SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de Kimler Aday Adayı Oldu?

0
Güncellendi - 2018-11-19 03:51:08
AKP'de Kimler Aday Adayı Oldu?
A- A+ PAYLAŞ

BÜYÜKŞEHİR ve 13 İLÇEYE BAŞVURANLARIN LİSTESİ.. AKP'de belediye başkan aday adaylığı için başvurular sona ererken, Büyükşehir, iki merkez ilçe ile 11 ilçe için başvuranlar belli oldu. Büyükşehir için 3 isim, merkez Battalgazi ve Yeşilyurt ilçeleri için 9'ar aday başvururken, 17 kişi ile en çok başvuru Akçadağ ilçesi için yapıldı. Kuluncak'ta ise aday adayı olmak üzere tek kişinin başvuruda bulunduğu bildirildi.

AKP'ye, Büyükşehir ve ilçeler için 16 Kasım Cuma mesai bitimine kadar aday adayı olmak üzere başvuranlar şunlar:

MALATYA BÜYÜKŞEHİR

Ali Bakan

Yusuf Özbek

Şefik Şengün

BATTALGAZİ

Şahin Doğan

Murat Nalçacı

Gazi Ergün

Müslüm Okuşluk

Murat Bilim

Mehmet Menteş

Ali Ekinci

Muzaffer Karakuş

Hasan Göğüş

YEŞİLYURT

Mehmet Şireci

Şeyda Öztürk Aslan

Kenan Aydoğan

Hulusi Boyraz

Mehmet Toptaş

Mahmut Polat

Vahap Erdem

Huzeyfe Karaaslan

Yusuf Özdemir

AKÇADAĞ

Fuat Özdemir

Mahmut Nedim Gökçek

Nuri Evin

Demet Keleş Tutal

Abdurrahman Atay

Ali Bektaş

Murat Maskar

Levent İskenderoğlu

Mustafa Kırteke

Emrah İnce

Osman Güde

Necmettin Özcan

Battal Karaduman

İbrahim Meral

Aliseydi Akduman

İbrahim Tüdün

Bayram Karaaslan

ARAPGİR

Basri Aknar

Rıza Murat Türksoy

Neslihan Güler

Talip Çelik

Secaattin Akyüz

ARGUVAN

Ahmet Eren

Gökhan Göksu

Veysel Karani

DARENDE

Tebernuş Kaçaman

Alican Bozkurt

Mehmet Ali Köroğlu

Seyfillah Karcı

Mehmet Derviş Kıhtır

Yaşar Ünal

İsa Özkan

Hamit Demir

Emin Tatlıcı

Murat Doğan

Osman Beşeren

Hulusi Kaya

DOĞANŞEHİR

Hanifi Bayram

Mehmet Sülü

Mehmet Nazlı

DOĞANYOL

Eşref Aydın

Muharrem Şakar

Özcan Öz

Hakan Bay

HEKİMHAN

Birgül Yılmaz

Kemal Deniz

Necati Benli

Burhan Metin Özer

Erkan Cenk

Tuncay Güven

Gani Karaca

KALE

Ramazan Yılmaz

Zeynel Abidin Kayan

Abdullah Fatih Karakuş

Fatih Bahattin Akkuş

Abdulvahap Ortaç

Murat Koca

Nurettin Karaaslan

İsmail Kayaduman

Yaşar Koca

Hamza Kayaduman

Sabri Karaaslan

Ayşenur Akıcı

Gülsen Boyraz

Ömer Gökçe

Muharrem Özbay

KULUNCAK

Asef Acar

PÜTÜRGE

Mehmet Aydoğan

Tansel Çakır

Mehmet Reşat Güzel

Serkan Kızılırmak

Çetin Ogün Koçer

Bülent Türkeri

Seçkin Yarbasan

Hasan Avşar

YAZIHAN

Selahattin Barut

Eren Topçu

Ziya Doğan

AKP MKYK'sı, geçtiğimiz günlerde aldığı kararla, mevcut AKP'li belediye başkanlarının aday adaylığı için başvurmalarına gerek olmadığına, bunların doğal aday sayılacağına, ancak aday olmayı düşünmeyenlerin başvuru yapmalarına karar vermişti.

Bu arada, aday adaylığı başvurularının 16 Kasım Cuma saat 17.00'de sona ereceği belirtilirken, son anda bu süre gece yarısına kadar uzatıldı.

Burhan KARADUMAN, Güler HAZAR- Yeni Malatya Gazetesi, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

127 yorum yapılmış

  • Recep (5 yıl önce)
    Battalgazi Belediye Başkanı MEHMET MENTEŞ olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET KUTLU (5 yıl önce)
    ABDULVAHAP ŞEREFHANLI NIN LİSTEDE İSMİ OLMADIĞINA ÇOK ÜZÜLDÜM DÜRÜST MÜTEVAZİ HALK İLE İÇ İÇE OLAN BÖYLE BİR İSMİN ADAY LİSTESİNDE OLMADIĞINA COK ÜZÜLDÜM. KEŞKE PARTİ ONU ADAY GÖSTERSE.
    0
    0
    Yanıtla
  • Merak (5 yıl önce)
    Çağdaş modern bir parti ise eğer ak parti kadınlara öncelik tanır koca malatyada bir tane merkez ilçe ve büyük şehir e aday var artık vasıflı bir insan belediye başkanı olsun her yönüyle tanıdığım hakkaniyetli aday yeşilyurt u paris yapacak zihniyet şeyda aslan bir chp li olarak oyumu ona vereceğime namus sözü veriyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (5 yıl önce)Merak isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (5 yıl önce)
    Büyük şehirede Mehmet Yaşar ÇERÇİ ister AKP den İster MHP den İsterse ikisinin ortak adayı olsun. Mehmet Yaşar ÇERCİ olsun. şehrimizin hayrına olur. Dürüst, mütevazi çalışkan ve herkesim tarafından sevilen bir kişilik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Çalık (5 yıl önce)
    Muzaffer KARAKUŞUN OLMASINI İSTEYEN ONLARCA KİŞİ VARDI DİKKAT ETTİM DE O YORUMLARIN HEPSİNİ SİLMİŞSİNİZ DEMEK Kİ SİZ DE AYNISINIZ TANIMIYORUM AMA KESİN DÜRÜST BİRİ VE SİZE RANT SAĞLAMAYACAK EDİTÖR: Aynı anda, peş peşe gelen, aynı adaya destek veren onlarca yorumdan birkaçı yayına konulmuş, tek merkezden yönlendirmeyle geldiği değerlendirilen diğerleri çöpe gitmiştir. Yayına konulan hiçbir yorum da silinmemiştir. "Yorumların hepsi silinmiş" dediğinize göre, tanımadığınızı iddia ettiğiniz adayla ilgili muhtemelen sizin de bir yorumunuz çöpe gitmiş olmalı!
    0
    0
    Yanıtla
  • Gakkoş (5 yıl önce)
    Listelerde Suriye'li yok değilmi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram ISKUR (5 yıl önce)
    Büyük şehir için en makul aday MİMAR YUSUF ÖZBEK.Çünkü genç dinamik ve Güzel Malatyamiz sorunlarına vakıf.Artık şu milletvekili vesayeti kalksın.Gercek anlamda ehil insan gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkaniyetli (5 yıl önce)
    Malatyaya yurt dışından aday ithal edelim inanın bunlardan daha dürüst ve daha başarılı olurlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    İnşallah akçadağ adayı Nuri evin olur.. genç çalışkan dürüst bir kardeşimiz.. inşallah yeni bir yüz olur..
    0
    0
    Yanıtla
  • ismail (5 yıl önce)
    malatya büyükşehir belediyesine ya mimar yada mühendis gelmesi gerekiyor başka düzlüğe çıkmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Maho ağa (5 yıl önce)
    Yeşilyurt un belediye başkan yardımcısı eski lise müdürü olursa, bilmem nerenin fen işleri müdürü market sahibi, inşaatçı, ekmekçi, bulgurcu olursa olacağını düşünün artık..
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent Aksoy (5 yıl önce)
    Benim adayım Burhan KARAKAŞ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Belediye başkanı gelirse memlekete ne yapar caddeler tamam parkalar tamam ulaşım tamam su problemi tamam trafik tamam kaldıramlar tamam birsürü kadroya alınan lüzümlü lüzumsuz elamanlar tamam geriye kaldı bu insanlar nerde para bulup geçim sağlayacak tarım bitti inşaat bitti fabrika bitti kayısı bitti bu insanlar daha nereye kadar kredi ile faiz ile yaşayacaklar sosyal patlama var her yerde sürekli şiddet kavga intihar var her gün bir iflas hergün bir skandal bunlar herhalde gelişmeden olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek Malatya (5 yıl önce)
    Her adayın mutlaka bir adamı, söz vereni var. Şu adamcilik illerinden ne zaman kendimizi kurtaracağız. Ne işi ehline vermeyi kendimize görev sayacağız. Gruplar, dernekler, vakiflar ne zaman bu milletin yakasından düşecek. Reis im amani bilir misin. Aman ha, aday konusunda hata yapma. Boş insanlarla uğraşma. Artık Zülfikari eline al, etrafını temizle. Yoksa etrafındaki bu menfaatciler seni bitirecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mamoş can (5 yıl önce)
    Akp de kula kulluk sistemi var ..sıkıntı ordan kaynaklanıyor..malatya da malatyalı yok 80 ler de vardı bi göç furyasıyla gittiler artık elazığ bingöl adıyaman lı nüfusun yüzde 60 ı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısı Kent (5 yıl önce)
    İşi erbabına vereceksin.İşi anlayana vereceksin.İşi bilene vereceksin.İşi yapabilene vereceksin. Bu saydığım kişilere işi vermez isen, işinde içine ederler, işi vereninde. Patron patronluğunu yapmalı, işçi işçiliğini, şoför şoförlüğünü yapmalı.Esnaf esnaflığını Altını çizerek söylüyorum.Bir işte ise usta olmak istiyorsan, uzun yıllar o işte çalışman lazım. Bu yüzden kusura bakmayın Mantıklı kişilere şehir yöneticiliği teslim edilmeli. Ekmeği ekmekçiye ver, bir ekmekte üste ver demişler.Boşa dememişler.İl ve ilçe Belediye başkanları olarak Kim seçilecekse bu şartlar ışığında seçilirse Malatya ve tüm ilçe belediyeleri için hayırlı olacaktır diye düşünüyorum.Yoksa kaybeden yine Malatya olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    Bu Malatya ne çektiyse şehircilikten anlamayan,Teknik düşüncelere sahip olmayan,Deneyimli olmayan,sürekli danışmanlarına danışarak birazcık mevzuat öğrenmeye çalışan,işlerini başkan yardımcılarına bırakıp takip etmeyen belediye başkanlardan çekti çekeceğini.Ya şu işi anlayana bilene bu işe hakim birilerine verinsene.Tüm mevzuatlara hakim birisine verilse.Sahada olan deneyimli birilerine verilse kötümü olur.Belediyecilik işi deneyimli Mühendislik-Mimarlık İşidir.Yoksa zaten Malatyanın hali ortada.Yok avukat yok marketçii yok kuyumcu yok bilmem ney.Yazık olur.Yoksa Malatyamıza.Ben bu işe hakim çalışmalarını yakın takip ettigim 2 kişi görüyorum.Biri MEHMET ÇINAR diğeri VAHAP ERDEM başka kişi yok. İkisi bence Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmaları gerekiyordu....
    0
    0
    Yanıtla
  • Kileyikli (5 yıl önce)
    İnşaat Mühendisliğiyle belediye başkanlığını bağdaştırmış, Market Yöneticiliğiyle vizyon sahibi olmayı bağdaştırmış, Esenlik'in batışıyla tecrübeli olmayı bağdaştırmış yorumlar okudum. Gül gül öldüm, cok yaşayın emi! Sözüm meclisten dışarı selam olsun Yeşilyurt'uma. :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Eşgileme ekmek (5 yıl önce)
    Çok şanslıyız çünki bu listedekilerin hiç biri aday olmayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Hanli (5 yıl önce)
    Hekimhana yazık etmeyin yanlış tercih yaparak. genç dinamik proje adami hedefi olan hekimhan da ikamet eden 24 saat ulasabileceginiz erkan cenk i tercih ederler inşallah hekimhani değiştirip geliştirecek isim başkan erkan cenk tir .diğer isimler içinde akrabam ve komsum olan 2 aday var fakat artık hekimhani düşünme zamanı hekimhan kazanması için erkan bey olur inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Didier Drogba (5 yıl önce)
    Çare Drogba?
    0
    0
    Yanıtla
  • arif t (5 yıl önce)
    ARTIK MARKETÇİ,MÜTEAHHİT,LOKUMCU,BETONCU,SANAYİCİ,PROJECİ ARKADAŞLAR KENDİ İŞLERİNDE DEVAM ETSİNLER YETER ARTIK YENİ İSİMLER İSTİYORUZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halit (5 yıl önce)
    YUSUF ÖZBEY kendisi inşaat mühendisi yıllardır tokinin projelerini yapmış birisi.Kardeşi de yine Mimar yıllarca toki ortaklığıyla çalışmışlar başarılı olacağını düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Toki ler çokmu başarılı ki , şehri de becersinler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    ya arkadaş insanda kızaracak yüz olmali adam esenliği batırdı şimdide belediye başkanlığına aday oluyor edep yahu
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (5 yıl önce)
    kaleye kale gibi sağlam dürüst çalışkan biri Zeynel Abidin kayan Allah yar ve yardımcın olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    İçlerinde Türkçe konuşamayanlar var, adamların özgüvenine bak...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (5 yıl önce)
    Yahu bu büyükşehir aday adayları kim?? Bence öznur hanımı yapsınlar kesin uçurur malatya yı.. bir hizmet bir hizmet şok olursunuz... Olmadı hacı uğur beyi yapsınlar borç batağından kurtarır belediyeyi, nede olsa esenlik ve yeşilyurtta efsane işler yaptı. Olmadı ahmet bey tekrar aday olsun, mahşerde dermişler bizi bidaha gönder dünyaya bak ne müslüman olacaz gör diye... kesin uçanbüs yapar.. Ama sakın gürkan beyi, çerçiyi, erkalı yapmıyasınız onlar beceriksiz işbilmez... ayrıca bi cemaatleri falanda yok kesin akideleride bozuktur... Bu işin sonu belli bi meşkalede sende yak gitsin.. El FATİHA..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet... (5 yıl önce)
    Saygı değer arkadaşlar Malatya büyük şehir ve merkez ilçeler arasında sadece bir bayan aday var ne acı ben emekli bir savcıyım adaylar arasında bir isim var şeyda öztürk aslan kendisini tanırım kadın hakları komisyon başkanlığı yapmış çocuk hakları komisyon başkanlığı yapmış Malatya barosu yönetim kurulu üyesi Uluslar arası sertifikalar ile donanımlı hanım hanımcık biri adaylık başvurusu için bile kimseye zahmet vermek istemeyip tek başına gitmiş biri tebrik ediyorum benim oyum avukat şeyda öztürk aslan a ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Meçhul Asker (5 yıl önce)
    Yeşilyurt değil büyükşehir için bile işadamı İnş.Yük.mühendis Mehmet Çınar gibi çekirdekten yetişme dürüst liyakatli kişiler lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • reyhan (5 yıl önce)
    KİMİN BALKONU GENİŞSE O ADAY ZATEN BOŞUNA YIRTINMAYIN ....
    0
    0
    Yanıtla
  • mistik (5 yıl önce)
    HABERİ OKUDUM, YORUMLARI OKUDUM. DİYECEĞİM ŞU. BOŞ BOŞ KONUŞACAĞIMIZA KİM, NASIL, NEREDEN, NİÇİN ADAY OLACAĞIDIR. HİZMET İÇİN ADAYIM DİYENLER SONRA BAKIYON KENDİSİ, EŞİ DOSTU HEPSİ ZENGİN. TABİ AHİRETLERİNİ YAKARAK. HERKES KONUŞUR, ADAY OLUR AMA ADALET PARTİMİZ TEPEDEN BİRİLERİ İSTEDİ DİYE ADAY GÖSTERECEK. TEMAYÜL YOKLAMASIYMIŞ PEHHH. AMA EMİN OLUN. MİLLET AÇ. İNŞ GEREKEN DERSİ VERECEK. HI DERSİ VERMEDİ İSE O ZAMAN BOŞ BOŞ KONUŞACAKLARıNA NASIL GEÇİM YAPACAKLARINI DÜŞÜNSÜNLER...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Sahi bu sami er vardı noldu bunlar neden aday olmuyor sevilen bi adamdı kayboldu gitti nerde şimdi bilen varmı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılığından TOKİ ye geçti. Ve şu an TOKİ Genel Müdür Yardımcısı.
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfettin (5 yıl önce)
    ben artık hizmet görmek istiyorum kale de ak parti döneminde kim geldiyse yattı uyudu bırakın artık şu gençlere hizmet getirecek tek kişi MUHARREM ÖZBAY...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Yazıhan büyük tarım alani ile anılan bir yer burda ziraat mühendisi Eren TOPCU'nun büyük işler başaracağına inanıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • İZZET (5 yıl önce)
    kale için genç dinamik ve donanımlı proje adamı memleket sevdalısı iş adamı muharrem özbay...
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (5 yıl önce)
    elle tutulur birtane aday yok mevcut bldye başkanı milletvekilleri dahil.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (5 yıl önce)
    kuluncak danışıklı dövüş olmuş amaç demokrasi var aday adayı var desinler
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Adam akıllı kimseyi göremedim malesef! Bu adayların hiçbirini seçmem.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    Battalgazi de keşke Şerefhanlı aday olsaydı. temiz dürüst alçakgönüllü ve tecrübeli ve en önemlisi halkla gönül bağı kurmuş biriydi. Yazık oldu onu görmek isterdik.
    0
    0
    Yanıtla
  • vahap (5 yıl önce)
    Hekimhan yine saglam bir aday çıkaramamış bence o kadar yol parası verip oy vermeye bile gitmeye gerek yok boşa gidecegi şimdiden belli
    0
    0
    Yanıtla
  • hacı (5 yıl önce)
    şehri emin çok temkinli olmalı . çünkü 700bin vebali var.büyükşehir belediyesine VAHAP ERDEM OLSUN genç ve dinamik
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (5 yıl önce)
    Mehmet Çınar'ı tek geçerim diğerleri ne anlıyor belediyecilikten, ne yapmışlar. Vizyonları yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaleli (5 yıl önce)
    Malatyamiz ve tüm ilçelerimiz için adaylarin hayırlı olmalarını dilerim. Kale ilçesinin Zeynel Abidin Kayan gibi degerli genç bir adaya artık ihtiyacı var. Daha önceki görevlerinde azimli disiplinli başarılı ve hakkıyla Hak'la yapmış olduğu gibi başkanlık görevini de en iyi şekilde yapacaktır. Allah yardımcısı olsun Zeynel kardesimizin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has molikanlı (5 yıl önce)
    Herkes burda tanıdıklarını yazıyor kimse işin ehli olsun liyakat sahibi biri olsun Malatya ya faydalı biri olsun demiyor. Acaba benim tanıdığım gele de bir hesap kitap yapa böyle düşündüğünüz sürece kaybetmeye mahkumuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ilker (5 yıl önce)
    BUNLARIN NE MEMLEKETE NEDE İNSANLARA FAYDASI OLUR HEPSİ BOŞ SEÇİLEN KİŞİ SADECE KENDİ Nİ DÜŞÜNÜYOR
    0
    0
    Yanıtla
  • Elifnaz (5 yıl önce)
    Kale nin belediye başkanı acil degismesi lazim. Genc ve yetenekli baskanlara ihtiyaci var kalenin
    0
    0
    Yanıtla
  • Caner çapar (2 yıl önce)Elifnaz isimli kullanıcı yorumuna
    İsmail kayaduman demek istediniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (5 yıl önce)
    Pütürge icinen dogru aday tansel çakir püturgeyi cok iyi bilen taniyan yaptigi is acisindan püturgenin sorunlarini cok iyi bilen biri gerisine baktiginiz zaman isimleri duyulmamis taninmamis kisiler dogru karar veripte puturgeye yanlis isim secmezler mevcut sahis gibi puturgeyi yok ederler
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Kim aday gösterilecekse zaten kazanacaktır..umarım mhp iyi bir aday gösterir ve en azından zorlar..ama başta dediğim gibi millette ezber olmuş gidip o partiye oy verip Ahmet çakır gibi halk tarafından sevilmeyen bir kişiyi bile 2 defa başkan yapmış sonunda vekillikle taçlandırmıştır
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahoni (5 yıl önce)
    Suyu sert insanı mert buzluk mezrasının gururu eren topçu kardeşimiz yazıhanı refah adası hâline getirecek tek kişi
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (5 yıl önce)
    MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE MALATYALI BİRİ YAKIŞIR ADIYAMANLI DEĞİL BELEDİYEYE ADIYAMANLI HERKESİ ALIRKEN BURDAKİLER ALINMIYOR RESMEN TARAF TUTULUYOR
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet genç (5 yıl önce)
    Ha bu arada Tameyul diyorsunuz istediğimiz adayı da getirmiyoruz geçen dönem ilhan gecit herşey de birinci çıktı ama vermediniz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (5 yıl önce)
    Kale ilçemiz için en iyi ve doğru insan Zeynel Abidin Kayan'dır
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali K (5 yıl önce)
    Kuluncak ilcesi için genç ve dinamik bir belediye başkanı görmek istiyoruz bunun için Asef ACAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • HBK (5 yıl önce)
    Malatya merkezdeki aday adayları incelendiğinde bir Ak Partili olarak bir çoğunu tanırım be de bilirim bu isimler içerisine Allah rızası için canı gönülden çalışacak tek isim görünüyor oda Malatya merkez ilçe varken teşkilat Başkanlığı yapmış daha sonra takip ettiğim ve de kendi çabaları ile bir yerlere gelmiş tek bir isim var gönül isterdi ki eski teşkilat başkanı Büyükşehire aday olsun. Millete tepeden bakmayacak onların arasında dolaşacak gurur ve kibirden uzak tek isim eski teşkilat başkanıdır keşke diğer aday adayları içinde bu düşüncelere sahip olsaydım.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA (5 yıl önce)
    Adıyamanlı birini aday göstersinler 1999 da çeketim koysam alırım diyen Münir erkalın düştüğü duruma düşerler.2 tane Cumhurbaskani cikarmis bir sehir bir Belediye Başkanı çikaramiyormu
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihad KARACAN (5 yıl önce)
    Mahmut Polat üstat Yeşilyurt için bulunmaz bir şans. Adaletli ve dürüst bir idareci.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Bu adayları hepsini saygı ile selamlıyorum allah işlerini rast getirsin ama benim sitemi adaylara değil bu adaylar seçilmeyeceklerini biliyorlar sadece Akp ileride kadrolaşmada ve rant peşinde olduklarından dolayı aday oluyor onlarda biliyorlarki Akp Malatya’da kazanaçak ve 5 yıl daha burada çiftlik hayatı yaşacaklar
    0
    0
    Yanıtla
  • İKRA (5 yıl önce)
    BTTALGAZİ BÖLGESİNE GURUPLARIN CEMAATLERİN ADAYI OLMAYAN LİYAKAT VE EHLİYET SAHİBİ DÜRÜST ÇALIŞKAN BİR ADAY İSTİYORUZ HALKIN ADAMI HAKKIN YOLDAŞI MUZAFFER KARAKUŞ
    0
    0
    Yanıtla
  • kaya (5 yıl önce)
    KALE İÇİN EĞİTİMCİ RAMAZAN YILMAZ KALEYİ BİLEN ,DONANIMLI BÜTÜN SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELİR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    Ben artık seçilecek adayın,Alınacak adayın nereli olacağına bakacağım.Yabancılar yeterince yönettiler ve Malatyanın öz evlatlarından fazla nimetlerden faydalandılar.Gidin bakalım bir Elazığa,Adıyamana veya Maraşa bir parti böyle bir girişımde bulunabilirmi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Garip (5 yıl önce)
    Malatya 'yı Malatya'lılar yönetmeli.Yeşilyurt ve Büyükşehire bakın işe alınan ve yanlarındaki adamlar hep kendi adamları. Kendi memleketimizde bu durum hoş değil. Esas milliyetçiliği yapanlara dikkat etmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba ömer (5 yıl önce)
    Malatya’ya Yada Tüm ilçelereTurizmci Başkan lazım Not : Tüm Ak parti ve MHP Millet vekilleri duysun Ekmeği ekmekçiye verin yoksa bu güzelim şehire yazık olur Reisin 2023 Vizyonunu hayata geçmesine Reis gibi taraf tutmayan Vekiller yardımcı olacak işallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Hepsinin ozel sirketi var hepsi para basiyor Garibim hulusi boyrazin hic birseyi yok yillar bu adam MALATAYA NIN GELISMESI ICIN CALISTI adama yuklendilerde yuklendiler.Hakkidir artik Rabbim yardimcisi olsun bu kurtlar sofrasinda RABBIM YARDIMCISI OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf (5 yıl önce)
    kale sevdalısı gönüllerin fatihi fatih karakuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus Emre Kayalı (5 yıl önce)
    Biri de çıkıp dememiş ki; ya müteahhit adamın , al satçı adamın , herhangi bir devlet tecrübesi yöneticilik vasfı olmayan adamın ne işi var belediye başkanlığında diye :) bıktık artık parasına para katmaya çalışan saçma sapan kibirli yüzlerden, bıktık artık çalıştığı yeri soyup soğana çeviren borç batağına süren kişilerden , bıktık artık bugüne dek yöneticiliği MARKET YÖNETMEK sanan yüzlerden. Yapmayın Allah aşkına . Bina dikmek proje üretmek değildir, hoş zaten milletin parasıyla bina dikmek kadar kolay bir iş de yoktur
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (5 yıl önce)
    hüzeyfe sen ne anlarsın belediyeden projeden sen git ekmek sat yağ sat bu işler sana göre değil
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (5 yıl önce)
    yeşilyurtun tek başkanı inşaat yüksek mühendisi mehmet çınardır. başka aday olursa akpartiye oy yok
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz44 (5 yıl önce)
    market sahibi gelmiş aday olmuş siz ne anlarsınız belediyecilikten
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus yener (5 yıl önce)
    Yeşilyurta Bilgi birikim ve tecrübe lazım liyakat alçak gönüllü iş odaklı üretken fikirlere açık Başkan Hulusi BOYRAZ Lazım BOYRAZ gerek belediyecilik Gerek proje Alanında tecrübeli bir isim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (5 yıl önce)
    Kale’ ye Fatih KARAKUŞ gibi genç , dinamik , kıvrak zekalı, memleket sevdalısı işinin ehli en önemlisi Kale’ye geçmişte fedakârlık yaparak hizmet götüren İnşaaat Mühendisi bir Başkan yakışır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Can dogan (5 yıl önce)
    Vahap erdem yesilyurtta güzel işlere imza atar çok çalışkan birisi mimar sanırım malatyamiza en iyi hizmeti kim verecekse o gelsin insallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (5 yıl önce)Can dogan isimli kullanıcı yorumuna
    Yapmayın lütfen. Bence yanılıyorsunuz. Derdimiz memleket olmalı. Derdi memleket olan bazı isimleri zikretmemeli. Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (5 yıl önce)
    Yazıhan ın pasif görüntüsünü giderecek genç dinamik bir belediye başkanına ihtiyaç var. Eren Topcu nun bu işi basaracagina inanıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Suskun (5 yıl önce)
    MURAT NALÇACI, fuarcılık müdüryken başettin ya bir de belediye başkanı yapalım seni he mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasever (5 yıl önce)
    heryerin adayı aynı mevcut başkanlar değişim yok boşuna heyecanlanmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • vaylog44 (5 yıl önce)
    Yazıhan için en iyisi şimdiki başkan olacak yüz yüz Nevzat ÖZTÜRK tehamüller onu gösteriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Doğanşehir çok şanslı Mehmet Nazlı genç bir aday adayı idari ve Mali İşler konusunda çok etkili. Yüksek lisans mezunu. Gelişmekte olan ilçeler için çok iyi bir aday adayı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı 44 (5 yıl önce)
    Avukat, doktor milletvekili olabilir ama belediye olmaz,fırıncının reçete yazdığını gördünüz mü. Mimar mühendis olmazsa istasyon ve sanayi kavşağı çözülmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aslan (5 yıl önce)
    Darende yi iyi bilen iyi tanıyan Mehmet Ali Köroğlu bence en ideal başkan profilidir.. İnşallah hayırlısıyla başkan olacaktır..
    0
    0
    Yanıtla
  • darende için başarılı darendeyi iyi bilen mehmet Ali Köroğlu bencede idal başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Ilıcalı (5 yıl önce)gazi isimli kullanıcı yorumuna
    Darende tek Darende değildir köylerden haberi var mı biz çalışıyoruz onlar yiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Cantürk (5 yıl önce)
    Yeşilyurt belediyesine Yeşilyurt'un insanı Huzeyfe Karaaslan'ı başkanlık etmelidir. Yeşilyurt'u tanıyan, Yeşilyurt'ta yaşayan ve Yeşilyurt sevdalısı başkan ilçemizin gelecek nesillere daha modern, daha huzurlu ve daha yaşanılabilir bir ilçe bırakma yolunda sağlam adımlar atacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • NİHAT Malatyalı (5 yıl önce)
    Büyükşehir Belediyesine Selahattin Gürkan olur İnşallah En iyisi O bence
    0
    0
    Yanıtla
  • İnşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğan (5 yıl önce)
    Yeşilyutdu en iyi yönetecek iyi projelerle hizmet verecek 21 yıllık mimar ayrıca 2.ci organize san bölge müdürü mimar sayın vahap erdemdir işi bencede ehline vermek gerekir hoşgörünün hizmetin adamı yeşilyurt hayırlı olsun şimdiden.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yanılıyorsunuz kesinlikle. Tabi derdiniz memleketse
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Aydın (5 yıl önce)
    Kale icin Zeynel Abidin kayan genç ve donanımlı bir başkan olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazili (5 yıl önce)
    Abdulvahap. ŞEREFHANLI başkanın olmasını çok isterdim
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatyalı (5 yıl önce)
    Ben liyakat ehliyetin çokta dikkate alınacağını düşünmüyorum adamı olan olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu yaz bülent tufenkcinin yanında cok görülen murat nalçacı beyde battalgazı den olmuş aday dayı olmuş bakalım liyakat mı adamı olan vs vesselam merak ile bekliyorum battalgazi adayını umarım beni şaşıtılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhalif (5 yıl önce)
    Muhalefet olmadıktan sonra bunlar boş işler
    0
    0
    Yanıtla
  • Amenna (5 yıl önce)
    İş adamı yerine bide proje adamı akıl adamı hizmet adamı getirseler ya iş adamı olunca yakışır tabi
    0
    0
    Yanıtla
  • Tugrul (5 yıl önce)
    Ya bu adıyaman saçmalığı nedir? Adıyamanlı olunca ne oluyor? Adıyaman Malatya aynı toprak, 1955 e kadar Malatyanin ilçesi degilmiydi? Reis ne diyor, tek vatan, tek bayrak,tek millet, tek devlet.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adıyaman Malatyadan ayrı değildir ama belediye başkanlığı birazda amatör bir ruhla yapılan, yerel bir görevdir. O yüzden Malatyalı olması gerekir, Adıyamanda da Adıyamanlı birisi olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Adamlar nemruttaki 2 tane heykel icin kiyamet kopariyor.Sen Koskoca bir ilin Belediyesini onlara veriyorsun.Malatyali bir kisi adiyamanda aday olmayi aklindan bile geciremez.
    0
    0
    Yanıtla
  • tuğrul bey, madem öyle adıyaman belediyesine de malatyalı bir aday gösterilsin. bakalım neler olacak, adıyamanlılar nasıl tepki verecek? malatyalıların suyu mu çıktı? her yerde adıyamanlı, elazığlı yeter artık. malatyalı adaylar istiyoruz. malatyalılar bu konuda çok tepkili. selahattin gürkan büyük şehre aday olmalı. aksi takdirde belediye de elden gidecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (5 yıl önce)
    Büyükşehir’i tecrübesiyle Şefik Şengün
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sever (5 yıl önce)
    Malatyaya yeni yüzler lazım. Malatya en iyisini hak ediyor. Kale ilçesi için en iyi aday zeynel kayan.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulkadir (5 yıl önce)
    Malatya belediyeleri Battalgazi hariç en zayıf dönemini geçirdi. Neden acaba iyi düşünün ve adaylar tam belli olsun Malatyalılar olarak öyle karar verelim. Hesabı adayları seçenler versin: Bekleyip Kararı Öyle Verelim . Burada partiden çok İlimiz Malatya'ya hizmet önemli.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet mehmet (5 yıl önce)abdulkadir isimli kullanıcı yorumuna
    ne yaptı ve kim yaptı sayarmısın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer Asaf (5 yıl önce)
    Kale için Zeynel Abidin Kayan büyük şans. Zeynel bey i ikna etmeleri iyi olmuş.Kale şimdiye kadar görmediği hizmeti bir kaç sene içinde çok rahat görebilir. Kale nin ufku geniş insanlara ihtiyacı var. Şimdiden hayırlı olsun diyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (5 yıl önce)
    Darende için vizyon sahibi başarılı calıskan isim İSA ÖZKAN Başkandır. Akcadağ hakkettigi yere getirecek isim OSMAN GÜDE dir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir (5 yıl önce)
    Akçadağ için en doğru isim 5 yıl belediye başkanlığı tecrübesi olan Akçadağ ı bilen Akçadağ da yaşayan, Ali BEKTAŞ olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Ayhan (5 yıl önce)
    Memlekete kalkınması için işin ehli adamlar lazım... Yazıhan Eren TOPCU... Akçadağ Levent İSKENDEROĞLU... Arapgir Haluk CÖMERTOĞLU
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Malatyayı malatyalı olanlar yönetsin.adiyaman ve maraşlılar degil örnek malatyada 44 plakalı otobüs yokmuydu 02 plakalı otobüs malatya spor takımını taşıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Islâm dininde ırkçılık yoktur onaylı olan kişini takva sahibi imanlı Adaletli olması Allah dogrularnan beraber olsun inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf Aydın (5 yıl önce)
    Battalgazi için adayımız MUZAFFER KARAKUŞ'TUR gerek tecrübesi gerek geçmiş dönemlerdeki battalgazimize hizmetleri battalgazide doğup büyümesi çok önemli etkenlerdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özdemir (5 yıl önce)
    Hüzeyfe bey yeşilyurt belediye başkanlığı yakışır iş adamı Bilgi birikim var hayırlısı diyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Haydar taş (5 yıl önce)
    Battalgazi için mevcut adayları Ak parti il başkanı ve Genel merkez en iyi şekilde değerlendirip halkta karşılık görebilecek diğer dönemler için ak partinin oyunu artıracak adı çeşitli spekülatif haberlerle anılmayacak bir isim olarak Muzaffer Karakuşu göstereceğinden bir battalgazili olaeak temennimiz yüksektir.Eğer halkı kaile alıyorsa parrimiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir başharıklı ve bir çöşnüklü falan da aynı fikirde mi acaba aşağı şeherliyle! Bir battalgazili olarak yorum yapanlar! Bir çöşnük bir başharık aşağı şehirden daha büyük. 300 bin nüfusun seçimine 30bin mi karar verecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdul (5 yıl önce)
    Şelaleciler ile onların sağ kollarını aday olarak görmek istemiyoruz. Şimdiye kadar oy verdik bundan sonra yerel seçimde partinin nazı geçmeyecek buna emin olup adam gibi adaylar gösterin bize. Kendi eşrafına özel kalemden bedava kadro dağıtıp belediyeyi adıyamanlı işsizlere iş verme kurumuna çevirip malatyayı yağmayanlara oy yok. Vekil seçiminde 1 vekil kaybedildi belediye adaylığında aynı hatayı yaparsanız asrın tokadını yersiniz malatyaya sahip çıkın artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet mehmet (5 yıl önce)Abdul isimli kullanıcı yorumuna
    ha işte o şelaleci hacı uğur polattır
    0
    0
    Yanıtla
  • Batuhan (5 yıl önce)
    Yeşilyurta Vahap Erdem Yazıhan Eren Topcu Hekimhan Kemal Deniz Darende Alican Bozkurt Büyükşehire Selahattin Gürkan Akcadağa Levent iskenderoğlu Arapgire Haluk Cömertoğlu Battalgaziye Şahin Doğan
    0
    0
    Yanıtla
  • Şakir (5 yıl önce)
    Battalgazi için en iyi aday birikim ve tecrübesi ile Ali Ekinci dir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (5 yıl önce)
    Akp bitmiş bir önceki seçimde ilçeler dahil toplamda 300leri bulan parti şimdi ancak 100 Büyükşehir de 15 20leri bulan akp şimdi 3 aday adayı var demek ki rantiye tayfası da artık yeterince besin kaynağı bulamıyor ki rağbet yok eskisi gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Nefe (5 yıl önce)
    Ali Bakan olması Malatyam için iyi olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Halk için (5 yıl önce)
    Malatya Büyükşehir belediyesine bir malatya lı aday istiyoruz adıyamanlı istemiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Çoğu müteahhid ..neden acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Yesilyurt icin öz evladi is adami Huzeyfe Karaaslan yakisir hayirli olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    büyük şehre selahattin gürkan yakışır. ayrıca malatyalı adaylar istiyoruz. itiraz edenlere önerim adıyaman belediyesine malatyalı bir aday gösterin de sonra konuşun. gösterebilirseniz eğer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Malatya bulunmaz eşin (5 yıl önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    Murat Beye katılıyorum. Burada Adıyamanı Malatyadan ayrı görmek gibi bir durum yok, ama Adıyamanı iyi bilen birisi olarak söylüyorum Adıyamanda Malatyalı biri asla belediye başkanı seçilmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (5 yıl önce)
    Yazıhan da genç dinamık çalışkan EREN TOPCU yu başkan olarak görmek istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla