SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP 7'nci Yılı Kutluyor

A- A+ PAYLAŞ

14 Ağustos 2001'de kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) kuruluşunun 7'nci yıldönümünü kutluyor. Milletvekili Fuat Ölmeztoprak ile Belediye Başkanı Cemal Akın, birer mesaj yayınladılar.

ÖLMEZTOPRAK'IN MESAJI..
Milletvekili Ölmeztoprak mesajında şöyle dedi:

"14 Ağustos 2008;Türk siyasetinde ve Ülke yönetiminde AK bir sayfanın açıldığı, vicdanların uyandığı ve gönül birliğinin sağlandığı günün 7'nci yıldönümüdür.

Bu tarih, aynı zamanda tarihimizin bütün kırılma noktalarında aldığı ve katıldığı kararlarla toplumunu düze çıkaran Aziz Milletimizin basiret ve ferasetinin tüm dünya önünde bir kez daha tescili ve teşhiri olarak da her zaman hatırlanacak ve önemsenecektir.

AK Partimizin kurulduğu 14 AĞUSTOS 2001 ve aziz halkımızın büyük teveccühüyle İktidara layık gördüğü 3 KASIM 2002 tarihinden itibaren , başta Yüce Meclisimiz ile 58. 59. ve 60'ıncı Cumhuriyet Hükümetlerimiz olmak üzere her kademedeki çalışkan insanlarımız sayesinde, ülkemizde büyük bir değişim refah ve istikrar gözlenmektedir.

AK Partimiz ; her zaman için hoşgörünün , uzlaşmanın ve birleştirici olmanın zemini olacaktır.Siyasette diyaloga açık , insanımızla barışık, milli ve manevi değerlerimize saygılı olmak ve ülkemiz menfaatlerini en üst seviyeye taşımak ve tutmak başlıca görevimizdir. Bu görev bilinci içinde bundan sonrada yolumuza Yüce Milletimizle beraber aynı inanç ve kararlılıkla devam edeceğiz. Bizim siyasetten muradımız, aziz milletimizin gönlüne ve bu kutsal vatan topraklarına sinen ilim , irfan, inanç ve medeniyet düşüncesine hizmetten ibarettir.

Bizlerin bu hizmeti bundan böylede Cenab-ı Hakk'ın yardımı ve aziz milletimizden aldığımız teveccühle devam ettireceğimizi belirterek,Tüm Malatyalı Hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunuyorum."

AKIN'IN MESAJI
Belediye Başkanı Akın'ın mesajı ise şöyle:

"14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan ve yaklaşık 6 yılını iktidarda geçiren AK Parti Hükümeti yaptığı yatırım ve icraatlarla Türkiye’yi çağ atlatmıştır. 6 yıllık iktidarı döneminde Cumhuriyet tarihi boyunca ülkemize yapılan hizmetleri katlayarak artıran AK Parti’nin bu başarısı milletimizin kendi başarısıdır. Çünkü AK Parti milletin partisidir. AK Parti Türkiye gönüllülerinin partisidir.

2001 yılında kurularak tek başına iktidara gelen, 2007 seçimlerinde yüzde 47 gibi rekor düzeyde bir oy oranıyla tekrar iktidara gelen AK Parti, yürüttüğü hizmet kervanının yanı sıra, ülkemizdeki sosyal devletçiliğin gelişmesine ve ayrıca demokrasimizin ve cumhuriyetimizin güçlenmesine de önemli katkılar sağlamıştır.

2002 yılında hükümeti, 2004 yılında da yerel yönetimleri devralan AK Parti kadroları, genelde Türkiye’ye, yerelde de İl, İlçe ve Beldelere hizmet noktasında kendileriyle yarışmaktadırlar.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Başbakanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, bakanlarımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, parti il ve ilçe teşkilatlarımızla ve bütün HALKIMIZLA ülkemize, milletimize ve beldemize hizmet etmeye devam edeceğiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız