SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağır Hasarlı 5 Katlı Bina Kendiliğinden Çöktü

Ağır Hasarlı 5 Katlı Bina Kendiliğinden Çöktü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan 5 katlı binanın bir bölümü kendiliğinden yıkıldı.

Alınan bilgiye göre, Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde ağır hasar alan Halfettin Mahallesi Şehit Selahattin Şener Sokak'taki 5 katlı binanın çökmesi üzerine bölgeye AFAD, UMKE, itfaiye ve güvenlik güçleri sevk edildi.

Ekipler, binanın enkazında kimsenin olmadığını tespit etti.

Enkaz bölgesinde güvenlik önlemi alındı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • İsm (1 yıl önce)
    Malatya fahrikayahan da KAŞ sitesi ağır hasarlı idi nasıl oldu birden az Hasarlı ya döndü.Lüks ağır hasarlı binalar itiraz yarışına girmiş az hasarlıya çevirmek için neler oluyor memleketimde ders almadıkları anlaşılıyor
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Depremzede (1 yıl önce)İsm isimli kullanıcı yorumuna
    Böyle örnekler çok fazla. Madem az hasarlıydı neden ağır hasarlı dendi? Vatandaş bu denetime nasıl güvensin?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • arsa sahibinin ağır hasarlı binada 3-4 dairesi oluyor. itiraz edelim güçlendirme yapalım oturmasak bile satarız kiraya veririz diyenlerin olduğu memleketimde halen ders alınmamış halen kendi nefislerini düşünür olmuşlar...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Maalesef öyle Toprak sahipleri sitelerde dairelerin yarısına sahip dairelerimizi onarıp satarız yedirmeyiz diyorlar ama yarın öbür gün başkalarının canına kıyacaklar bunu düşünen yok Allah korkusu yok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Veli Durmuş (1 yıl önce)
    Bir an önce ağır ve orta hasarlı yapılar da yıkılmaya başlanmalı, binalar çürük yorgun ve ayakta durmakta zorlanıyor. İnsanlar bu binaların altında sağında solunda geziyor.
    %87
    %13
    Yanıtla