SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de Malatya Adayları İçin İstişareler Tamamlanmış

AKP'de Malatya Adayları İçin İstişareler Tamamlanmış
A- A+ PAYLAŞ

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, belediye başkanlarının adaylarının açıklanmasına ilişkin, “Ay sonu itibariyle söylenmişti ama biraz esneyebilir. Çünkü teşkilatlarımız buraya geliyor. Teşkilatlarımızın gelmesiyle birlikte bu istişareleri yapıyoruz. Dolayısıyla takvimde bir esneme olabilir" dedi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, AKP Genel Merkezinde açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu hafta AKP Genel Merkezi’nde yoğun bir mesaisi olduğunu ve geçen haftada aynı şekilde mesainin devam ettiğini belirtti. Çelik, seçim hazırlık anlamında teşkilatların davet edilerek istişareleri sürdürme şeklinde çalışmaların devam ettiğini, illerdeki değerlendirmelerin teşkilatlarla masaya yatırıldığını ifade etti. Vatandaşların taleplerinin kapsamlı bir şekilde ele alındığına işaret eden Çelik, “Bunun yanı sıra da teşkilatlarımızın önümüzdeki seçimlere hazırlıklar anlamında ne şekilde ki hazırlıklar yaptıkları, burada eksik görülen varsa onların tamamlanması ve bu seçimlerden Cumhur İttifakı'nın en güçlü şekilde için her boyutuyla bütün bu çalışmalar değerlendirilmiş oluyor” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın illerle istişaresinin devam ettiğini söyleyen Çelik, “Bugün de 4 ille bu istişare tamamlanmış olacak. Bugünle birlikte Ankara, Adana, İzmir, İstanbul Balıkesir, Samsun, Bursa, Denizli, Kayseri, Kocaeli, Sakarya, Gaziantep, Ordu, Malatya ve Trabzon'la birlikte bugün bütün bu çalışma buraya kadar tamamlanmış olacak. Aynı şekilde Cumhurbaşkanımızın takdirlerine bağlı olarak diğer illerle de önümüzdeki günlerde bu çalışmalar devam edilecek. Teşkilat başkanlığımız arkadaşlarımızı sayın genel başkanımızın cumhurbaşkanımızın takvimine göre buraya davet ediyorlar ve derinlemesine bir istişare gerçekleşiyor. Şimdiye kadar arkadaşlarımızın yaptığı değerlendirmeler neticesinde teşkilatlarımızın güçlü bir şekilde seçimlere hazırlandığı ve bu seçimlerden Cumhur İttifakı'nın en güçlü şekilde çıkması için illerde Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberliğini koruyacak şekilde çalışmalarını, temaslarını sürdürdüklerini değerlendiriyoruz. Tabii genel seçimlerden sonra bu yerel seçimlerle birlikte bütün bu başarıların tamamlanması, taçlanması bakımdan bunu son derece önemli görüyoruz. Türkiye'nin bu seçimden sonra da çok önemli gündemleri olacak. Bütün o gündemlere bu büyük başarıya imza atmış olarak devam ediyoruz” diye konuştu.

Çelik, iç siyasetle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deprem illeriyle ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini bildirdi.

"Ay sonu itibariyle söylenmişti ama biraz esneyebilir bu”
Bir gazetecinin belediye başkan adaylarının ne zaman açıklayacağına yönelik ve Cumhurbaşkanın Erdoğan’ın 'Aralık ayının sonuna doğru birinci derecede büyükşehirlerimizin adaylarını açıklayacağız’ sözlerine ilişkin soru üzerine Çelik, “Ay sonu itibariyle söylenmişti ama biraz esneyebilir bu. Çünkü teşkilatlarımız buraya geliyor. Teşkilatlarımızın gelmesiyle birlikte bu istişareleri yapıyoruz. Dolayısıyla takvimde bir esneme olabilir. Zaten vaktimiz var, acelemiz yok. Burada önemli olan seçimlere rahat bir şekilde hazırlanabilecek şekilde bütün bu istişarelerin en derin istişare anlamında yapılması. Şimdiye kadar biliyorsunuz arkadaşlar ileride çeşitli ilçelerle ilgili de olmak üzere temayüller yapıldı. O temayüllerden sonra şimdi bu genel merkezde daha derin bir istişare gerçekleştirilerek bütün bu seçime hazırlık, vatandaşlarımızın değerlendirmeleri, vatandaşlarımızın ilettiği talepler, istekler. Bu genel merkezimizi de bu şekilde de değerlendirilmiş, not alınmış oluyor. Dolayısıyla biraz vaktimiz var. Biraz küçük bir revizyon yapabiliriz açıklamayla ilgili. Biz bir yandan da tabii ki biliyorsunuz her seçimde seçim beyannamesi hazırlıyoruz. Seçim beyannamesiyle ilgili çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bunun yanı sıra bir seçimde yaptığımız bütün faaliyetlerle ilgili farklı birimlerimiz kendine düşen, kendi üzerine düşen faaliyetleri hazırlıkları yapmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

"Cumhur İttifakı açısından bir sorun yok"
"Cumhur İttifakı'nda Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımızın ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla oluşmuş heyetler ara görüşme verimli bir şekilde devam ediyor" ifadelerini kullanan Çelik, "Arkadaşlarımız gerçekten çok yoğun bir emekle ve tam bir işbirliği içerisinde bunu gerçekleştiriyor. Bu bahsettiğiniz illerle ilgili bu müzakereler sona erip liderler son kararı verdikten sonra bu zaten açıklanacaktır. Nihayetinde bütün bu komisyon çalışmalarını yapıyor. En son liderlere arz edilecek ve o şekilde gidecek. Zaman zaman bir takım yansıyor haberlere ‘Şurada sorun var, burada sorun var’. Bunlar müzakerenin doğasıyla ilgili şeyler. Geçen gün Devlet Bahçeli de açıkladı. ‘AK Parti ile MHP arasında çözülmeyecek sorun yoktur.’ dolayısıyla gayet verimli karşılıklı anlayış içerisinde sorun alanlarını giderip iş birliği alanını büyütecek şekilde yapılıyor. Cumhur İttifakı'nın diğer bileşenleriyle ilgili olarak da sayın genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız biliyorsunuz o liderlerle görüştü. Orada tabii ortaya çıkan sonuçlar var. O sonuçlar çerçevesinde buradaki genel merkezimiz o sonuçları değerlendiriyor. Onlar da yakın zaman içerisinde şekillenecekler. Dolayısıyla burada Cumhur İttifakı açısından bir sorun yoktur. AK Parti'yle MHP arasındaki görüşmeyi yürüten iki heyet de son derece deneyimli arkadaşlarımız Cumhur İttifakı'nın ilkelerini, ruhunu koruyacak, başarısını gözetecek şekilde bu çalışmaları yapıyorlar. Bizim açımızdan bu alanda herhangi bir sorun yok. Gayet verimli bir işbirliği devam ediyor. Tabii şeyi bilemiyorum. Yani heyetlerin şimdi görüşme takviminde kaç tane konuları kaldı? Şimdi bunun bir sınırı yok. Yani önemli olan zaten hani yavaş yavaş da şeye doğru geliyoruz. Sona doğru geliyoruz. Ama tabii konu kalırsa bir kere daha görüşelim. Netleştirelim derse devam edebilir ama konular tamamlanırsa biter. Yani orada bir katı bir tutum söz konusu değil” açıklamasında bulundu.

Ankara, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

41 yorum yapılmış

  • Ruşen uçar (4 ay önce)
    çernobilmalatya ,firsatçilarin şehrinde kimin başkan olduguvönemli mi?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Dgretg (4 ay önce)
    Seladin Gürkan yol medeniyet dedi alkış hemen oy verin hemen
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali Yağız (4 ay önce)
    Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı hemen hemen netleşti sadece açıklama yapılması bekleniyor. 10 dakika önce sağlam kulis bilgisi Selahattin Gürkan devam edecek. Malatya Büyükşehir Belediyesinin son günlerde hayata geçen devasa projelerin etkili olduğu ve birçok STK'nın Selahattin Gürkan'a destek vermekle birlikte özellikle depremde ağır hasar alan şehir esnafına 1000 lerce konteynır işyerleri ile geçici çözüm bulması ve esnafın memnuniyeti.
    %15
    %85
    Yanıtla
  • zafer (4 ay önce)
    eki siyasilerden vekillerden hiç birini malatyada başkan olarak görmek istemiyoruz hepsinden bıktık usandık bir hayırlarını faydalarını görmedik hep kendilerine çalıştılar
    %87
    %13
    Yanıtla
  • malatyalı (4 ay önce)
    seçim yapıldığını kim söylüyor,atama yapılıyor,bir kaç güne kim yönetecek belli olur.eski günlerde (2 asır önce)olduğu gibi.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Ömer (4 ay önce)
    Sayın admin bu vb.haberlerde yapmış olduğum yoru hakaret,küfür ve başka şeyler içermiyor.Peki neden yayınlamıyorsunuz. Yorumum da şu şekildeydi."Selahattin Gürkan olmasında kim olursa olsun"
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Şevket (4 ay önce)
    Mevcutlar bir masa etrafında oturup bir araya gelemiyor. Yarın bu ilin projelerinde nasıl ortak akıl oluşturacaklar. İlimize yazık oluyor. 3 Belediye Başkanının Performansı Ortada. Ülkenin en iyi Üniversitesini 1.Olarak bitiren çevre ve şehircilik bölümü mezunu birini getirip oturtun. Koordinasyon ve itaat önemli. Herkes ayrı bir baş çekmesin. Mevcutlara eline sağlık diyerek uğurlama vakti geldi. Yeni gelenlere destek olup ilimizi ayağa kaldırmak gerek. İlin ileri gelenlerinde mevcut belediye başkanlarının telefonu var ise ve normal yurdum insanı belediyenin kapısından girdiğinde sadece daire müdürleri ile muhatap oluyor ise Malatya ilinde yönetici sorunu yok diyenin ya evladı belediyededir yada kendisi belediye çalışanıdır. Hadi yeni yıla müjdeli bir haber verin.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Alperen (4 ay önce)
    Bize belediye Başkanı mimar gönderin Avukat işadamı olmasın yoksa malatya gider elden
    %90
    %10
    Yanıtla
  • direk adres vermiş kimin adamı olduğu belli bu iş mezuniyetle olsaydı yeşilyurt belediye başkanı yüksek inşaat mühendisi ondan olurdu :)
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Recep tayyip Erdoğan mimar değildi ama İstanbulu İstanbul yaptı. Belediyeye mimar seçimi yapılmıyor. Başkan seçimi yapılıyor. Başkan 1 tane olur 50 tane mimar kadrosu kurulur.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Depremzede (4 ay önce)
    Deprem sebebiyle şehrimiz tam bir şantiyeye döneceği için inanılmaz bir rant var ortada. Bakalım yiyici tayfadan mı seçecekler yoksa düzgün biri mi. Gerçi ne fark eder. Memleketi belediye imkanları ile insan kaçakçılığı ile dünyaya rezil edenlerin, ailesinin şirketinden belediyeye maş satanların yanına kaldı her şey. Onu bile koysalar gidip bizim millet seçer. Sonra size müstahak deyince de alınıyorlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (4 ay önce)
    Akp den boş damacana aday olsa bizim Malatya halkı onu seçer. Hiç kimse liyakate, yetkinliğe ve karakterine bakıp oy vermez. İnşallah Çınar’lar yada Çalık’lar dan birisi olur da daha çok yerler memleketi.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Mehmet (4 ay önce)
    Kimi aday gösterirseniz gösterin akpye oy yok yeter artıık usandık. Memleket perişan oldu bi sizi doyuramadık
    %79
    %21
    Yanıtla
  • malatyalı (4 ay önce)
    bu sefer akp kimi koysa kazanır zihniyeti olmayacak inanıyorum ki 7500 tl emekli maaşı alanlar ve malatyalılar akp ye süpriz yapacak yeniden refah girerse süpriz yapabilir o da girmezse oyumu bağımsız aday kimse ona verceğim
    %92
    %8
    Yanıtla
  • PAYİTAHT (4 ay önce)
    Malatya bitmiş vaziyette perişan ayağa kaldıracak tek kişi Ömer Faruk ÖZ. Çalışkan işi biliyor halk seviyor bürokraside etkin eğer başka biri olursa geçmiş olsun güzelim memlekete.
    %31
    %69
    Yanıtla
  • Erdoğan (4 ay önce)
    Malatya ya Özhaseki gibi şehircilik anlamında ufku geniş Malatyayı yeniden şehir görünümüne kavuşturabilecek kapasiteli bir Başkan adayı seçilmeli
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Volkan (4 ay önce)
    Yeni isim. Sami Er yapın kardeşim. Adam işi bilen birisi. Bürokrasiden gelen adam para yemez..avukat, esnaflardan çok çektik. Lütfen Malatyama.yazik etmeyin..bizi aşağılayan, azgın nankör diyen, keskeleri olmayanlari aman ha aman. Lütfen. Hı eğer jnattw.ederseniz.Akcadag gibi bu millet inadına güzel bir adaya verir. Keşke Mehmet Yaşar Çerçi olsa daha da iyi olur ve iyi de oy alir
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Ali (4 ay önce)
    Trajikomik bir durum. Dar ağacına çıkmışlar, boynuna ilmeği geçirmişler, sehpaya tekmeyi kim atacak diye merak ediyorlar. . Yani halk akp ye oy vermeye verecek ama kim olduğunu merak ediyor.. siz zaten kaybetmişsiniz . .
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ne oldu zorunamı gitti hemşerim,sizin İstanbul'da Ankara'da İzmir'de seçtikleriniz ortada,başka söze gerek yok sanırım anladın sen onu, işiniz gücünüz algı,sizin gibi İzmir'de her yeri b.k götürsede bir iş yapmasada körü körüne sandığa gidip oy vermiyor bu millet,
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (4 ay önce)
    Evlerimiz teslim edilmeden kesinlikle sandığa gitmem
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Nihat Tunç (4 ay önce)
    Büyük ihtimalle Öznur Çalık olur olmazsa onun istediği birisi olur. Hatta Veli Ağbaba'yı aday gösterseler o kazanır.Veli Ağbaba'yı küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın Chp ile özdeşleşmiş birisi olduğu için söylüyorum.Cumhurbaşkanı kimi derse o seçilir.
    %38
    %62
    Yanıtla
  • kemal (4 ay önce)
    Belediye başkanımızı atayacaklar yani.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mehmet (4 ay önce)
    İşin gücün rastgelsin, Mümkünse görüşmeyelim! dedikleri mevcut başkanlar var mi acaba?
    %0
    %100
    Yanıtla
  • malatyalı candan dost (4 ay önce)
    malatya'da hizmet yok. elazıg malatyayı geçmiş. ne güzel memleketimiz var demi her sene asfalt dök babam dök biride mi sormaz bu asfalttar bedava mı ? milletin parasını çöpe döküyolar niye her belediyenin asfalt üretim yeri var ? asfaltı ne yapacagız biz yahu ? ha birde kaliteli olsa ? malatyanın en işlek yoluna baksana mayın tarlası gibi demekki bu asfalt üretim yerleri malatyanın sorunlarına odaklanmamıs ne güzel mantık yere direkt asfalt dök 2 ay sonra bozulsun. ciddiyet yok liyakat yok yeni yapılan yollar bile yamuk yumuk duruyor su saatten sonra malatya'da kimi görmek isteriz. kahveden emekli hasan dayıyı alın o bile daha iyi yönetir ama dikkat edinde ailesini belediyeye koyayım derken sizin aileyi kovmasın.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (4 ay önce)
    Selahattin başkandan başkası yalan yalan yalan. Malatya çocuğuna tek sahip çıkan o oldu. Malatya’ya sahip çıkan yine kendisi. Depremde görmedik diyenlere yazıklar olsun. O sahadayken Veli Ağbaba’dan ve kendisinden başka kimi gördünüz? İstemeyen kesim belli ama onlarında sesi kesilecek.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Sana yazıklar olsun. Ekmeği suyu belesmi verdi. Ne yaptı olulerimizi vommekten başka. Koskoca bi sene geçti..ne yaptı desene. Elektirik geluyo.200₺, şu geliyor 389₺. Hemde çamurlu su. Yazıklar olsun beceriksiz ve saksakcilara
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Cenazelerimizi dini vecibelerimize göre defnetmek insanların acısına ortak olmak suçsa yazıklar olsun.. Binlerce insan konteynır kentlerde devletimiz tarafından himaye ediliyor bakılıyor.Toki deprem evleri yapıyor.. 1999 İstanbul depreminde bu millet iyi bilir sizin icraatlarınızı vesselam.Devletimiz varolsun...
    %67
    %33
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (4 ay önce)Volkan isimli kullanıcı yorumuna
    Volkan denen şahıs! Ekmek aylarca bedava dağıtıldı. Su sayaçları sıfırlandı. Hizmet etmekten başka ne yaptı? Gözüne dizine dursun inşaallah. Sen o çamurlu suya bile layık değilsin
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Tatar ramazan (4 ay önce)
    Kim olursa olsun isim hiç önemli değil battalgazi yeşilyurt böyükşehir AKP gazanır ahanda diyim şimdi den
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Hasan (4 ay önce)
    Selahattin Başkan banko. Kimse hesap yapmasın boşuna.
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Ne gerek var ki (4 ay önce)
    İyi de zaten yoldan geçen ilk üç kişiyi (bunların kim olduğu, yaşı, suç kaydı, karakteri, eğitimi vb) hiç önemli değil. Zaten açık ara Büyükşehir, Yeşilyurt ve Battalgaziyi kazanırlar. Bu yazıyı okuyan herkes bana hak verecektir. Beğenmeyenler de dahil
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Sevda ÜLKÜ (4 ay önce)
    Biraz Ankara İstanbul Mersin Aydın gibi belediyelere bakılsa halkımız Malatya için bir defa değişiklik yapsa acaba geçmişe ait neyi kaybeder , yada gelecekte neyi kazanır.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Evet gördük denemeye gerek yok,denenmişi denemek neyi değiştirir, İstanbul Ankara CHP'li belediyeler ne yapmış bir sayarmısınız desem üç şey sayamazsınız,bir balonla geldiler bir balonla gidiyorlar işte,şurada görüp görecekleri üç ay var onlarında.hanımefendi kaybedilecek beş yıl değil beş ayı yok bu memleketin, merkezi hükümet iktidar desteği olmadan bu krizi fırsata çevirmek şehrin 50-100 yılını planlamak gerek, saydığınız belediyeler en çok heykel ve çeşme açılışı yaptılar,daha önce ki başlayan devam eden yada onaylanmış başlamamış projeleri sahiplendiler, ellerine tarihi bir fırsat geçti onuda ellerine yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Sevda ÜLKÜ (4 ay önce)Oktay isimli kullanıcı yorumuna
    Zaten parsel parsel satmak, dinazor parkları yapmak gibi bi çok projenizle iktidarken bakıyorum 50 yıl ileri götürdünüz Halk anladı artık Ankara İstanbul ne kadar metropol şehir varsa CHP de artık eski günler bitti.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Sevda hanım kusurabakmayın lütfen siz nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum da,bu söylediğinize kuşlar güler, yapraklar alkışlar,beğenmediğiniz Melih Gökçek öncesi Ankara'yı bilmiyorsanız açın internet den izleyin, Erdoğan öncesi İstanbul neydi ne oldu, doğru bunları beş yıl da Mansur la İmamoğlu yaptı dimi, Ankara beş kez yılın Avrupa başkenti seçildi, İstanbul a ülke bütçesine yakın kaynak aktarıldı, metro ağı, karayolu hastaneler yurtlar üniversiteler, hadi hepsini geçtim İstanbul hava limanı yeter size.anlıcanızı düşünmüyorum da, cevap verdiğiniz için ihtiyaç duydum, çünkü siz gördükleri nizide göremeyen kabul etmeyen bir siyaset güdüyorsunuz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bu arada doğru bir şey söylemişsiniz eski günler bitti,çok beklersiniz bugünleri çok arıcaksınız, gördüğünüz de görücenizde buydu,birkere olur,millet bunları birdaha gelememek uğruna tarihin tozlu raflarına göndericektir müsterih olun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (4 ay önce)Sevda ÜLKÜ isimli kullanıcı yorumuna
    Zaten sıkıntı da burada, inatla oy vermemizden dolayı hep kaybetmeye, ağlamaya, sızlamaya mahkûm oluyor ve ders alamıyor daha da fazla destek oluyoruz.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • farketmez (4 ay önce)
    boşa vakit kaybı, bu millet kimi koysanız zaten seçer. Boşuna uğraşıyorsunuz...
    %82
    %18
    Yanıtla
  • AMAN HA (4 ay önce)
    ÖZNUR ÇALIK sakın başkan diye önümüze koymayın kardeşinden kurtuldu malatya
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Kurtulsa iyi (4 ay önce)AMAN HA isimli kullanıcı yorumuna
    Kurtulamadı bir türlü. Hergun yeni bir icraat ve trolleri ile zarar vermeye devam ediyor. Abla tamamen tasfiye olmadan bunlar yargılanamaz. Allah malatyamızın yardımcısı olsun
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Öznur Çalık değil,mantosu aday olsun %80 alacak. Oy alacak kişi değil, oy verecek insanlar.....
    %59
    %41
    Yanıtla