat (3 yıl önce)
    Malatya'nın Kayısı üreticisi dahil tüm sorunlarını dile getiren çok az Vekilden ve Malatya'mız ve Türkiye'de çeşitli sorunlar için çırpındığı halde,tahsili olmayan ve okumayanlarca az sevilen kişi olan Değerli Vekilimize çok geçmiş olsun acil şifalar diliyoruz bir an önce iyileşip daha çok koşturmanızı bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Gerçek Malatyalı Sezai hoca sizinle gurur duyuyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sinan Hazar (3 yıl önce)
    Sayın Vekilim Geçmiş olsun ALLAH Şafi ismiyle acil şifalar versin inşallah.Biran önce eski sağlığınıza kavuşmayı ALLAH nasip etsin.ALLAH sizi bize ve tüm sevdiklerinize bağışlasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Vekilim gecmis olsun acil sifalar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla