SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP O Paylaşımın Hesabını Kesti

0
Güncellendi - 2017-03-03 21:57:04
AKP O Paylaşımın Hesabını Kesti
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, "94 yıllık sarhoşların kurduğu rüyalar bitti" paylaşımıyla büyük tepki toplayan Akçadağ İlçesi'nin AKP'li Belediye Meclis Üyesi Cumali Doğan'ın partiyle ilişiğinin kesildiğini açıkladı.

Kahtalı, Cumali Doğan'ın paylaşımı nedeniyle savunmasının istendiğini ve Disiplin Kurulu'na sevkedildiğini belirterek şunları söyledi:

"Parti üyemiz ve Akçadağ İlçe Meclis üyemiz Cumali Doğan'ın şahsi sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım sonucu tarafımızca savunması istenmiştir.

Özetle yapmış olduğu savunmada söz konusu paylaşımın yanlış anlaşıldığını,Türkiye Cumhuriyeti devletimizin kurulduğu günden beri üzerinde oynanan oyunları ve dış mihrakları hedef aldığını, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Cumhuriyet rejimini hedef almadığını belirtmiştir.

Tarafımızca olağanüstü toplantı çağrısı yapılarak , il yönetim kurulumuzda söz konusu paylaşımın parti tüzüğümüzün 117. maddesinin 1. ve 2. fıkrasında sayılan hükümleri ihlal ettiği anlaşılmıştır.

Partimizin temel değerlerine aykırı olarak ilgili kişinin parti tüzüğümüzün 119. maddesi gereğince tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevki ile partiyle ilişkisinin kesilmesine oy birliğiyle karar verilmiştir. "

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Osman KARAGÖL (7 yıl önce)
    Sayın Kahtalı; bu hareketinizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Siyasetçiler gelip geçicidir. Lütfen sevdiklerinizi siyaset yüzünden kırmayın. Tarihteki değerlerimize cahilce saldırmayın. Allah rızası için tek taraflı okumayın her kaynak ve kanaldan okuyun. Dinimizde OKU diye emrediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (7 yıl önce)
    Bizde hesap kesmeye inandık.Hepinizin zihniyeti bu şekilde.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Ataturke,cumhuriyete,dil,uzatanlar,sunu, Unutmasinlar,adiniz,turkce,yaziyorsa,ataturkun Sayedindedir,bu,ulkede,siyaset,ve,ozgurce,ben Turkum,diyorlarsa,ataturkun,,sayesindedir,ne Mutlu,turkum,diyene
    0
    0
    Yanıtla
  • vaylog44 (7 yıl önce)
    Ben bir CHP li olarak yapılan bu tür açıklamalar hiç doğru değildir.Hele hele bu günlerde çok dikkatli olunması sorumlu insanların düşüncelerini açıklarken kimseyi incitmeden mesaj atması lazım.Ayrıca AK PARTİ İl Yönetiminin aldığı bu duyarlı kararından dolayı tebrik ediyorum.Bu ülke hepimizin bizim gideceğimiz herhangi bir ülke yok.Bu ülke hepimize yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • ASPAVA44 (7 yıl önce)
    AKP SEÇMENİ DEĞİLİM AMA DOĞRU KARAR VERMİŞSİNİZ.TBR EDERİM
    0
    0
    Yanıtla
  • m güler (7 yıl önce)
    Arkadaşlar kimseyi tanımadan direk yorum yapmayalım lütfen. görüldüğü üzere herhangi bir kişi veya parti adı geçmemiştir.hukukumuza göre kişinin beyanı esastır.
    0
    0
    Yanıtla
  • turan yorulmaz (7 yıl önce)
    Eğer hakikaten partiyle ilişiğini keserseniz siz kazanırsınız yoksa size sempati duyanları kaybedersiniz. Bu gibi yalakaları partiniz de barındırmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (7 yıl önce)
    Biz bir sistem değişikliği yaptığımızı sanıyorduk..Meğerse bir rejim değişikliği yapıyormuşuz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    Ya yapmayın böyle şeyler milli değerlerimize hep beraber sahip çıkalım.Millet uzaya çıktı bilim de fen de ilerledi biz hala yok Atatürk böyle yok şöyle.Kabullenseniz de kabullenmesiniz de Mustafa Kemal bu ülkenin temel taşı.Sevmeye bilirsiniz lakin saygı duymak zorundasınız !
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    İnşallah seninkini de bi gün kesecekler düne kadar siyaset Günah diyip geziyordun Hakan bey şimdide en büyük siyaset ci oldunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa BULUT (7 yıl önce)
    CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU; ULU ÖNDER ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARI İÇİN UYGUN OLMAYAN SÖZLER SARFEDEN ZAVALLI AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİNİN GÖREVDEN ALINMASINI TAKDİRLE KARŞILADIM. TEŞEKKÜRLER KAHTALI.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (7 yıl önce)
    Söz konusu kimsenin parti rozeti olduğu için cezası kesildi sıradan bir vatandaş olsaydı kimse kılını bile kıpırdatmazdı sosyal medyada Atatürk e ve Cumhuriyetimize hakaretlet gırla gidiyor kimseden ses yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (7 yıl önce)
    Partinizin ve Cumhuriyetin kurucularına yönelik bu çirkin paylaşımdan dolayı CHP yönetiminden de bu şahıs için suç duyurusu yapmasını bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozz (7 yıl önce)
    Başkan yerinde bir karar.boş boş konuşan densizlerin sesini keseceksin böle.Hakan Başkan çook kralsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (7 yıl önce)
    Chpli olarak Sayin Kahtaliyi sag duyusundan dolayi tebrik ederim. Bahsi gecen zat savunmasinda resmen cark etmis. Yok efendim dis mihraklarmisda falan da filan. Ya o laflari hic etmeyeceksin yada arkasinda duracaksin. Yok oyle yanlis anlasildi falan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (7 yıl önce)
    Dün gece haberinde yazmıştım çark edecek diye. Şimdi sira Belediye'de Meclis üyeliğinden de ihraç etsinler. Görsün, Cumhuriyetimize dil uzatmanın bu kadar ucuz olamayacağını. Tebrikler AKP yönetimi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Bu insanlar neden yazdıklarının yanlış olduğunu kabullenmeyip, Yazdıklarını okuyanların yanlış anladıklarını söylüyorlar.İnsanda biraz edep olur kendileri aptal olabilir ama bu millet okuduğunu anlamayacak kadar aptal değil.AKP il yönetimi doğru ve yerinde bir karar almıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (7 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARI tüm TÜRKİYE 'nin ve partilerin ortak değeridir. Bu günleri onların sayesinde yaşıyoruz. Ayrıca AK PARTİ İl yönetimini aldığı duyarlı kararından dolayı tebrik ediyorum
    0
    0
    Yanıtla