SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Malatya Kurucularından Şemsettin Alkan Vefat Etti

AKP Malatya Kurucularından Şemsettin Alkan Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

AKP’nin Malatya kurucu yönetim kurulu üyelerinden, TSO Meclisinde uzun yıllar meclis üyeliği yapan, Özsan Sanayi Sitesinde tamirhane işletmecisi ve aynı zamanda sanayi sitesi kooperatif başkanı olan Şemsettin Alkan vefat etti.

4 çocuk babası olan 73 yaşındaki Şemsettin Alkan, Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi görürken vefat etti. Özsan Sanayi Sitesi’nde tamirhane işleten ve aynı zamanda Öz Malatyalılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı olarak görev yapan Şemsettin Alkan’ın cenazesi Alibaba Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından burada toprağa verildi.

Cenazeye AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Alkan ailesi ve sevenleri katıldı.

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “AKP Malatya İl Teşkilatı kuruluşunda beraber görev aldığımız büyüğümüz, ağabeyimiz Şemsettin Alkan’ı son yolculuğuna uğurladık. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.”dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Hakkın rahmetine kavuşan kıymetli dostum Şemsettin Alkan'ın cenazesine katılarak son vazifemizi yerine getirdik.  Mekanı cennet olsun inşallah” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • MEHMET (1 ay önce)
    Rabbim Mekanını cennet eylesin.Ailesinin başı sağolsun.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • HANLI (1 ay önce)
    mükafatta orada hesapta orada hak ettiği gibi muamele görür inşallah
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hacı (1 ay önce)
    Bülent Tüfenkci, “AKP Malatya İl Teşkilatı kuruluşunda beraber görev aldık demiş AKP Malatya il kuruluşunda Bülent Tüfenkçi yoktu neden olmayan bir şeyi olmuş gibi söylüyor...... Teklif yapıldığında AKP kapanacak diye geri duran arasında olup sonradan AKP saflarına katılmıştır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fettah (1 ay önce)
    Mekanı cennet olsun usta nın.
    %37
    %63
    Yanıtla