SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanı Tebliğ Etti.. AKP'nin Büyükşehir Başkan Adayı Sami Er

Cumhurbaşkanı Tebliğ Etti.. AKP'nin Büyükşehir Başkan Adayı Sami Er
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Sami Er olduğu, adaylığın bizzat Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Er'e bildirildiği öğrenildi.

ÖNCE İL YÖNETİMİ DUYURDU..

Er'in adaylığı, saat 15.15 sıralarında Malatya İl Başkanlığı'na iletildi. İl Başkanı Namık Gören, Büyükşehir Başkan Adayının Sami Er olduğuna dair genel merkezce kendilerine bilgi verildiğini söyledi. İl Başkanını arayarak, adayın Sami Er olduğunu bildiren ismin, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz olduğu belirtildi.

AKP'NİN AÇIKLAMASI..

AKP İl Başkanlığı'nın Malatya Basın whatsapp grubunda da 16.39'da şu açıklama yapıldı:

"Kıymetli Basın Mensupları;

Genel merkezimiz tarafından Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı Sayın Sami Er’e tebliğ edilmiştir. Resmi açıklama yarın saat 14:00’da Ankara ATO Kongre salonunda yapılacaktır. Malatya’mıza hayırlı olsun.

#HazırızKararlıyız"

CUMHURBAŞKANI BİZZAT TEBLİĞ ETTİ..

Bu arada, Er'in adaylığının duyulmasına karşın mevcut başkan Selahattin Gürkan'ın isminin yeniden gündeme geldiği yolundaki, Gürkan taraflı iddiaların ardından, AKP'nin adayın Sami Er olduğuna ilişkin paylaşımları bir süre sonra sosyal medya mecralarından kaldırıldı.

Ancak, Gürkan taraftarları da, adaylıkla ilgili haberlere gönderdikleri yorumlarda ve sosyal medya paylaşımlarında, adayın henüz belli olmadığı, Er'in aday olduğu haberlerinin algı yaratmaya yönelik olduğu, aday olarak Gürkan'ın isminin açıklanacağına ilişkin iddialarda bulunmaya devam ederken, saat 20.30 sıralarında Sami Er'i bizzat arayan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Er'e Malatya adayı olduğu bildirimini yaptı.

AKP'nin aday tanıtım toplantısının 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'de Ankara'daki ATO Kongre Merkezi'nde yapılacağı  açıklandı.

SAMİ ER KİMDİR?

Sami Er, 1963 yılında Malatya’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Malatya’da tamamladı. Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden 1989 yılında mezun oldu. Yüksek Lisans Eğitimini İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Mimarlık Anabilim Dalı Kent Çalışmaları ve Yönetimi (Kentsel Dönüşüm) alanında tamamlayan Er, çalışma hayatına 1989-1990 yıllarını kapsayan Ümran Boru San. Tic. A.Ş.’de Mühendislik ve Kalite Kontrol Müdürlüğü göreviyle başladı.

1990-1992 yılları arasında M.S.B. Diyarbakır İnşaat Emlak Daire Başkanlığı’nda Kontrol Mühendisi olarak askerlik vazifesini yerine getirmesinin ardından 1992-1993 yıllarında 1400 konutluk Beykoz Göksu Evleri projesinde Kontrol Mühendisi olarak çalıştı.1993 Yılında İstanbul Bağcılar Belediye Başkanlığında Mühendis olarak göreve başlayan Er, aynı belediyede sırasıyla şeflik, müdür yardımcılığı ve müdürlük olmak üzere çeşitli kademelerde görev yaptı.

2004-2005 yılları arasında İstanbul Büyükçekmece Yakuplu Belediyesinde Fen ve İmar Planlama Müdürlüğü görevini sürdüren Sami Er, 2005-2008 yılları arasında Fatih Belediye Başkan Yardımcılığı ve Fatih Belediyesi’ nin iştiraki Halktaş A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürüttü.

2008 yılında Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanan Er, İl Özel idaresi Genel Sekreterliği görevinin yanı sıra, Malatya Belediyesi ve İl Özel İdaresi iştiraki olan Esenlik şirketinin ortaklar kurulu üyeliği ve Organize Sanayi Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de 2011 yılına kadar yürüttü.  2011 Eylül ayında ise İstanbul Üsküdar Belediyesi Mali İşler ve Yatırımlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı görevine getirilen Er, buradaki hizmetlerini 2014 Temmuz ayına kadar sürdürdü. Er’in çeşitli vakıf ve derneklerde kurucu ve mütevelli heyeti üyelikleri de bulunmaktadır.

2014–2019 yılları arasında T. C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ nda Başkan Yardımcılığı ve Emlak Konut GYO’da yönetim kurulu üyeliği yaptı.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri' nden sonra Fatih Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak atanan 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi kamu görevinden istifa sürecinde bu görevden istifa eden Sami Er, evli ve 4 çocuk babasıdır.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

161 yorum yapılmış

  • Ahmet (3 ay önce)
    sami er kurtarici gozuyle bakiyorlar deprem gunu sami er nerdeydi malatyaya ne yapmista bu kadar buyutuluyor malatyali oz evlatlari varken arapkirliden medet umuyorlar selahattin gurkan sahada elinden geleni yapti devlet dahi deprmde gelemedik ozur dileriz demedimi ne tez unuttunuz akp oy yoktur
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Fahrettin Polat (3 ay önce)
    Rabbim hayırlı kılsın Malatyamizin kalkınmasına sebeb olsun. Muvaffak etsin.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • ilyas (3 ay önce)
    Sami ER 'bey' tebrik eder Malatyamız için hayırlı olmasını temenni ederim. Özellikle Şehrin ayağa kaldırılması ve TOKİ'teslimatlarının en kısa sürede yapılması ilk hedefleri olmalıdır. Yani burada Milletvekili-Başkanlar el ele verip tüm MALATYA'lıların sıkıntısında birleşmeleri ve masaya güçlü vurmaları gerekiyor. Saygılar,
    %50
    %50
    Yanıtla
  • bek (3 ay önce)
    İl özel idaresi personelini dagitmisti.icraati bu.
    %37
    %63
    Yanıtla
  • şükrü (3 ay önce)bek isimli kullanıcı yorumuna
    Doğru söylüyorsun çoğu işe gelmeyip avantadan maaş alan bankamatikçilerin hepsini şutlamıştı. Büyükşehirdede aynısını yapacak inşallah.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Hakan (3 ay önce)
    Sami ER, 2004 yılında Mustafa DEMİR başkanın yardımcılığını yaptı Fatih' te. Şimdi Ergün TURAN' ın yardımcısı. Onun sayesinde Fatih ilçesi uçuşa geçti. Adam gibi adamdır. Malatya hayırlı olsun. Çok nazik iyi bir Belediye Başkanınız oldu inşallah. Hayırlı olsun Sami ER başkanım yolun açık olsun özleyeceğiz sizi....
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Malatyamm (3 ay önce)
    Öznur lobisi gurkani yedi , Gürkan bana göre iyi çalıştı ama milletvekiilleri onun kuyusunu kazdı deprem de çakır hacı Uğur ve Cemal akının yaptıklarının günahını ödedi Malatya da en çok hizmet eden başkandi ama algılara gitti
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Çok doğru sayın gürkan yanlız bırakıldı çünkü arının kovanına çomak sokmuştu birilerinin dümen suyuna girecek bir yapıda değildi.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Batu (3 ay önce)
    En son cumhuriyet bayramında görmüştüm kendisini, zatları teşrif edince ekibinden bir adam oradaki 12,15 arası erkek çağaları toplayıp koro oluşturdu ve zat çıkarken en böyük başkan bizim başkan malatyanın gururu diye o çağaları aynen orkestra yönetir gibi elini kolunu sallaya sallaya bağırttı ben kendimden bile tiksindim .Bu kadar olmaz bu kadar olmaması lazım diye diye oraları terkettim
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Kurşunlu canavarı (3 ay önce)
    Ya bırakın Yok Öznur, Yok Selahattin, Yok Sami Er Siz iş yerleriniz yapılsın , TOKİ evlerinizi teslim etsin diye dua edin ekonomi zaten kötü oturun bunları düşünün ona göre vicdanlı davranın. MAKAMLAR İNSANLARA DEĞİL İNSANLAR MAKAMLARA ŞEREF KAZANDIRIR.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Kündübekli (3 ay önce)
    Ha hasen ha kel hasen. Bir kurum ekibiyle iş yapar. Başındaki ile değil. Gürkan hak ettiğinden fazlası ile mevkilere geldi. Koca Malatya da sanki bir Gürkan bir de Sami Er var en yetenekli ve zeki. Marabalıktan kurtulmaya niyetiniz yok. Yorumlara bakıldığında genel seviye ortaya çıkıyor zaten. Ne Gürkan ne Sami Er herhangi bir sıradan eğitimsiz bir kişi de olsa yine seçilecek. Bunu hala anlamamış maraba zihniyeti. Seçmen onlara değil Erdoğan'a oy veriyor. Üstelik yerel seçimde. Neyin kavgası bu? Ayrıca Sami Er de on binlerce makine mühendisinden biri. Yok kent planlama vs. Geçin bunları. Çok gerekiyor ise ise mimar veya şehir plancısı bir akademisyeni aday gösterirseniz size göre sorun çözülür, Malatya en kısa zamanda modern bir şekilde yeniden inşa edilir size göre... Bekle Malatya. TOKİ konutları 20 yılda hak sahiplerine teslim edilerse şükür et!
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Aslan (3 ay önce)
    temiz adama benziyor valla
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Ramazan (3 ay önce)
    Adamın öz geçmişine göre hepi topu 3 yıl Malatya'da yaşamış. Bu kadar adam nereden tanıyor. İlginç. Tanrı misafiri.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Selim (3 ay önce)
    İbretlik bir olay. Malatya'da siyaset yapmak zordur. Adıyaman Elazığ Bingöl Bitlis gibi çevre illerden aldığı göç ün etkisi mevcut siyasetine nasıl yansıdığını görüyoruz. Her fırsatta Osman Beye gerek Mehmet Beye Sorduğunuzda Ben Adıyamanlıyım demekten çekinmeyen, Ne hikmetse kendi memleketinde karşılık bulmayanların Malatya siyasetinde karşılık bulup memleketi getirdikleri son nokta. Siyaset hemşericilik üzerine yapılırsa, Hizmet ettiğin kesimin bir süre sonra taleplerine yetişemez ve en başta hançeri işini gördüğünüz kitleden yersiniz. Verdiğiniz tavizler ile haramı helali bilmeyenleri asla memnun edemezsiniz. Belediyecilikte Adalet Beytülmal gibi kamu mal gibi kavramlar el kitabınız olmak zorunda. Hz Ömer R.A senin ailenden birini Halife seçelim dediklerinde "Bir evde Bir Kurban Yeter " Cevabını veriyor. Damda sıkışan bir kediyi indirmek için 3 AK Parti belediyesi topu bir birinin üstüne atıyor ise Sayın Cumhur Başkanının Rüzgarı İle Gelenlerin Halkta Asla Karşılığı Olmayacağı bilinmelidir. Acilen Malatya nın Değişime ve Hısım Akraba İle Şişirilen Belediye Kadrolarının Revizyona uğraması, Bir kurumda halka hizmet için çay molası dahi veremeyen personel ile torpilli personel ayrımının yapılması gerekir. Her belediye çalışanına şu uyarıyı yapalım Belediye Başkanları Sizin Maaşlarınızı Vermiyor. Malatya da yaşayan alın teri ile çalışan çalıştığı ile Emlak, Çevre Temizlik İlan Reklam Su vb gibi ödemeleri yapan Malatya Halkı Sayesinde iphone 15 Alıyorsunuz. Tavsiyemiz; Allah c.c Hayinleri ve Nankörleri Sevmez.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Deniz (3 ay önce)
    Herşey bu yana emekliye 10 bin reva gören ak Parti'ye oymu verilecek bu hicmi tepki veremiyecekmiyiz
    %85
    %15
    Yanıtla
  • zafer dağgülü (3 ay önce)
    Malatya için en hayırlısı kimin ekibi ise o başkan olsun.yalnız sevgili hemşerilerim selahattin gürkan, sami er ahmet ,mehmet vs her önümüze geleni seçmek zorunda değil bu millet artık bu algı yıkılsın.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • aras (3 ay önce)
    burdan selahattin gürkana sesleniyorum.nerden aday olursan oyumuz sanadır.4 oyumuz var 4 üde senindir.yeterki aday ol fakıbaba gibi alsınlar derslerini
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Çınar güder Gürkan dahil hangisi bağımsız aday olsun kazanması önemli değil. eşek gibi 3 gün kapalı çarşının üstünde bağırırım. Sence Tayyip Bey'in adı ile orada durmuyorlar mı? Tayyip Erdoğan olmazsa kim bunlar .
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Selahattin gurkan tayyip erdoganin adıyla secilmedi.o yokken de vardi bu adam.ve bagimsiz seçildiği de oldu.yine basarir yeterki dirayet gosterip aday olsun
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Pırasa (3 ay önce)
    1. Öznur Çalık olmamasına çok sevindim. 2 . Selahattin Gürkan olmamasına çok sevindim. 3. Makamlar kalıcı değildir. Sonsuza kadar insanların gözünün önünde mi olacaklardı. 4 . Selahattin Öznur diyenler şu açıdan baksınlar Malatyadan 2002 yılından beri bı adam çıkamadı mı? Döne döne aynı kişiler????
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Furkan (3 ay önce)
    Sami Er’i hiç tanımıyorum. İyi mi olur kötü mü olur bilmiyorum. Ama şunu çok iyi biliyorum. Malatya, kendini Malatya’nın sahibi zannedenlerden kurtuldu. Selahattin Gürkan deprem sonrası ve yaşanan her olumsuzluk sonrası ‘her şey yolunda’ diye açıklamalar yaparak Malatya’yı geri planda bıraktı. İlla ki hizmetleri olmuştur. Teşekkürler…
    %83
    %17
    Yanıtla
  • ilyas ALMACI (3 ay önce)
    Malatya'mız için hayırlı olsun. Hizmetlerini ve gayretlerini gece gündüz demeden MALATYA'nın yeniden ayağa kaldırması temennisi ile...
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Malatya (3 ay önce)
    İlçe adayları tespit edilirken Sami beyin görüşleri temenni ederim alınmıştır, ekip çalışması için gereklidir
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Konuralp (3 ay önce)
    Malatya Akparti il teşkilatının çekişmesi sonucu Belediye başkan adayı Sami ER gösterildi.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Malatya (3 ay önce)
    22 yıldan beri bu malatyaya yön vermeye çalışan ve hiç bir şey vermeyen siyasetçilere mesafeli durursa eminim faydalı ve güzel hizmetler yapacaktır.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatya (3 ay önce)
    Mal, mülk, makam hepsi yalan ve dolan önemli olan kamu malını koruyarak adaletli yanlış işlere bulaşmadan insanlara hizmetin hakka hizmet prensibiyle bir şeyler yapabilmektir, malda yalan mülkde yalan birazda sen oyalan.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • malatyalı (3 ay önce)
    gürkan bağımsız aday olsun
    %63
    %37
    Yanıtla
  • sahipsiz malatya (3 ay önce)
    sahipsiz malatya sami er malatya cad sok bilmez nasıl aday oldu deprem zamanı nerdeydi
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Vazgeçilmez (3 ay önce)
    Gurur abidesi başkanımız kendisini vazgeçilmez olarak görüyordu. Reis zamanı gelince ne yapacağını bilir. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Gürkan CHP'ye iyi hizmet etti. Gerçekten Ağbaba neden hiç Selo başkanı eleştirmiyor???
    %42
    %58
    Yanıtla
  • He vala. Hiç mi bir Büyükşeher Belediye Başkanı eleştirilmez. Vatandaşın kıvrak zekasına hayranım. Ne kadar dikkatli olarak olayları gözlemliyor.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • ercan (3 ay önce)
    Bunadan önceki imara izin verdi bostanbaşı yerle bir oldu ve dünyanın rantını aldılar ,ne bekliyorsunuz bundan ranta açık öyle bir ortamda bu katmer katmer yandaşlara rant sağlayacaktır.Bununla beraber malatya adıyaman hatay maraş hepsi celladına aşık olmuş ne diyeyim..demekki böyle iyiymiş ..devamke
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Öz Malatyalı (3 ay önce)
    Selahattin Gürkanı arayacaksınız Malatya büyükşehir belediyesi ve bağlı birimlerin hepsi esenlik dahil Kemal Sunalın Sakar Şakir filmindeki bakkal filmi gibi olacak yağmalanacak bakında göreceksiniz. Efendiler ey millet, iyi biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti ve malatya belediyeleri şeyhler, dervişler, müritler meczuplar, meşale dernekleri vs. gibi yöneticilere tahammül edemez.
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Yooo yıllardır ediyor. Hala da etmeye devam edecek. En azından minimum 3 dönem daha
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Deli (3 ay önce)
    Yazık bu şehire 5 yıl daha yerinde sayacak.Olmadı .
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Zafer hanlioglu (3 ay önce)
    O ismini annak dahi istemedigimiz suanki büyükşehir belediye baskaninin aday olmamasina cok sevindik destegimiz sami bey için olacaktır.sn.cumhur baskanimiza ve akp il yonetimine tesekkurlerimizi iletiyoruz malatyanin ayaga kalkma zamanidir bunuda sn.sami er mutlaka yapacaktir.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • SERKAN DOĞAN (3 ay önce)
    Sami Er bürokrasiden geliyor daha önce il özel idaresinde görev yapmış ve uzun yıllar belediyecilik tecrübesi yüksek olan bir kişi mühendis olduğu için katkı sağlayacağını düşünüyorum. Malatya yıkık Malatya yı ayağa kaldırırsa efsane başkan olur ve hafızalarda kalır, AKP den beklenmedik bir aday hayatımda ilk defa AKP ye oy verecem galiba, yolu uzun Allah kolaylık versin kendisine çok işi var
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Barguzulu (3 ay önce)
    Gürkan zamanında yönetime ve işe alınanların hepsinin uykuları kaçtı . Allah yar ve yardımcıları olsun . Hayat bu birileri gider birileri gelir . Malatyamıza Sami Er hayırlı olsun.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • İşin Ehli (3 ay önce)
    Gürkan olsun diye her an her dk sosyal medyada Gürkan lehine durum yapan yalakalar ER’in haberi netleşince anında silen yalakalar, yav sizlere diyorum sizlere her an yalakalık yapanlar nerdesiniz donkişotluk yapınsana göreyim ….. niye sildiniz, Gürkan aynı Gürkan dursaydı ama yok bak anında sattınız ve özünüze döndünüz şimdiden yeni adaya yalakalık yapmaya başladınız yarın saat 3-4 gibi aday açıklandığında vaaayyyy başkanım diye utanmadan yeni Başkan adayı lehinde durumlar havada uçacak yazıklar olsun sizin gibilere, haaaa bu arada onlar kendilerini çoooookkkk iyi biliyor; rahat olun rahat; şükürler olsunki iş ehline verildi vesselam….
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Ramazan Yıldırım (3 ay önce)İşin Ehli isimli kullanıcı yorumuna
    ak Yalaka malaka diyorsun da Sen Ak partiye oy vermiyorsun. Dışarıdan gazel okuyorsun. Size yakıştıramadım bu agızları.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Kimseye hakaret etmedim; sadece durum tesbiti. Vesselam…
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Malatya Aşığı (3 ay önce)
    Sevgili dostlar, Öncelikle yeni seçilecek başkan kim olursa olsun en hayırlısı ve hizmet insanı olur umarım. Lakin şunu unutmamak lazım Selahattin Gürkan ilimize büyük hizmetler yaptı. Saymakla bitmez. Artık Malatya tarihinin önemli bir yerinde. Vefalı davranmak lazım. Yıllarca ilimizin tanıtımına çok emek verdi. Hayır çarşıları yaptırdı. Unesco için 20 yıl mücadele etti. Geri adım atmadı. Eğitime önem verdi. Unutmamak gerekir. Ayrıca bu insanlar ilimize hizmet etmiş insanlar ne olursa olsun saygılı olmak gerekir.
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Ticaret lisesini, Kemal Ozalper Meslek lisesini yıkarak eğitime büyük önem verdi
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Zaten merkezde hiç okul kalmadı. Eğitimimize o kadar önem veriyoruz ki merkezde hiç okulumuz kalmadı. Okullar hep ücra yerlerde kırsal yerlerde ne olacak sonumuz nasıl olacak.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Selahattin Gürkan yol asfalt ve ulaşım dairesinin başına berberinin kayın biraderi tornacı mahmut ustayı "Bu adamın lafı benim lafımdır." diyerek atayarak gerçekten inanılmaz hizmetler yaptı. Standartların %40 ile asfalt döküyorlar yolların ömrünü iki yola düşürerek inanılmaz hizmetler yapıyor. Geldiğinde ilk icraatı olarak yaptığı çevre yoluna paralel yol görev süresinin son senesinde tekrar asfaltlandı. 3 yıl bile sürmedi. Mükemmel hizmet gerçekten. Borçtan batıyoruz dedi devamı gelmedi. Araçlar fazla dedi misliyle araç aldı. Ben bilirim demekten başka, nefsini öne koyup şişirin demekten başka hiçbirşey yapmadı. Tek icraati var. Cumhuriyet tarihinden fazla asfalt dökülmüş memlekette ama ben arabamla 20 metre düz gidemiyorum. Bu kadar asfalt döküp yol yapmamak gerçekten büyük icraat.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Haklısın tanıtıma büyük önem verdi.''Malatyaya gelenler sanki hiç deprem olmamış sanıyor'' sözleriyle malatyayı hiç unutmayacak......
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Sen Yine de aklında kalan hizmetleri sayda öğrenelim bizlerde
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Say desem Recep İvedik'te ki gibi iki üç şey sayar başa dönersin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kulbilge (3 ay önce)
    Buraya yazıyorum en fazla 5 veya 6 ay sonra Sami Er başkanınızı kalaylamaya başlarsınız. Sizin huyunuz bu yıllardır her dönem gelen başkanı öve öve getiriyorsunuz bir süre sonra gerekeni yapıyorsunuz. Hayırlı olsun ne diyelim umarım beni yanıltırsınız diyeceğim ama aması var işte..
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Ss44 (3 ay önce)
    Editor kardes benim yazimi neden yayinlamadin bununla beraber iki dir yayinlamiyorsun acaba neden
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Porgalı Reis Dayı (3 ay önce)
    Malatya’da kalıp siyasetle uğraşan kitle siyasetten bir şey anlamıyor, tek dertleri nereden nasıl payıma düşeni alırım. Partileri oy almasa bırakın şehir yönetmeyi çoğu okul kantini işletecek kapasitede değil. Malatya’dan uzak kendini geliştirmiş birisi umarım Malatya için hayırlı olur.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Ali Veli (3 ay önce)
    Ha Ali ha Veli, ne fark eder ne değer katar bu şehre. Rantiye rantiye rantiye. Nerede görev yapmışsa tümünde büyük rantiye var. Şimdi sırada depremde yok olmuş bir şehirden devşirilecek rantiye var. Bütün mesele budur. Hayırlı olsun Malatya ya…
    %61
    %39
    Yanıtla
  • Rantiye de nasıl bir hayırlısı olur ki aynen katılıyorum
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Barış yılmaz (3 ay önce)
    Biz sonuna kadar destekliyoruz
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Bozo44 (3 ay önce)
    İnşallah Mehmet çınar da gider yeter bu kadar lakayit bir kurum olamaz
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Deka (3 ay önce)
    12 yıldır hiç Malatya'ya uğramamış birini bı kesim kurtarıcı gözüyle bakıyor Malatya'ya dayatilmis bir adaydır
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Ya hu Sizin bu uğramışlık meselesi de ayrı bir konu. Kendini geliştirmiş, her ne ise sorumluluğu onun için vakit harcamış, şimdi bu sorumluluğu üstlendi, şimdi koşuşturmazsa o zaman laf edin, öncesinde herkes işinde gücünde. Eğer o kadar sorumluluğa rağmen gelseydi bence o zaman sıkıntı var demekti.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Yahu Keşke Selo başkan hiç uğramasaydı. Belediye şirket elamanları ile 3-5 tabela stk'sını parti önüne yığanlar bir dayatmada bulunmuyor ama Sami Bey dayatma oluyor. Hadi ordan... hadi...
    %73
    %27
    Yanıtla
  • 12 yılda şehirde ne değişti haa pardon şehir mi kaldı ortada... ha hasan kel ha kel hasan ne fark eder...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nedim (3 ay önce)
    Malatya için doğru bir seçim, hayırlı olsun.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 ay önce)
    Sayın editör inşallah çınarın gidişini de burda hep birlikte göreceğiz dört gözle bekliyorum neden mi 1 gri pasaport 2 yapay zeka arsa satışı 3 topsöğüt evleri 4 eşine kadro Bizimki şahsi değil toplumsal açıdan bakiyoruz
    %90
    %10
    Yanıtla
  • 5. Unesco yalanı. Adımızı kullanmayın biz böyle bir ödül vermedik diye açıklama yaptılar. Nitelikli dolandırıcılık
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Onu da unutmuşum birdost.bunlar kamuoyuna yansıyanlar bir yansimayanlar ...diye düşünüyorum
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Gökhan (3 ay önce)
    Vekillerimiz rahat bırakırsa çalışır inşallah
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Ali cabbar (3 ay önce)
    İşte feraset işte Başkan işte Malatya'nın Fatih'i yolun açık olsun
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Hüseyin Özbey (3 ay önce)
    Akp ye tşk ederim doğru bir tercih İstanbul da hizmetleri takdire şayan Malatya ayağa kalkıp yoluna devam ettirecek kişi
    %49
    %51
    Yanıtla
  • Takdir şayan hizmet İstanbul
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Alp (3 ay önce)
    Malatyaya hayirli olsun. Allah yardimcisi olsun. Çok iyi bir aday. Muhtemelen rekor oy orani alacak.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Sevda ÜLKE (3 ay önce)
    Ekrem İMAMOĞLU'NUN İstanbul B.Belediyesi ne bağlı Fatih Belediyesinde Başkan Yardımcılığı yapmış sonuçda Aynı dönem İnşallah EKREM Başkandan biRşeyler Kapmıştır.
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Ne alaka? Fatih Belediyesi Ak Partinin. Belediye Başkanı da Sami Er'in TOKİ de Yardımcısı olarak yine birlikte çalıştığı TOKİ eski Başkanı M. Ergün Turan
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Sevda ÜLKÜ (3 ay önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    İlçe belediyeleri Büyükşehire bağlı değilmi bu fatih ilçe başkan yardımcısıyken Ekrem İMAMOĞLU na yani İstanbul büyükşehir belediyesine bağlı değilmi ayrıca Aynı dönem aynı şehir Ankara İstanbul dan 25 yıl sonra nasıl çalışılırmış görmüşlerdir.
    %32
    %68
    Yanıtla
  • değil hanımefendi
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (3 ay önce)
    Editör, Çınarın da gittiği haberini bekliyorum. 5 kg baklavan var.Iyi haberlerini bekliyorum
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ömer (3 ay önce)
    Çok isabetli bi karar sami ER Bey malatyaya faydalı olacaktır bu buhranlı günlerden çıkmamızın hızlandıracaktır...Çok şükür selo başkandan kurtuldu malatya artık reklam yok icraat var liyakat var...bide başkan gider ayak tüm kozlarını oynuyor yok stk toplanın konuşun yok troller yok malatyayı meşalecilere teslim etmeyecez gibi iftiralar
    %61
    %39
    Yanıtla
  • HACI AYVAZ (3 ay önce)
    Hem yıldız mezunu hem makina mühendisi. Belediye başkanlığı nasıl yapılır şimdi göreceksiniz. Neler kaybettiğinizi şimdi göreceksiniz. Malatya nasıl şaheser bir memleket olacak. İşte bu başkanla göreceksiniz. Film başlıyor. Oturun koltuklarınıza seyredin. Makina mühendisi ne mucizeler yaparmış görün.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • ne oluyor yani makine mühendisi olunca öyle bir yazmışsın ülkenin en büyük uzmanlık alanı makine mühendisliğiymiş gibi ayrıca eğitim kariyeri o kadar da iyi değil normal yani çok abartmana gereken yok mucizelik bir durum yok
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Belediye işi mühendis teknik adam işidir onu söylemek istiyor arkadaş çok doğru
    %55
    %45
    Yanıtla
  • 5 sene sonra görüşelim. Dediğim çıkmazsa gel yüzüme tükür. O kadar iddalıyım. Bir zamanlar istanbula da böyle bir başkan gelmişti. Geçmişi bir araştır.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Boşuna hasudu malatya denmiyor, azcık yapıcı olun pozitif düşünün ne bu illa kötü olmalı düşünce ve istegi
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Evet filmi dizi halinde seyredeceksiniz pek yakında… :)))
    %25
    %75
    Yanıtla
  • odtü makina deseydin uyardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 ay önce)
    Sayın Sami Er bey inşallah menfaat odalarından uzak durursunuz malatyaya belediyeciliğin b sinden anlayan birini getirin malatyaya bu ilin uzun yıllardan beri planlı programlı belediye hizmetinin gelmediğini çok net görecektir, inanın hiç başkan olmasa bu işin imarı buğünkünden kötü olamazdı geziniz caddeleri sokakları ne dediğimi anlarsınız. Sayın Sami bey inşallah kayserinin Osman kavuncusu, adananın Aytaç durağı, konyanın Halil ürünü, Eskişehirin yılmaz hocası, Kocaelinin sefa sirmeni gibi olursunuz ve bu il belediyecilik hizmetleri ile sizinle tanışmış olur.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Kemal (3 ay önce)
    2020 depreminden sonra Hakimbey Ap. sakininin(2023 depreminde 77 kişi ile birlikte vefat etti.Mekanı cennet olsun.) dilekçesinin kaybolmasını hesabını ver(e) meyen Cengiz Başer şu anda Çevre Şeh. Müdür vekili olarak terfi ettirildi. Kimi kime şikayet edeceksin güzel Malatyam.Biz ölmüşüz de ağlayanımız yok. Geçen gün bir konuyu sormak için adı geçen müdürlüğe gittim. Işıklı sıra numarasını bile devreye sokmamışlar. 80 li yıllarda hastanelerde verildiği gibi, kağıda numara yazıp bekle diyorlar.Hey yavrum hey.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatya (3 ay önce)
    Belediye seçimlerinde adaya oy veririm sayın gürkanı müfettişlik günlerinden tanıdığım için sandık başında açıktan oy veren birisi olarak yazıyorum, Sayın Gürkan seçimi kazandı bir gün sonra belediyeyi o günün parasıyla 2 katrilyon borçla devraldığını söyledi sonra ne oldu bilinmez geri adım atmak zorunda kaldı eğer böyle bir borç yoksa çıkıp özür dileyebilirdi bana göre sayın gürkan o gün bitmişti diğer bir konu belediyeye ait reklam panoları kime kiraya verildi bilinmez eğer gürkanın reklamları olmasa o kişi zarar ederdi hiç olmazsa kiraya vermeden belediye de kalsa ve reklama devam etse iyi olurdu, her şeye rağmen değerli dostum teşekkür ederiz bundan sonra bagımsız veya başka bir partiden aday olmamanı temenni ederim.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 ay önce)
    Baktığınızda hem eğitimli hem tecrübeli kentsel dönüşümcü belediyeciliğin içinden gelmiş TOKİ İl Özel İdare Belediye hepsinde çalışmış oldukça donanımlı bi isim, Akp’nin 21 yıldır Malatya için verilmiş tek ve en isabetli karardır. Hem bizzat Cumhurbaşkanı tarafından tepeden inme bi isim bu gücünü de çok iyi kullanmalı ve kendinden önce olan yapılanmaları çalışanları müdürleri ilçe belediye başkanlarını komple revize edip sağlam bi ekip kurmalı, Malatya’da şimdiye kadar ki siyasi dengeleri alt üst etmeli, ne vasıfsız kimseler nerelere ne pozisyonlara gelmişler liyakatsizlik gırla, kimler nasıl zenginleşmiş rantlar ihaleler Malatya’yı çiftliğe çevirmişler. Bakalım Sami her kişi değil ER kişi olabilecek mi ?!!!
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Cevat Çobanlı (3 ay önce)
    Çok şükür. Okumuş, kültürlü, önemli görevlerde bulunmuş. Toki Başkan Yardımcılığı da yapmış. Özgeçmiş gerçekten güzel. Biz böyle adamları bulup da Bakan yapmalıydık. Daha geçen sene vekil bulamadık. 2 dönem özellikle Ahmet Çakır sonrası ufku geniş birini bulmuş olmamız büyük şans. Başarılar diliyorum, çok sevindim.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Porgalı Reis Dayı (3 ay önce)
    Madem Gürkan bu kadar iyiydi, madem adaylığı konusunda eylemler yapacak kadar arkasında büyük(!) bir STK(!) topluluğu vardı, bağımsız aday olsun.. Koca şehirde kendisinden memnun olan kaç kişi varmış görürdük. Unutmayın ki çevrenizdeki 5 KİŞİNİN ORTALAMASISINIZDIR. Bu şehirde hangi siyasilerin hangi gruplara yakın olduğu çok bellidir.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 ay önce)
    Malatya yı AKP deneme tahtası yaptı. O olmadı, bir de bunu deneyelim. Tabi olan Malatya ya oldu. Yap boz tahtasına çevirdiler. Tek seferde bu görevi hakeden birisini aday yapmadılar. Tek hakeden Çerçiydi. Yaptırdığı belediye binası hem depremden zarar görmedi hem ödül aldı.
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Barguzu (3 ay önce)
    Şimdi buraya yorum yazanlara şu soruyu sormak istiyorum hepiniz belediyeye kızınız oğlunuz damadınız gelininiz yeğeniniz ....gibi yakınlarınız sokmak için aşındırmadığınız kapı bırakmazsınız değil mi? Diyeceksiniz sistem böyle. Yarın bu adam belediyeyi kul hakkına girmeden yönetmek istese adil sınavlar yapıp liyakatlı birini alsa çoğunuz kazan kaldıracaksınız. Adam liyakatlı girse bile sizin gözünüzde hep birinin adamı olacak. Gerçekten bu ülkede hakkıyla idarecilik yapmak çok zor...........Bu arada ben Selahattin başkanın dürüst olduğuna inanan biriyim fakat yorumun birinde de belirtildi gibi ona yar olmayanı o da başkasına yar etmedi. Olan Selahattin başkana oldu. Geçmiş olsun. Selahattin başkanın başkanlık süreci boyunca birçok yerde dik duruşunu gösterdiğine inanıyorum. Her ne kadar deprem süresince eleştirilse de elinden geleni yaptığına inanıyorum. Kendisine yaptığı hizmetler için bir Malatyalı olarak teşekkür ediyorum. Yeni başkan adayına da rabbim kolaylık versin. Mümkün olduğunca liyakattan ayrılmadan tüm kesimleri kucaklayarak hizmet ederse eminim Malatya kısa sürede ayağı kalkacaktır.... Bakın artık şunu da kabul etmek gerekir. Ülkede muhalefet yok maalesef. Muhalefet çok farklı mecralarda geziyor. Adam gibi bir muhalefet olsa emin olun Türkiye bambaşka bir yer olur.
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Gurkani deprem için eleştirmek bile saçma depremde hacı Uğur Ahmet Çakır cemal akınin yaptığı izinler ve rant hırsları yüzünden bedel ödedi şehir onun günahını da Gürkan çekti ona ek Malatyayi yeyip bitiren Çalık ekibi gurkani yediler
    %73
    %27
    Yanıtla
  • ahmet turan (3 ay önce)
    hayırlı ve uğurlu olsun. reisin tercihi kimse bizim başımız üstündedir. kendisinden beklentimiz davaya sahip çıkmasıdır. Gazze'ye Malatya belediyesinden herhangi bir yardım yapılmadı. ilk iş olarak belediye bütçesinden her türlü gereksiz harcamayı kesip o parayla gazze'deki mazlum ümmete tırlar dolusu yardımların hemen yollanmasıdır. bir daha öyle kutlamadır, festivaldir, kepçedir, vinçtir saçmalıklarına para harcanmamalı, o paralar davaya ve ümmete hizmet için kullanılmalıdır.
    %12
    %88
    Yanıtla
  • Önce sen yolla Gazze'ye yardımını. 1 saat içinde dekontunu da yayınlarsan ben de senin yatırdığının 10 katını göndereceğime söz veriyorum. Malatya'nın Gazze'den beter olduğunu idrak etmeni temenni ederim.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Hadi ya,AVM'de araç koyacak yer yok, trafik de kilit, yeni çarşı sözde avm açtılar Elazığ yolu kilit,tepemize bomba yağmıyor çok şükür,aç açıkta değiliz, hastane vs heryer açık,geçte olsa enkazlar kaldırılırken yeni binalar dükkanlar yapılıyor, Allah'tan korkun be
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Gereksiz harcamaları öncelikle depremde evsiz barksız kalan zor durumda olan malatyalı vatandaşlara aktarılmasını dile getirseydin keşke
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Davaya hizmet yolunda Gazze seni ve takımını bekler, niye gitmiyorsunuz!
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Gazzeden önce sen kendi vatandaşın ne durumda ona bak, milletin evi, iş yeri yıkıldı,onca insanların umutları bitti tükendi.Önce memleket ayağa kalksın ki sonra yardım yapsın,sen o kadar çok istiyorsan önce sen yap dekontu yolla senin yaptığının kat be kat fazlasını yapalım.İnsanda akıl olacak akıl,ama olmadımı olmuyor
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Hakkısınız gereksiz tüm harcamalar kesilmeli ancak! Kesilen bu paralar MALATYADAKİ deprem zedelerin toparlanması için harcanmalı. Hepimiz gazze için üzülüyoruz ancak Malatya olmuş gazze siz toparlandıysanız gazzeye yardıma başlayın bizde nefes almaya başlayınca ilk olarak filistinli kardeşlerimize yardım edeceğiz ama önce malatya şova gerek yok
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Porgalı Reis Dayı (3 ay önce)ahmet turan isimli kullanıcı yorumuna
    Ülkenizde çocuğuna ekmek dahi alamayıp aç uyutmaya çalışan binlerce anne var. Evini geçindiremediği için intihar eden onlarca Türk Genci var. Vergilerimizle önceliğimiz kendi kapı komşumuzun yarasına merhem olmalıyız. Sen kendi çocuklarının rızkından istediğin yere yardım yapabilirsin!!!
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (3 ay önce)ahmet turan isimli kullanıcı yorumuna
    Gazze'den önce benim ülkem için hayatlarının en güzel yıllarında canlarını feda eden şehitlerimiz var, eğer yardım edilmesi gerekiyorsa önce şehirlerimizin yakınları ve şuanda sizler sıcacık evlerinizde rahat uyuyasınız diye görev başında olan askerlerimize verilmelidir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Meyan (3 ay önce)
    Selahattin eğer kendine güveniyorsa bağımsız olarak girsin kazansın bakalım.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (3 ay önce)
    Selahattin başkana Kültür ve Turizm Bakan yardımcılığı hayırlı olsun.
    %21
    %79
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 ay önce)
    Selahattin Gürkan hazretleri kendine çok güveniyorsa bağımsız olarak aday olsun. Bu arada şakşakćı rumuzlu ya selamlarımı iletiyorum
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Paşa44 (3 ay önce)
    Sayın Sami Er, Allah yardımcın olsun, işin zor, dürüst bir insana benziyorsun, umarım kul hakkına riayet eder, hiçbir grup ve zümrenin etkisinde kalmaz ve 10 yıl önce temayül yoklamasında birinci olduğunuz halde sizi diskalifiye edenleri unutmazsınız.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Aydın (3 ay önce)
    Muhalefetin Ortak adayı Selahattin Gürkan olur.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • DELİDİR (3 ay önce)
    Hayırlı olsun, en azından çekirdekten yetişme, giden başkan gibi sonradan görme değil, şehirciliği bilen birisi bu dönemde en gerekli önlemleri alacak kişi, tabi oradan buradan burnunu sokacak kişiler olacak inşallah onlarla baş edebilir, ilk başta dernekmidir, vakıfmıdır nedir onların baskısı çok olacak isim vermeyelim reklamını yapmayalım onlar kendilerini çok iyi biliyor.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 ay önce)
    Malatya için çok doğru bir karar Allah hayırlı etsin inşallah.Sami başkanıma basarilar diliyorum
    %61
    %39
    Yanıtla
  • Kml (3 ay önce)
    Çok isabetli olmuş Malatya için sami bey
    %61
    %39
    Yanıtla
  • Mlx (3 ay önce)
    Bu yorumu bir yere sabitleyin,halkımız çok büyük beklenti içerisinde ama 2 yıl sonra yaw Selahattin başkan neymiş o bundan iyiymiş keşke o olaydı demeyesiniz.
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Malatya lı (3 ay önce)
    Eyi olmuş yoksa AKP ye oy vermezdim
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (3 ay önce)
    sahtekarligin firsatciligin deprem ile zirvesini yaşayan bu şehirden hala umut bekleyenlere o gelsin bu gitsin diye kafa yoranları da şaşkınlık ile izliyorum ,plaka 44 müş müş önemli artık.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Reel (3 ay önce)
    Ben geçim derdindeyim,yeniden duzen kurma derdindeyim,gelecekle alakalı endiselere sahibim.O yüzden ha tayibin adamı olmuş ha Ozgurun,ya da falan filan partinin.Umrumdaa bile değil kim olursa olsun sandığı boykot edeceğim bu seçim.Ataturk u ve İslami malzeme yapanlardan bıktım usandım.Bu dünyada cenneti yaşayan siyasilerden bıktım.Samimiyet için değil menfaat için manevi milli değerleri basamak haline getiren riyakarlardan bıktım.Oy moy yok kimseye
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Seçime Doğru (3 ay önce)
    2019 yerel seçimlerinde Selahattin Gürkan'ın aday gösterildigine sevinmiştim, sonra o koltuktami yoksa belediyedeki koltuk sevdalısı bazı yalaka burokratlardanmi kaynaklımi bir sorun var anlamadım, yapmış olduğu bi kaç iyi ise rağmen Selahattin Gürkan beklentilerimi karşilayamadi, seçim öncesi söylemleri kendi reklamindan öte değilmiş. Şimdi Sami Er aday oldu fakat o koltuğa oturmadan ve belediyedeki yalaka bürokratlar ile iş tutmadan erken sevinmek istemiyorum doğrusu. İnsani tanımak için görev vermek gerekiyormuş. Memleketimizin hali ortada, Allah Rızası için artık ADİL bir şekilde memleketimizi sükunet içinde hep birlikte ayağa kaldırmaya çalisalim, niyet bu değil ise bu milletin umutlarını kimse calmasin artık.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Ali (3 ay önce)
    Malatya haber :) umarım bundan sonra algı yapmaya çalışıp selo başkanını hala savunmazsın
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Garip (3 ay önce)
    Bu şehrin en zor zamanlarinda her zaman gorevinin basinda olan dışariya karşi dik duran bu şehri adı gibi tanıyan selahattin baskan keske devam etseydi. Yazık oldu
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Yusuf (3 ay önce)
    Selahattin beyin kişiliğine diyecek bir şey yoktur, yaptığı hizmetler için de bir Malatyalı olarak kendi adıma teşekkür ediyorum. Fakat canı sağolasıca için başarılı demek zor.. Çevre yolu bir türlü şehrin içinden çıkarılamadı. İki şeritli bu yol sabah ve akşam vakitlerinde tıklım tıklım oldu, millet bu şehirde İstanbul trafiğine maruz bırakıldı. Geçen hafta büyük alt geçitte sabah sastletinde bir otobüste yangın çıktı da 1 km’lik mesafeyi 45 dk’da anca geçtik. İşine yetişemeyenler, okuluna gidemeyenler. Neden? Çünkü mevcut yol 2 şerit ve çok dar, alternatif bir yol güzergahı üretilmemş. Güney ve kuzey çevre kuşak yolları 4-5 yıldır karınca hızında ilerledi. Halen yapılacak çok işi var. Sanayinin oradan kuzey kuşak yoluna inen bağlantı yolu 3 yıl önce nasıl eşildiyse öyle kaldı. Hadi deprem sonrası yollar daha çok tahrip oldu fakat öncesinde de yollarımız kütür-kütürdü. Depremdd başkan ortada yoktu, maalesef. Bu şehirde 5-6 gün mazot, benzin bulunamadı. Sorarsın yollar bozulduğu için derler. Bir akıl edip Elazığ yönünden bu şehre yakıt taşıyamadılar. Millet parasıyla rezil oldu. Arabadında dondu kaldı. İmar ve şehirleşmede belirgin bir kötü gidiş vardı. Buna dur demedikleri gibi daha da kötüye gitti. Bu şehirde 20-30 yıllık binalar ayakta kalırken 1-2 yıllık binalar çöktüyse bunda depremin büyüklüğüne suçu atamazsınız ve sadece mütayiti dd suçlayamazsınız. Hiç bir yetkili bu yıkım nedfniyle hesap vermedi. Kimseyi suçlamıyorum sadece çıkıp bunun hesabını vermelilerdi. Mahkeme haklımı haksızmı karar verecektir. Güzel bir suyumuz vardı, içerdik, o da gitti. Daha sayılamayacak birçok hata, ihmal, vizyonsuzluk vardı, daha fazlasına gerek yok. Sami beyin iyi bir tercih olduğunu düşüyorum. Umarım o memleketine hizmet etme fırsatını iyi değerlendirir. Herkese bu fırsat nasip olmaz
    %49
    %51
    Yanıtla
  • malatyalı (3 ay önce)
    kimin geldiği önemli değil ,selahattin gürkan gitti ,önemli olan bu,belde belediye başkanlığı kapsiteli birisi büyükşehire başkan oldu.eli havada , kamunun yaptığı her işi sahiplenmeye çalışan işi gücü reklam üzerine algı üzerine olan bir başkandı.bununla malatya bir yere gidemezdi.30 yıl öncenin başkan profili olan birisi ona yer yoktu.sami er bakalım ne yapacak ,tüm ekibi değişerek ,sil baştan bir malatya yaparmı ,yüzyılın fırsatı, malatya halkına hiçbir minnet borcu yok tepeden geldi.her şeye kadir,bekleyip göreceğiz.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • hacı bayram acun (3 ay önce)
    dürüst ve çalışkan adam inşallah malatyamızı erken toplar
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mustafa (3 ay önce)
    Bütün ilçeleri değişmesi lazım sil başdan yoksaa ilçelerde kaybeder
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (3 ay önce)
    Malatyamız ' da adayın kim olduğunun önemi yok, kim aday olsa 100 de 70' e yakın oy alacak almaya bari gerçekten Malatya da depremi yaşayan bir aday olsaydı, hayırlı olmasını temenni ediyorum
    %59
    %41
    Yanıtla
  • İyi Olmuş (3 ay önce)
    Hayırlı olsun. Ne demişti OLMAZ OLMAZ DEME OLMAZ OLMAZ. Sonunda oldu. 20 yıldır belediyecilik diye birşey yok. Gelen beceriksizliğini kanitlayip gidiyor. İnşallah buda öyle olmaz. Gayri beceriksiz birisine tahammül kalmadı.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Ahmet (3 ay önce)
    Emekli 10 bin tl maaşla nasıl geçinemeyeğinin hesabını yapıyor sandık adaleti sağlar.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • mehmet korhan uymaz (3 ay önce)
    süper
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Emre (3 ay önce)
    İnşallah Battalgazi ve Yeşilyurt başkanlarınıda değiştirir.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Necati (3 ay önce)
    Büyükşehir öncesi eski Malatya merkezde 300-500 metre asfalt döküp büyükşehirde bu 30-40 kilometreye çıkınca Marsa yol yaptığını zanneden zata güle güle demişler. Son iki yıldır sadece yeniden aday yapılmak için çalıştı, Malatya umrunda değildi güzel olmuş hayırlı olsun
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Haydar (3 ay önce)
    Deprem zamanı kimin ne olduğunu gördük sahada ve vatandaşın içerisinde bir tek bilal yıldırım'ı gördük oyum onadır
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Hakan (3 ay önce)
    Mühendis bir başkan Malatya Büyükşehir de bir ilk olacak.Kadrolarını da mühendislerden oluşturacağına inanıyorum.İnşallah öyle olur olmazsa Malatya’nın vay haline
    %63
    %37
    Yanıtla
  • ALİ (3 ay önce)
    Malatyamız için hayırlı olsun.İsabetli bir karar olduğunu düşünüyorum.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • İsa (3 ay önce)
    Mesele AKP de kimin aday olduğu değil mesele artık Malatya'da toptan bir değişim şart. İsimler değişiyor 20 yıldır Malatya'da ama mantık değişmiyor.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 ay önce)
    Geçen gün il başkanlığı önünde şelaleci samiyi istemiyoruz diyenler not edilmiştir umarım bir kenarı
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Sami bey şelaleci falan da değil bunu belirtmek istedim Ak partili bir adam dürüst güvenilir hayırlı olsun
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Selaleci değil. Adam dürüst ötesi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Çırmıhtılı (3 ay önce)Vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen. Hele şu şoförler odası başkanının Sami ere yönelik tutumu ne olacak dört gözle bekliyorum. İl başkanlığı önündeki sözde destek açıklamasında ilk siralardaydi muhterem
    0
    0
    Yanıtla
  • eco (3 ay önce)
    seçimlere yaklaşırken orduzu mesire alınanın doğusundaki yaklaşık 5.000 dönüm orman arazisini 10/15 parçaya bölerek arsa yapanların ve arsa sahiplerinin adları açıklansın.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Ömer (3 ay önce)
    Malatyahaber.com da kendine parti tarafından verilen bilgiyi yazıyor. Adamlar ne yapsın Ortalığı karıştırıp millete yalan yanlış bilgi veren Partinin ta kendisi. Bu içerdeki hainleri temizlemek lazım. Kim gelirse gelsin. Bu gün Selahattin beyin arkasından kumpas kuran, yarın sami beye sonraki gün ahmet, mehmet, ömer beylere bu ahainliğin aynısını yapacaktır. Yalan yanlış bilgi vermeyi artık bırakın.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Ahmet Boyraz (3 ay önce)
    İnşallah doğrudur, Sami Er'i istediğimden değil Selahattin Gürkan'ı istemediğimden... Umarım Malatya'nın yıllarına çöken kadrolu seçilmişlerin tamamı tasfiye edilir sırayla. Yalnız Kuluncak'ta büyük bir hata yaptılar ve 44 seçim vaadiyle gelip 5 yıl yan gelip yatan mevcut vasıfsız ve liyakatsiz adamı yeniden ittifak ayağına öne sürdüler. İnşallah CHP doğru aday çıkarır ve saltanatına son verilir. Yazık oldu güzelim ilçeye.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Malatya (3 ay önce)
    Öznur ablamız ne yaptı madem bana yar olmuyor selahattin başkana da yar olmayacak dedi. Bu çekişme devam ederken baktılar durum parti menfaatinden öteye geçiyor. Parti de o zaman ikiniz de değilsiniz diyip Sami beyi aday gösterdi. Ben durumu böyle okudum bilmiyorum yanlış mıyım?
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Yanlış düşünüyorsun. Sami Bey sıradan biri değil. Hizmetleriyle tanınan birisi. TOKİ Tecrübesi var. malatyanın da ev ihtiyacı öncelikli.
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Malatya (3 ay önce)
    Algı yapıyorlar açıklanan bişeş tebliğ edilen bişey yok daha
    Editörün Notu: AKP'nin Malatya İl Başkanlığının Whatsapp Basın Grubu'nda saat 16.39'da yayınlanan açıklaması: "Kıymetli Basın Mensupları; Genel merkezimiz tarafından Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı Sayın Sami Er’e tebliğ edilmiştir. Resmi açıklama yarın saat 14:00’da Ankara ATO Kongre salonunda yapılacaktır. Malatya’mıza hayırlı olsun. #HazırızKararlıyız"
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Süleyman (3 ay önce)
    Hadi hayırlı uğurlu olsun.Çok güzel oldu mevcut siyasilerden kimse olmadı yeni yüz taze kan. Tecrübeli bir isim istanbul gibi bi yerde bu tecrübeyi edinmiş.Malatyaya faydalı olacağını düşünüyorum.Sıra ilçelerde DEĞİŞİM İSTİYORUZ.YENİ YÜLER HİZMET EDECEK İSİMLER VAR VERİN GÖREVİ ARTIK!!!
    %68
    %32
    Yanıtla
  • musa (3 ay önce)
    Depremin ilk günleri halkın yarasını sarmak yerine Billboard'lara ''Geçmiş Olsun Malatya'' yazıp reklam yapan mevcut başkanın miadı bu davranışıyla zaten dolmuştu .İş bilen adamlara ihtiyaç vardı ve aday gösterildi.Gerisi Malatya halkının takdiri.Hayırlısı Olsun
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Arif (3 ay önce)
    Fetö taktiği ile algı yapıp memleketi satacaksınız kimseye tebliğ edilen birşey yok 8 de tebliğ olacak
    %30
    %70
    Yanıtla
  • N başaran (3 ay önce)
    Malatyaya yazık oldu keşke mevcut olan yetkiler olsaydı gelen ekip iki yıl oyalanır durur
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Kenan (3 ay önce)
    İthal başkan adayı istemeyiz diye açıklama yapan şakşakcılara kapak olsun, hepsinin değirmen suyu kesileceği için ateş sardı hepsini..
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Kenan ortamı germenin anlamı varmı acaba sende ya içinde yaşayamadığın bastırlmış duyguların var yada insanlara kin ve nefret empoze etmeye çalışıyorsun.Selahattin başkanın yolsuzluk mu yaptı çevresinde yandaşı vardıda neyi peşkeç çekti onlara söylermisin.Bence ortamı germe sonra geçmişi hatırlatayım sana bir gecede Münir Erkal seçimi kaybetti bu Malatya halkı bir gecede sandıkta fikrini değiştirirse çanağını tuttuğun insanlara yazık edersin
    %29
    %71
    Yanıtla
  • gülsüm (3 ay önce)
    malatya için en iyi karar verildi, il özel sekreterliğiyle malatyayı karış karış bilen belediye tecrübesiyle emlak konut toki deneyimi olan sami erin etrafında herkes kenetlenmelidir malatya için kavga değil birlik olma zamanıdır ortalığı bulandıranlar menfaati bitenlerdir herkes uyanık olsun heryerde değişim vakti olmalı farklı yüzler istiyoruz aynılarından bıktık
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Büyükşehir (3 ay önce)
    Bildirilen bir şey yok. Beyhude çabalar bunlar.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Vatandas 44 (3 ay önce)
    Cok sevindim. Hayirli olsun. Malatyada karabulutlarin dagilmasinin ilk adimi olur insallah. Sami Er'in adayligi ile Hayatlarinda Ilk kez AKP'ye oy verecekler olacak.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Malatyali (3 ay önce)
    Tebrik ederim Akpyi troll ordusunu dinlemediler. Bu şehirde depremi yaşamadık mı ya biz şehrin ışıkları yok belediyede teknik personel yok mu göstermelikte olsa bir iki ışığı halledemezler miydi? Yıkımlarda denetim yapıldı mı? Arazöz kullanılmıyordu belediyenin araçları yok muydu göstermelikte olsa vatandaşı dinliyoruz demek için bir iki yere yollanamaz mıydı? Kaldı ki Maraş’ta itfaiye yıkımlara yönlendirildi vatandaş şikayetçiydi diye kaldıki depremin olduğu ilk haftayı söylemeye gerek yok itfaiye daire başkanı kaç kez tvde dedi birisi geldi elinde araba anahtarları bunları alın bize ekmek verin diye kaç kişi ekmek su bulabildi sularımız çamur akarken çıkıp sularda sorun yok dediler kaç ay olmayan suya zam mı yapılmadı bu memlekette daha nasıl Selahattin beyi aday isteyenler var anlayamıyorum
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Ahmet (3 ay önce)
    Bence başkanlar duyurulduktan sonra belediye lere kayyum atanmali çünkü bundan sonra çalışmazlar ancak kendilerine çalışırlar lütfen hemen kayyum
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyali (3 ay önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Çok haklısınız. Maskisi aksası caddede sokakta yolu delik deşik ediyor haftalarca yapılmıyor haftalarca milletin lastiği patlıyor şikayetler artınca anca yol yapılıyor o da seçim yılında olmamıza rağmen haftalar sürüyor bir yol yaması şimdi seçim işi de geçti adayda değil başkan Allah sonumuzu hayretsin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Huzur (3 ay önce)
    Çınarda gitmeli
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ali (3 ay önce)
    Selahattin Gürkan algı ile şehri yönetti. Özeti. Hep tehdit Bolca bilbort. Kavga Geçmişi kötüleme. Abartı
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Turgay (3 ay önce)
    Rabbim hayırlı etsin inş. Sami ER Malatyamız için büyük bir şans.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Mehmet (3 ay önce)
    Çok iyi olmuş deprem biteli bir yıl oldu halen enkazlar duruyor
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Eleştirinizi yanlış kişiye yapmışsınız
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Cengiz (3 ay önce)
    Mühendis kökenli ve tecrübeli bir belediye başkanı.Malatyamiza hayırlı olsun başarılar dilerim.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Kader44 (3 ay önce)
    Çok yerinde bir karar olmuş,darısı ilçe belediyelerine.Şimdi belediyeleri çiftlik gibi kullanan belediye çalışanları düşünsün.İnşallah Reisin ilçe belediyeleri ile ilgili kararıda değişim yönünde olur
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Recep (3 ay önce)
    Allah hayırlı etsin. Musluk başında oturanlar düşünsün artık. Yegenler, aile şirketi üyeleri, sözüm ona çakma STK'lar...
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Hasan DURAN (3 ay önce)
    Selahattin Başkan da deprem dönemine denk gelmese idi durum daha farklı olabilirdi. Nasibi böyle imiş fakat yinede kötü çalıştı diyemem. Yimpaş'ın aktif hale getirilmesi, Kuzey Kuşak Çevre Yolu, üstte kanal yolu diye tabir ettiğimiz Güney Kuşak Yolu da bitmek üzere ki harika bir yol oluyor, 100. yıl parkı gibi aklıma gelen güzel çalışmalar mevcut. Teşekkür ederiz emeği için...
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Saydığınız icraatlerin hepsi merkezi yönetimin icraatleri belediyenin değil. Şehir içi yollar belediyenin icraatı olacaktı onun da olmadığını gördük ne yazık ki. Hatırlatmakta fayda var kar yağdığı zamanları,deprem sonrası suya yapılan zamları, pandemi döneminde sayaç okuyucuların kesmeye değil de kesme cezası kesmek için gelmelerini, reklam panolarında sadece reklam yapılmasını vs vs. Hafızanıza bunları da eklemeniz dileğiyle. İyi günler
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 ay önce)
    Cenab-ı ALLAH hayırlı uğurlu etsin şehrimiz için hayırlı olsun kim kazanırsa kazansın sonuçta kazanan MALATYA olsun Selahattin GÜRKAN beye hizmetleri için teşekkür ederiz
    %40
    %60
    Yanıtla
  • New Malatya (3 ay önce)
    Yerinde bir karar. Eski başkanla Malatya bir yıl ileri gitmedi belki kan değişikliği Malatya’nın gelişimi için faydalı olur
    %70
    %30
    Yanıtla