SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akçadağ Şenlikleri

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Akçadağ İlçesi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen Akçadağ Kültür ve Sanat Şenlikleri törenlerle başladı.

Akçadağ Kaymakamlığı, Akçadağ Belediyesi, Ören Belediyesi, Kozluca Belediyesi ve Bahri Belediyesi tarafından düzenlenen ve işadamı Hasan Süzer'in ise sponsor olduğu 2. Akçadağ Kültür ve Sanat Şenlikleri ilçe merkezindeki meydanda başladı.

Törene, Vali Osman Derya Kadıoğlu, CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, AKP Malatya Milletvekili Ali Osman Başkurt, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, İşadamı Hasan Süzer, AKçadağ Kaymakamı Kamuran Taşbilek, Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar, AKP MKYK Üyesi Öznur Çalık, AKP İl Başkanı İhsan Koca, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldılar.

İlçe merkezindeki meydanda Malatya Belediyesi Mehteran Takımı ve halk oyunları ekiplerinin gösteri yaptığı açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı İbrahim Koşar, amaçlarının Akçadağlılar arasındaki birlik ve beraberliği sağlamanın yanında, ilçe kültürünün tanıtımını sağlamak olduğunu ifaederek, kendilerini katkı sunan işadamı Hasan süzer'e teşekkür etti.

Açılıştan sonra, ilçe gerişinde cirit gösterisi yapıldı.Cirit esnasında Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, ata binerek gösteri yaptı. Cirit gösterisinden sonra ise davetlilere ve vatandaşlara ilçenin meşhur etli pilavı ikram edildi.

Şenlik kapsamında 16 çocuk sünnet ettirildi. Sünnet töreninde konuşan işadamı Hasan Süzer, "İlçedeki birlik ve berabirliğin sağlanması için destek veriyorum. 4 belediyemizin birleşerek şenlik düzenlemesi çok güzel" dedi. İşadamı Süzer, sünnet olan çocuklara saat hediye etti.

AKÇADAĞ ŞENLİĞİ 2. GÜN 24 EYLÜL CUMARTESİ:

11.00 En İyi Bal ve Armut Yarışması

13.00 Cengiz Süzer Caddesi Açılışı (Ören Bld)

15.00 Gezi Programı- Sultansuyu Harası

19.00 Konser (Cumhuriyet Meydanı)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız