SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP İl Başkanlığından Vefa İftarı

AKP İl Başkanlığından Vefa İftarı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya il başkanlığı tarafından ramazan ayı dolayısıyla partililere Vefa İftarı verildi.

Milletvekili Öznur Çalık, Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı'nda gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmada, partililerle bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Milletvekili Ahmet Çakır da partinin ilk kurulduğu zorlu günlerde görev alanlarla programda buluştuklarını belirterek, o zorlu süreçlerden bugünlere geldiklerini kaydetti. Her seçimin bir öncekinden önemli olduğunun farkında olduklarını, daha çok kenetlenerek yollarına devam edeceklerini aktaran Çakır, "Cumhurbaşkanımızın gece gündüz demeden nasıl yetiştiğine hepimiz gıptayla izliyoruz. Onun gece gündüz çalışan kendini milletine adayan bir lider, bizlerin de arkasında yorulmadan çalışması gerekiyor." diye konuştu.

 Milletvekili Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca da selamlama konuşması yaptı.

Okunan duanın ardından katılımcılar orucunu açtı.

Daha sonra katılımcılar AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferansla yaptığı konuşmayı dinledi.

AA- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    siz saltanat içinde yaşayın vatandaş ekmek bulamasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Vefasını millet çeksin sefasını da siz böyle sürün ...
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Gökhan (2 yıl önce)
    Din iman vatan millet sakarya diye diye koca ülkeyi bitiremediniz ufacık bi yemeğin lafımı olur afiyet olsun tüm akp ve yandaşlarına
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (2 yıl önce)
    Bu vefa sofralari niye hiç bizim midenize ugramıyi
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Elif Keskin (2 yıl önce)
    Seçilmişlere Yazıyorum... Ak Parti Çatısı Altında Değilde, Bağımsız Aday Olun, Bakalım Kaç Oy Alacaksınız?
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Oktay (2 yıl önce)
    Manzara çok güzel ülkenin özeti Allah kimseyi iftarını açarken ağzına attığı lokmanın nerden geldiğini bilmeyenlerden eylemesin. Vefa toplantıları genelde vedalaşmadan sonra yapılır gideceklerini biliyorlar onuda öne aldılar sanırım
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Kamil (2 yıl önce)
    Bu dönem inşallah 5 tane vekil çıkaracağız ak parti olarak
    %9
    %91
    Yanıtla
  • Maruf (2 yıl önce)
    Ne vefa ama gösteriş, reklam vs. Garibim Reis çırpınıyor, siz hem onu hemde kazanımlarını yiyiyorsunuz. Allah için söyleyin siz kendi aranızda kaç parçasınız. Kılıçdaroğlu nu aratmayacak başkanlar var. Yalan, iftira, algı... Reise, bu ülkeye, memlekete ve size yazzık, çünkü bu işin birde hesabı var. Reisi yanlış yalan bilgilerle kandırabilir, hatta kendi yanlış ve yalanlarınıza kendinizde inanabilirsiniz ama Allah'ı asla aldatamazsınız. "Hesap görücü olarak Allah yeter." Bunlar kim? Herkes değil, onlar kendini bilir.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Afiyet olsun zaten hep bir arada yiyorsunuz genelde
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Süleyman Demir (2 yıl önce)
    Yiyin efendiler yiyin. Millet açken, evine meyve-sebze, et götüremiyorken sizler aksırana, tıksırana kadar yiyin. Size yakışan budur.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Misafir (2 yıl önce)
    Ne güzel
    %19
    %81
    Yanıtla