SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağır Hasarlı Binanın 2. Katından Aşağıya Atladı

Ağır Hasarlı Binanın 2. Katından Aşağıya Atladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir kişi  ağır hasarlı binanın ikinci katından atladı, ancak birinci katın balkon boşluğuna düştü. Balkonunda kalan şahısı itfaiye ekibi indirdi.

Olay, Fırat Mahallesi İpek Caddesi üzerinde meydana geldi. M.K. adlı şahıs, aldığı alkolün etkisi ile ağır hasarlı binaya girerek, burada binanın ikinci kattan aşağıya atladı. Alttaki katın balkon boşluğunda kalan M.K.’nin indirilmesi için Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibi olay yerine geldi.  İtfaiye ekibi, yaralı şahısı indirerek 112 ambulansına teslim etti.

Şahısın alkol aldığı ve psikolojik sorunları bulunduğu öne sürüldü.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • İlhan (1 ay önce)
    Okulların ve 112 acil servis binasının bulunduğu caddede pazarın ne işi var.Acilen kaldırılmalı.Kapalı alanı kabul etmeyen pazarcı kardeşlerime neden diye sormak lazım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nur (1 ay önce)
    Ben olayı gördüm. Şahıs cuma namazı saatinde o binanın çatı katına oturmuş ayaklarını sarkıtıyordu. Çevredekilerle hemen polisi aradık geldiler ama pazar var diye sokağa giremediler. Sonra ne oldu bilmiyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya haberleri (1 ay önce)Nur isimli kullanıcı yorumuna
    Senelerce pazarlar caddeye kurulmaz diye boşuna söylemiyoruz. Ne yani dün o binada yangın çıksa itfaiye biz gelmeyecek miyiz diyecekti anlamıyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Çok haklısınız. Kapalı semt pazarları bir an önce kurulmalı. Allah korusun yangın olsa dediğiniz gibi durum vahim
    %80
    %20
    Yanıtla
  • hkb (1 ay önce)
    Adam 1 senede coktu Malatya diye diye
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Polat (1 ay önce)
    Şahsı bilmem ama bence bütün şehir olarak psikolojimiz kötü. Sonumuz hayır olsun inşallah.
    %90
    %10
    Yanıtla