SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın'dan Vekile ''Teveccüh'' Teşekkürü

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak ile İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Kazgan, Belediye Başkanı Cemal Akın'a bayram kutlaması ziyaretinde bulundular. Ölmeztoprak'ın ziyaretinin hastası nedeniyle geciktiği belirtilirken, Akın, milletvekilinin sorunların çözümü için fevkalade gayret gösterdiğini söyledi.

Ölmeztoprak ve Kazgan'ın ziyaretleri ile ilgili Belediye Basın Bürosu'ndan yayınlanan bülten şöyle:

"..AK Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyarete, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Kazgan ile bazı Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı H. Cemal Akın, AK Parti Milletvekili Fuat Ölmeztoprak’ın Malatya’ya teşriflerinde ve Belediyeyi ziyaretleri sırasında Malatya’nın problemleri ile ilgili olarak bilgi alış verişinde bulunduklarını belirterek, “Sayın Fuat Ölmeztoprak, problemlerin çözümünde bize destek oluyor, Problemlerin çözümü hususunda fevkalade büyük gayret gösteriyor. Malatya Belediyesine ve Malatya halkına göstermiş olduğu bu teveccühten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bütün günlerin bayram günleri gibi mutlu ve huzurlu geçmesini diliyorum” dedi.

AK Parti Milletvekili Fuat Ölmeztoprak ise, Ramazan Bayramı sırasında evdeki hastası nedeniyle Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret edemediğini, ancak Bayram sonu olmasına rağmen ziyarette bulunduğunu ifade ederek, “Sayın Başkanımızın Bayramını tebrik ettik. Kendisinden Belediyenin çalışmalarını dinleyeceğiz, sorunların çözümü için elimizden geldiğince yardımcı olmaya gayret edeceğiz. Tekrar hepinizin bayramı kutlu olsun” dedi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Kazgan’da ziyaret sırasında, işlerinin yoğunluğu nedeniyle Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı uzun süreden beridir ziyaret edemediğini belirterek, “Belediye Başkanımızla çok eskiye dayalı bir arkadaşlık içerisindeyiz. Uzun bir süreden beri iş yoğunluğundan dolayı ziyaretlerine gelememiştim. Bu arkadaşlığımızın yanı sıra şimdi iki yerel yönetimin hizmetini sürdürmeye, yürütmeye, Malatya’ya hizmet etmeye çalışıyoruz. Çalışmalarımızda istişare içerisinde olalım, birbirimize ne gibi katkılarda bulunabiliriz, bunu değerlendirelim, hem de uzun bir süre gelemeyişimden dolayı duyduğum eksikliği gideriyim diye Bayram ziyaretine geldim. Önümüzdeki günler içerisinde bu yakınlığımız, bu ilişkilerimiz devam edecektir diye düşünüyorum” dedi.."

FOTOĞRAF: En üstteki fotoğrafta Milletvekili Ölmeztoprak ve Akın, alttaki fotoğrafta Kazgan ve Akın görülüyorlar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız