SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akpınar'da Kavga.. Yine Silahlar Patladı

0
Güncellendi - 2018-03-19 22:27:05
Akpınar'da Kavga.. Yine Silahlar Patladı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya'da akşam saatlerinde yaşanan silahlı bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı. 3 kişinin de gözaltına alındığı olayla ilgili bir şahıs sebze pazarındaki bir manav tezgahının altında yakalandı.

Edinilen bilgilere göre  olay Akpınar Meydanı'nda başladı ve Yenihamam Mahallesi Mücevher Sokak'ta devam etti. İki kişi arasında henüz bilenmeyen bir nedenden kavga çıktı. Kavgada Y.Y. (21) bıçakla yaralandı. Yaralı şahıs çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri olay yerinden kaçan H.H.D.’yi kısa süre içerisinde yakalayarak gözaltına aldı.

Bir süre sonra yaralı olan Y.Y.’nin yakını olduğu iddia edilen  G.S. ve O.A., olay yerine gelerek pompalı tüfeklerle havaya ateş açtı. Şahıslar polislerin gelmesi üzerine olay yerinden kaçtılar.

Kovalamaca manav tezgahında bitti

Polis ekiplerinin çalışması sonucu G.S. ve O.A.’nın sebze pazarına doğru kaçtığı öğrenilirken şahısların peşine düşen ekipler burada yaptığı aramada G.S.’yi yi pazar içindeki bir manav tezgahının altında 4 adet pompalı tüfek kartuşu ile birlikte yakaladı.

Havaya ateş açtığı iddia edilen O.A. da  yine aynı sokak içerisinde pompalı silah ile birlikte yakalanırken polis ekiplerince olay yerinde yapılan incelemede 4 adet dolu tüfek kartuşu bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ali Akan (6 yıl önce)
    Emniyet görevini yapsın eşkıyalar şehri basmış, vali beyin oncelikli görevi halkın can güvenliğini sağlamak değilmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    cennet şehirdin ne ara cinnet şehrine dönüştün malatyam?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (6 yıl önce)
    Malatya iyice yaşanmaz hale geldi cahil yobaz bireyden anlamayan ama herşeyi bildiğini sanan koca YIĞINLAR var gençler egoist mafya vari sadist bir şekilde büyüyorlar bu ülkede Facebook üzerinden karşı taraf ödemeli otomatik tüfek satılıyor sıkarlar tabi heryerde gidişat iyi değil bu arkadaşlar en fazla birgün sonra salı verilir kaçak ruhsatsız silah ve tüfek de cezalar arttırılmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mayer (6 yıl önce)
    Malatya’mızda güvenlik sorunu var hergün bi yer ya kurşunlanıyor veya silah sıkılıyor da bir gün ne valimiz ne il emniyet müdürümüzü şehirde yürürken halkın içinde görmedim makam ve makam arabası arasına sıkışmış idarecileri istemiyoruz güvenli bi şehirde yaşamak en doğal hakkımız vatandaş olarak o hakkımızın sağlanmasını istiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (6 yıl önce)
    Malatya haberde 7 haberin 4 u Silahlı kavga ve bu hergun böyle yanı nasıl bir şehir oldu nasıl bir tedbir alınmalı m yapılmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Bende bu yorumu yazmak istiyordum sen yazmışsın :) bazı kavgaları bir haberde yazıyorlar yoksa tüm manşetler silah kavga olaylardan ibaret olacak. ne günlere kaldık.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (6 yıl önce)
    Malatya malatya bulunmaz eşin
    0
    0
    Yanıtla