SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin Milletvekili Adayları Tanıtıldı

AKP'nin Milletvekili Adayları Tanıtıldı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili adayları, düzenlenen toplantıda tanıtıldı.

Turgut Temelli Caddesi'ndeki binanın depremde çökmesi nedeniyle eski SSK Hastanesi'ndeki bir villada faaliyete geçirilen AKP İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkan Vekili Ekrem Dağ, adaylara başarılar diledi.

AKP Malatya Milletvekili ve 1. sıra milletvekili adayı Bülent Tüfenkçi, bir dava hareketi olarak kurulan AKP'nin bugüne kadar kesintisiz hizmet ettiğini belirterek, "Bir yüzyılı bitiren, yeni bir yüzyıla da adım attığımız bugünlerde geleceğin inşası için yeniden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde milletimizden onay almak için milletimizin huzuruna çıkacağız. Bu seçimler, yarının inşası, çocuklarımızın geleceği için, sürdürülebilir ve istikrarlı bir ekonomi kalkınma modeli için çok çok önemli." ifadelerini kullandı.

Milletvekili adayları İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Abdurrahman Babacan, Vahit Atalan ve Ramazan Özcan da konuşma yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise yeni dönemde depremin yıkıma neden olduğu Malatya'yı eski günlerine döndürmek için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

AA- malatyahaber.com

FOTO: (Soldan sağa) 2. sıra adayı İhsan Koca, 3. sıra adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 1. sıra adayı Bülent Tüfenkci, İl Başkan Vekili Ekrem Dağ, 4. sıra adayı Abdurrahman Babacan, 5. sıra adayı Vahit Atalan ve 6. sıra adayı Ramazan Özcan.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

154 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Böyle sayfalara yorum yazmayı sevmem ama bunu söylemek istiyorum. 3. Sıradaki aday depremden sonra bizim mahalleye geldi eksiğimizi sordu ihtiyacımızı giderdi gitti. Sonradan mesleğini öğrendim ki genel sekreter yardımcısıymış. Ben unvanını dışarda bırkaıp halkın içine giren çok az insan gördüm. O dar günlerde bizim mahalleyle ilgilendiği ve acil ihtiyaçlarımıza koştuğu için kendisine minnet borcum var 4 oyumun hepsi ak partiye. İlk üç gün devletin yetişmekte zorlandığı zamanda elimizden tuttu allah razı olsun kendisinden. Güvenim tam.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • İsimsiz (1 yıl önce)
    İnanç hanımla aynı kurumda çalışmıştım. İş arkadaşlarımızdan biri bir sıkıntı yaşasa ilk gideceği yer inanç hanım olurdu. Elinden hiçbir şey gelmiyorsa dinler ve bir çıkar yol arardı. Bir gün olsun kendisine emanet edilmiş bir işi yarım yaptığına şahit olmadım. Önyargılı olmaya gerek yok tanımak lazım bakalım malatya için nasıl projeleri var veya malatyalılara tavrı nasıl. İlerleyen zamanlarda anlayacaksınız dediklerimi.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Bunalrdan bir şey olmaz Malatyalı olarak mesela lcwaikiki sahiplerinden Mustafa bey veya Vahap bey olsa idi Malatya'ya faydaları olurdu bunların Bülent bey hariç kimseye faydası olmaz
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Bülent Türfenkçi ne yapmış memlekete boş boş konuşuyorsun Ramazan Özcanı tanıyor musun ki bunlardan birşey olmaz yazmışsın. Araştırın bazı şeyleri cahil cahil yorum yapmayın sende gidip oyunu verirsin bunlara
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanım vekilller MHP başka olmazzzz
    0
    0
    Yanıtla
  • İrfan (1 yıl önce)
    Reis bu nasıl bir liste keşke Malatya'dan Malatya'nın meşhur Mısdafa dayısını koysanız en azından oy verirdik bu milletvekilleri listesine oy vermez Malatyalı
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Arif (1 yıl önce)
    Milletvekili adaylarını görünce vatandaşın umutları yeşermeli, gönlü ferahlamalı, içi aydınlanmayı. Biz vekil adaylarını görünce içimiz kararıyor, umutlarımız yok oluyor, karamsarlığa düşüyoruz. Bu nasıl bir liste Allah aşkına. Gel de bunlara oy ver elin titremeden. REİS KUSURA BAKMA....
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Elif Doğan (1 yıl önce)
    Bir soru Adıyaman ı hangi vekil temsil edecek? Baskili hangi vekil temsil edecek? Bingölü hangi vekil temsil edecek? Malum bu liste Malatya'yı temsil etmiyor.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Çırmıktılı (1 yıl önce)
    Dava aşkından yanıp tutuşuyorlar ne vekillik miş kendini parçalıyor millet bu siyasi rantçılık bitmeden bu ülkeden Bi cacık olmaz
    %79
    %21
    Yanıtla
  • tamam tamam (1 yıl önce)
    Turgut Temelli Caddesi'ndeki binanın depremde çökmesi nedeniyle eski SSK Hastanesi'ndeki bir villada faaliyete geçirilen AKP İl Başkanlığında... bu binayı ne ara aldılar. bu binayı ne ara tadil ettiler. buyrun bu bina halkbankası tarafından bölge müdürlüğü yapılacak olan bina. binanın tüm tadilatlarını banka yaptı. ama aynı dakika AKP il başkanlıgı el koydu halkbank da kendine konteyner yaptırdı. konteyner ın yerini de muharrem boyraz ın akrabasından kiraladılar. bu ülke adam olmaz. maalesef benim inancım yok. Şu listeye bakınca da malatya adına üzülmemek elde değil. 1 milyon insan içerisinden bu insanlar seçiliyorsa malatyalılar olarak kendimizi sorgulamalıyız. bu seçimden sonra malatya da bir daha oy kullanmayacağım. artık malatya bitmiştir.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • OY YOK (1 yıl önce)
    malatyam çok sahipsizz öznur hanım lütfetmiş aday olmamışım diyor numara... onu bunu bilmem tayyip erdoğan hariça hepsi memlketi uçuruma sürükledi... o yüzden reis kusura bakma oy yok
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Gözene (1 yıl önce)
    Bunlardan olmaz malatya yine sahipsiz kaldi
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Gözene (1 yıl önce)
    Bu kadro malatyamizi tam bitirir cumhurbaşkanı oyunuzu reise verin millet vekili oyumuzu vermeyin bunlardan olmaz hep kalkınma peşinde bunlar
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Adalet (1 yıl önce)
    İhsan koca halkı nezaketli olmaya devam etmiş. Beyefendi sen istifa et nezaketi kendin ogren. Malatya halkı seni muhatap almak istemiyor. Senin yerin garanti diye işine geliyor. Ama 1 vekil kaybettireceksin haberin yok. Dava diyip insanları kandırmayın.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (1 yıl önce)
    Her zamanki gibi Malatya yetim Malatya öksüz ve sahipsiz
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Yine verirsiniz verirsiniz (1 yıl önce)
    Yine iddia ediyorum vekil dağılımı değişmeyecek. Mecazen değil gerçek manada bile bremen mızıkacılarını aday gösterseler minimum yüzde 50 alır. Ben bilirim sizleri. Burada esip gürlersiniz ama işin sonunda gidip tıpış tıpış verirsiniz. Vermeyip ne yapacaksınız. Kim beynini yoracak değil mi? Yaşı 50 nin üzerindekilere zaten birşey demiyorum bile.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • bek (1 yıl önce)
    Avukat aadayimiz daha önce belediye avukatı degilmi.hani DSİ kanalında boğulan çocuk için eğer buna tazminat verilirse insanlarımız çocuklarını para için suya atarlar diyen.yanlis mi hatırlıyorum.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • niye şaşırdın yakışmadı mı akp ye ve Malatya'ya
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Doğanyol (1 yıl önce)
    CHP ve onlara Oy MOY YOK.
    %19
    %81
    Yanıtla
  • ERHAN (1 yıl önce)
    İLK 3 sıra m.vekili adayının avukat olması iyi olmamış, depremden sonra keşke MİMAR, MÜHENDİS, ŞEHİR PLANCISI V.b teknik Kökenli Adaylar olsa şehir için daha iyi olurdu
    %82
    %18
    Yanıtla
  • sadık (1 yıl önce)
    Suç sizde değil sizi gönderen reiste. Ama artık bitti ona da size de oy yok
    %83
    %17
    Yanıtla
  • KOCA KOCA AKÇADAĞ (1 yıl önce)
    Bu KOCA efendi madem aday olacaktı, Niye kendini kavgalı olduğu AKÇADAĞ la ve onun adayının önüne koydurdu. Sen Akçadağlıyı hakir gör, küçümse, abuk subuk laflar söyle sonrada Akçadağlı bir adayın önünde sıralamaya gir ki onun oylarıyla meclise gidesin. Madem aday olacaktın Malatya ya güveniyorsun niye 4 de 5 de aday olmadın KOCA efendi. Yerel seçimlerde nasıl ki Akçadağ da hezimete uğradıysanız, genel seçimlerde de bu hezimeti yaşayacaksınız. Seçim çalışmasına Akçadağ a geldiğinde bunu sende anlayacaksın. Bu arada sanma ki ŞEYH torununa nasılsa oy verirler diye. O da ayrı bir komedi zaten.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Depremde bunları gördük bunlara oy verenlerin aklına şaşarım
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Hep aynilari 20 yılda malatyamiza ne verdiler yeter uyan malatyam uyan derin uykudan
    %87
    %13
    Yanıtla
  • eNDER vARAN (1 yıl önce)
    Ekonomik kriz her ülkede var sıkıntılar var vs. ancak seçilen vekillerin mecliste göbeğini büyütme dışında birşey yapmadığı için, bu seçimde bugüne kadar AKP veren bir aile olarak CHP ye vereceğim, onları da görelim ya iyi mi kötü mü bizden yanamı bizi düşünüyor mu?
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Ceket (1 yıl önce)
    Tayyip çeketini yollasa dese Malatyalılar başörtülü bacılarımız din iman vs. Malatyalı çeketi seçer meclise yollar. Bu listeye dua edin siz okumuş adamlar. En az beş diyorum. Dünyaya meydan okuyoruz.
    %55
    %45
    Yanıtla
  • ERKOÇ (1 yıl önce)
    Aday adayı hanım ağa vardı. N'oldu? Esti- Gürledi, yağamadı. İnşaat yüksek mühendisi gibi depremde hasar gören binalara yıkım naraları atıyordu.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Mahir (1 yıl önce)
    Kusura bakmayın arkadaşlar Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyumu Tayyip Erdoğan a vereceğim fakat milletvekili listesine ASLA.
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Fazla davul var (1 yıl önce)Mahir isimli kullanıcı yorumuna
    Neyini anlamıyorsunuz yahu. Hala reis diyor. Sizler böyle yaptığı müddetçe dalga geçmeye devam ederler....Fazla davulum var. İster misiniz?
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Bunları aday yapan kim kardeşim? Bunları bundan öncekileri kim kabinesine seçti?
    %73
    %27
    Yanıtla
  • M.Ali (1 yıl önce)
    Ak Parti kurulalı, her seçimde oyumu Recep Tayyip Erdoğan a verdim. Malatya milletvekili adayları ve il başkan vekilini görünce ,oy vermemeye karar verdim. Cumhurbaşkanlığına Tayyip Erdoğan a oy vereceğim. Bu milletvekili adaylarına oy yok. Tanıdığım bir çok kişi aynı düşüncede...
    %45
    %55
    Yanıtla
  • vereceksiniz (1 yıl önce)
    vereceksiniz reisiniz talimat verdi vereceksiniz kimi aday gösterirse göstersin vereceksiniz
    %86
    %14
    Yanıtla
  • özkan kaya (1 yıl önce)
    Bu ÖLMEZTOPRAK soyismi her listede olmak zorundamı malatyanın sahibi bunlarmı ?
    %91
    %9
    Yanıtla
  • şıhlık denen boş kurum olduğu sürece olacaklar
    %89
    %11
    Yanıtla
  • ali kaya (1 yıl önce)
    Ekibe bak çay demle... Çok yazık ...
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Murat malatya (1 yıl önce)
    Yazık severek oy verdiğim partinin adaylarına bakın. Kimdir bunlar. Nice güzel is yapacak adam var listeye bak.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • ali kaya (1 yıl önce)
    Way vay vay ! Ne böyüg ekip, ne şahne gadro, Maşalla maşalla ... Gısgananlar çatlasın... Belem Allah akıl vere kompilemize ...
    %90
    %10
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Cumhurbaşkanı kararnameleri ile yönetilen bir ülkede aslında meclise de gerek kalmamıştır. Bu sisteme geçildiğinden bu yana cumhurbaşkanlığı kararname sayısı meclis yaptığı kanundan fazladır. Bir anlamda meclis artık devre dışıdır. Yani sistem böyle devam edecekse vekillik boşuna devlete masraf. Koltuklar boş kalmasın diye vekil seçilmez.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Ayla (1 yıl önce)
    Bu listeye oy yok
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Bağımsız M.Vekili Adayı Avukat Tahsin Yaşar (1 yıl önce)
    Ben herkesi kucaklayıcıyım... Hicbir siyasi partim yok... Ne şeyh torunuyum, ne ihaleci ne partizan... Malatya değişim istiyor...
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Siyasetin içinde avukat görmekten usandık yeter her haberin altında sen çıkıyorsun burası reklam yeri mi yorum yeri mi git parana kiy reklam Ver hayret bir şey suç senin gibi editörün ne diye prim verirsin ne çektiysek avukatlardan çektik
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ömer (1 yıl önce)
    Herşey bir yana,oy verilir yada verilmez .. Ancak garip olan ve insanın zoruna giden şu oldu...Seçim takvimi açıklandığı günden itibaren Malatya'da AKP den özellikle şu görüldü.Bazı şehrin tanınmış simaları ve AKP içinde yer almış ve çalışmış kişiler adaylık için çalıştılar,müracaat ettiler v.s v.s. Ancak il başkanı aday olmayacağını belirtmesine rağmen seçim listelerinin teslim edilmesine 1 saat kala adaylığını açıklaması çok manidar ve emek verenlere hem saygısızlık hemde dalga geçmektir.Ayrıca daha önce ki vekilliğine ne yaptın ki yine aynı yola çıkıyorsun.İl başkanı iken de vatandaş ile muhabbet etmemek için felik felik kaçan bir iktidar partisinin il başkanıydın.Diğerlerine gelince hiçbir şekilde adı sanı duyulmamış ,Malatya da bi faaliyeti olmayan babadan kızına geçmiş bi atama ile adaylık serüveni ile oluşan bir adaylık.Öncesinde ne yapıtıkı sonradan gelen de aynısını yapsın.Meclis oturumlarına katılmayan bir vekilin devamı niteliğinde.Ayrıca Ramazan Özcan haricinde ki diğer iki ismin hiç varlığı görülmemiş dışardan gelen atamalar ve adaylar.Liste değişecekseydi çalışsın yada çalışması ,sevilsin yada sevilmesin daha iyiler ve tanınan simalar olmalıydı.Daha önce ki seçilenler iyi kötü ne yaptılar ki bunlarda aynısını yaparlar derdik.Ancak bunlar seçilip sadece görüntü vekilleri olacak.Deprem veya hertürlü bi sıkıntı da bu simalar(tanınmayan ve istenmeyenleri kastediyorum)vatandaşın karşısına nasıl ve hangi samimiyetle çıkacaklar.Şahsen ben Malatya da oy kullanmayacam ve de İhsan Koca yüzünden de yazık olacak bu listeye.Tepki yi verenler sevdikleri yada tanıdıkları isimlerin listeye girmemesi değil sadece bu adayların sevilmemesi ve emri vaki gelen atamalar.Kendisini buraya ve adaylığı için hazırlayanlara özelliklerde Malatya ya çok büyük haksızlık.Herşey için yinede hakkımızda hayırlısı olur inşallah...
    %75
    %25
    Yanıtla
  • İdris çeki düzen veriyor. (1 yıl önce)Ömer isimli kullanıcı yorumuna
    Bu adaylar arasında biri var ki tamı tamına arkasında 35.000 kemikleşmiş oyu var. Bunların her biri yanında 3 kişi getirse iş bitmiştir. AK Parti aptal mı ki böyle garanti oyları olan birisini aday göstermesin.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • getiriyormuş, çeki düzen verdiğiniz için malatyada sağlam bina kalmadı
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Burak (1 yıl önce)
    Tamam reis için veriyoruz oy ama,önceden en azından tanıdık isimler aday olarak önümüze konuyordu.Şimdi tanımıyoruz bile :)
    %16
    %84
    Yanıtla
  • Al sana tipik yurdum insanı.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Bunlar maaş ve gelirlerini depremzedelere kullanıp yardım ettiler mi? En zor zamanımda yanımda olmayan kişi geniş zamanda yanımda olsa ne olur olmasa ne olur. Oyum Reise, vekillikte Türkiye Komünist Partisine. Hemde çok ciddiyim...
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Ali kadir (1 yıl önce)
    Zaten tanıyoruz, tanımayan varmı arkadaşlar?
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Fırat (1 yıl önce)
    Al birini vur ötekine! Karede olanlar haricinde listeden memnun olan tek bir malatyalı var mı merak ediyorum. Yeter artık oy yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kürşad Polat (1 yıl önce)
    Şu Malatyalı vekillerin talimatla el indirip kaldırmaktan başka bir sorumluluklarının olmadığını ülkedeki tüm olumsuzlukların sorumlusunun Erdoğan olduğunu ne zaman kabul edecek acaba?
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Malatya eskiden körü körüne oy vermezdi. Cidden son yıllarda aday maday önemli değil gözü kapalı atıyor. Mecliste çıkın bakın Malatya hayrına kim mücadele veriyor. Bir tek Ağbaba. İçten içe severler ama elleri oy vermeye gitmez. Arkadaşlar Kılıçdaroğlu tüm kesimi kucaklayıcı politika izliyor. Artık eski bazı hatalardan ders alınmış. 40 sene önceyi tartışmanın manası yok. Dürüst, vatansever, bir insan KİLİCDAROGLU. Gönül rahatlığıyla oy vereceğiz.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    Sayin Malatyalilar Ayni isimler ayin yuzler malatyaya ne verdi Ekmek 4,5 tl meyvalar 30,35 tl Sebzeler 30,40 tl Peynir 200,250 tl Zeytin 150,200 tl Et 200,300,tl Ev kiralari ve Dukkanlar 4000,6000,8000,tl oldu Deprem oldu hicbir Akp vekili gormedik soruyorum 20 yilldan beri Devlete ait Fabrika ve is yeri Yapildimi Yapilan yol Kopru tunes Beton hangi yuzle oy istiyorlar
    %90
    %10
    Yanıtla
  • malatya serdarı (1 yıl önce)44malatya isimli kullanıcı yorumuna
    malatyalı cahil gibi konuşmaz. 20 yılda fabrika yapıldı mı diye atıp tutuyorsun. Zillet gibi bir ittifakın adayı bu ülkenin düşmanı gibi açıklamalar yapıyır tek bir işe yarar icarratı yok ve 2019'dan beri yönettikleri belediyeler de ortada. İbb başkanı şovmen gibi Akparti döneminde yapılan icraatların üstüne bir dikkate değer iş yapamamışken tatilden fırsat bulup belediyeye uğramıyorken kalkıp ta bu yorumları yapmanız için kimle mesai geçiriyorsunuz insan şaşıp kalıyor! Ypg terör örgütü değildir diyen, seloyu kavala denen hainleri salacağının sözünü veren pkklılarla kol kola iktidar vadeden biri mi ülkeyi yönetecek!
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Haburda lahmacun partisini ne çabuk unuttunuz…! Ve milliyetçi bir genç olarak abd/israil bitmeden pkk yi kimse bitiremez..! Her ay açıklanır 80 tane kaldı felan 10 tane öldürülür halen kalır 80,5 daha gider kalır halen 80..!bunlar ot mu ki dağda bitiyor..! Aklı başında insanlarız terör bu ülkenin malesef ama malesef büyük bir sorunu ve bu ülkeyi her zaman yoracaktır…! Gönül ister herşey güzel olsun ama dediğim gibi abd/israil buna asla müsade etmeyecektir..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Arslan Orhan (1 yıl önce)
    Ertan mumcuyu koymadılar listenin en tepesine,bu lusteye oy yok,bunca donanımlı, birikimli, dürüst, çalışkan kişiler varken ki Ertan Mumcu,İlhan geçit bunlar yok o zaman kendim ettim kendim buldum türküsünü söylerler
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Maşallah bulmuşsun başarılı adamları. Şunu tanıyorum bana faydası olur destekleyeyim demekten vaz geçip bunun vatana millete faydası olur dememiz lazım. ilhan geçit torpilin kralı SSK da 3 güvenlik yanına alıp tanıdıklarını sıra beklemeden muayene ettiren kişi, ertan mumcu adamcılığın kralı yaptıkları bir iş yaz cevaba
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Bu saatden sonra Alleme-i Cihan olsanız ne yazar.Deprem felaketinde gördük.Sizlere Oy,moy yok.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Emine (1 yıl önce)
    2002 senesinden beri şahsim ve ailem hep Ak Parti'ye verdik ancak gelinen noktada oyum , oyumuz kesinlikle Akp'ye olmayacak ! Elhamdulıllah müslümanım , namazımızdayız orucumuzdayız vs vs ancak Ak partiye oy vermeyen veya vermekte tereddüt edenlere hemen bir damga vuruluyor ya dinsiz , teörist .. Din iman yoksunluğu olan, bu vatanı bu milleti düşünmeyen kimler biliyor musunuz şu listede ilk iki sırada olup yaklaşık 15 yıldır Akp camiasında içinde yer alıp Malatya adına tek bir fayda sağlamamış bu şehire kfaydası dokunmamış , deprem dolayısıyla ağır yara almış ilimizi hiçbir şekilde savunmamış yaralarını sarmaya çalışmamış insanlara kibir perdesi üzerinden bakan İHSAN KOCA ve BÜLENT TÜFENKÇİ ye oy verenlerdir... Özellikle afet-i devranı yaşadığımız yüzlerce insanımızı kaybettiğimiz yüz binlerin şehrimizi terk ettiği şu deprem döneminde Malatya'yı bu derece sahipsiz devr-i perişan bırakan bu insanlara oy vermeye yüreğiniz vicdanınız merhametiniz eliniz gidiyor ise o vicdanınızı sorgulamanız gerekmektedir.. Nicelerden beri rahmetli Mevlüt Aslanoğlu'nun bu şehir için nasıl çırpındığını mecliste dövündüğünü hepimiz biliyoruz o bayrağı devir alan Veli Ağbaba da aynı şekilde meclister der daim Malatya'nın sesi olmuş gür bir şekilde sorunları dile getirmiş ve depremde de Malatyanın dış basında sesi olmuştur bu şehir bunu da unutmamalıdır. AK Parti bu iki ismi adaylık listesinin ilk iki sırasına koyarak Malatya'mızı havada keklik sanmış her zamanki gibi Malatya'da çok rahat %60 gelir düşüncesini gözler önüne sermiştir lakin Ak Parti 'ye Malatya'nın havada keklik olmadığını bu şehrin kadim bir geçmişe sahip Türkiye'nin en önemli medeniyet merkezlerinden biri olduğunu iki tane cumhurbaşkanı yüzlerce sanatçı , yüzlerce çok önemli iş adamı çıkarmış olan mazisi tarihe dayalı bir şehir olduğunu ve böylesine önemli bir şehre yıllardır reva görülen bu zulmü kim olur
    %83
    %17
    Yanıtla
  • veririsiniz (1 yıl önce)Emine isimli kullanıcı yorumuna
    verirsiniz reisiniz aday yapmış verirsiniz
    %69
    %31
    Yanıtla
  • mehmet aydın (1 yıl önce)Emine isimli kullanıcı yorumuna
    emine hanım burda amacınız nedir ? birilerini cilalamak birilerini karalamaksa bence boşa kürek sallıyosunuz malatyada yıkılan binalarin hepsi eski binalar kaldiki merkez ağırlıklı bir afet bu dünyada gelmiş geçmiş en yıkıcı afetlerden biri ülkemizde şehirlerimizde yaşanıldı muhalefet olsaydı ne değişecekti şerbetli mi onlar..demem o ki birak üstü kapalı siyaset yaparak birilerini cilalayarak öne çıkarmaya gerek yok.muhalefeti gel ist gör gel izmirde gör..millet ne rezillik çekiyor her yer psilik içinde Allah muhafaza bir yıkıcı deprem olsa bu muhalefet iktidar olsa hepsi kaçar gider yurtdışına bak devletimiz bu kadar ağir benzersiz yıkımda bile ne çabalar gösterdi eksik ve noksanları olabilir ama gerçekten devlet ve iktidar olaganüstü ve reaksiyon gösterdi bunları gözdardı etmeyerek düşüncelerinizi gözden geçirin sevgilerimle
    %8
    %92
    Yanıtla
  • Esma (1 yıl önce)
    Özlem abla yoksa oy da yok.
    %18
    %82
    Yanıtla
  • Ahahaahhaah özlem abla nasıl özlem ablan kim ki mv. olsun ramazan özcan gibi birisi 6 da farkında mısın
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatyalı mücadele (1 yıl önce)
    İlk ikiye günahımı vermem diyenler like :)
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    İlk defa bir seçimde ak partiye oy vermeyeceğim. Sebep ilk iki aday!
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Yazık ettiler malatyamiza, normalde Akp 5 vekil çıkarabilecekken. Tüfenkçi ve kocanın inadına listede olması AK partiye ve akabinde Malatya'ya darbe oldu. 2 tane çıkarabilirlerse öpüp başlarına koysunlar.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Cahil (1 yıl önce)
    Yazık bu şehire. İl başkanının ne işi var. Bir defada dolaşın halkın sesine kulak verin. Yeter. Yoklama yapıyorsunuz çöpe atıyorsunuz. Aslında bu güzelim şehirdeki sorun herkeste. Bencil, kişisel, böbürlenme, liyakat sizlik, ne kadar berbat özellik varsa bu şehirin içine sinmiş Bu kafa ile ders almadığımız sürece düzelmez. Reis dışında bağımsız mv adayı çıkarsa oy vereceğim yoksa yok. MBB başkanı lütfen şu bilbordlardan adını kaldır. Görmek istemiyoruz.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Sayın Cahil; reis de aynı reis de.. artık akıllanın akpden kimseye hayır yok. ülkenin geldiği hali görmüyor musun.. hala reis diyor yav çıldırcam
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Aras (1 yıl önce)
    Bu ne arkadas.adamlar çiftlik gibi kendi arasinda 20 senedir top cevirir gibi birbirlerini milletvekili yaptiriyorlar.yeter ya.bi bakiyosun ihsan gelmis bi bakiyosun olmeztoprak gelmiş.Malatyaliya mustehak arkadaş.adamlar ceketimi acsam secilir mantığıyla gittiği için boyle halka oyle milletvekili adaylari cikariyorlar.ben battal hocam nerdeyse oraya verecem
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Bu Malatya’ ya ettiğiniz bunca zulumdan sonra Seçimden sonra bakalık aynı foto hala çıkıyor mu? Çıkıyorsa bravo bu millete. Et 300-500, soğan 35, peynir 250
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Gerçektenmi o fiyatlarda ben evim yıkıldı Samsun'a kaçtım vallahi bura iyi çesme suyu içiliyor domates en kralı15tl patates 6tl biber bu ara pahallandi 25tl ye ve15tl de var marol 5 elma 10 ıspanak 5 pırasa 5 peynir 80 tulum peyniri her ılımlı var 80 Van otlu peynir80 zeytin 59yede var 120yede yani kısaca Malatya'da esnafından toptancı Sina denetleme cisinden zabitasina hepsi bitik insanlara yazık ben 30 orda dışarda karın altunda kaldım yattım ateş yakarak birgün dedim bir dürüm yiyem 60 TL aldılar şimdi seyyar köfteciler türemis heryerde ne eti olgu belli deyil it etide olabilir. Sevgili vatandaşlar 90 lı yıllar yaşanıyor oralarda Allah yardım ede sizlere
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Hasan Mızrak (1 yıl önce)
    Osmanlı'nın çöküş döneminde beşik uleması türemişti. Şimdi yeni Türkiye yüzyılı diyoruz ama bu sefer de beşik vükelâsı icat olmuş. Yani babası Vekil olanı vekil yapıyorlar. Yazık oldu gösterişten uzak gecesini gündüzüne katıp çalışan hanımefendiye..
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Yaşar (1 yıl önce)
    Şeyh torunları şu anda olmamalıydı,Malatya nın mimara,inş.ve diğer.teknik elamanlarına ihtiyaç vardı.biz 200 senelik mazimizi bu vesile ile tarihe gömdük inşallah bu yorum anlaşılır.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Şeyh torunu hangisi bir tane Şeyh torununa benzeyen var mı orda. o zaman bende peygamber torunuyum (Hz Adem AS'dan)
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Davud (1 yıl önce)
    Nasıl ki malatyaspora bir tane güzide başkan gelmedi battiysa Malatya siyaseti de bu şekilde. En düzgün kadrolar CHP'nin. Ağbaba herkesin sorununa koşuyor. İlk kez CHP ve Kılıçdaroğluna oyumuz.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Özkan yıldız (1 yıl önce)
    Bu fotoğrafta donanımlı, liyakatlı Malatya'ya gerçek anlamda hizmet edecek tek bir isim var o da Ramazan Özcan. Onu da 6.siradan aday göstererek korkularını ve boş gezip hizmet yapmadan memleketin kaymağını yeme isteklerini belli ettiler.Boyle devam etsinler vekil sayıları düşmeye devam eder.
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Ramazan başkan bir çıkış bulur Battalgazi belediye başkanlığına kesin aday bu işin peşini bırakmaz
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Selami Türker (1 yıl önce)
    Listede oy verilecek bir tek Ramazan Özcan var onu da son sıradan aday göstermişler bu memlekette hak edene hak ettiği ne zaman verilmiş ki şimdi de verilsin çok yazık...
    %41
    %59
    Yanıtla
  • İsimsiz (1 yıl önce)
    Ak parti 'nin 20 yılda memleketi getirdiği nokta : Enflasyon % 150 Mazot 23 tl Dolar 20 tl Et 300 tl Peynir 150 tl Soğan 25 tl 10 miyon suriyeli , afgan ................... Malatya da hala ihsan koca ya ve şeyh torunlarına oy vermeye devam etsin durmak yok yola devam ..........
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Celal (1 yıl önce)
    malatya lütfen uyanın artıkk kendinize gelin aldanmayın bunların şirin sözlerine gülüşlerine, kalplerindeki kibir ve nefis dolu bunların lütlen allah için peygamber için evdeki yaşlılarınız için çocuklarınızın gelecegi için şehrinizin kaderi için bunlara oy vermeyın….
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Davud (1 yıl önce)
    Hala akp listelerini tartısiyorsunuz :) arkadaşlar bu partiden memlekete hayır gelmez, gelmediğini her seferinde gördük. Her seferinde helallik isteniyor. Değişim şart. Millet ittifakı ve Kılıçdaroğlu bu memleketi düzlüğe çıkaracak kadrolardir. Malatyalılar olarak artik oy tercihimizi gözden geçirelim.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Alper (1 yıl önce)
    Ilk iki sıra için oyum malesef ak partiye vermeyecem ama Reis başımın tacı cumurbaşkanı için tayyip erdoğana oyum
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Malatyali444 (1 yıl önce)Alper isimli kullanıcı yorumuna
    Beyefendi listeleri önünüze koyan kim. Halktan kopan kim. Şatafat içinde milleti kuru soğana muhtaç eden kim. Yetmedi mi 20 yıl?
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Reis den başka kim yapacak ülkenin bekası için tabiki tayip olması gerek terör örgütleri ile ortak olan bir lider acaba ne yapar onu bir daha düşünün
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Hudapar kimin listelerinden giriyor? Terör örgütleriyle ortak dediğin Kılıçdaroğlu ise aç konuşmasıni dinle. PKKnin suikast düzenlediğini görürsün. Terörle içerde dışarda mücadele edeceğiz dediğini duyarsin. İşinize gelmiyor. Açılım süreçlerini , TRT ye çıkarılanlari, TC kaldirilirken, megri megri de Kılıçdaroğlu değil mi. HDP ile akp de görustu mecliste. Aç oku a maberden başka bisiy izlemedigin için normal bu tavırların. Biraz araştırın. Şuan o kişiler reise oyumuz dese ne diyceksin ?
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Şu kadar akıl varsa nolayım.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • misafir (1 yıl önce)
    hepsi bir birinden güzide bakmaya kıyamıyooor insan .....cam fonusta sergilenmesi lazım
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Unesco ya başvuruda yapılabilir ! haklisiniz
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Serdar (1 yıl önce)
    Şimdi bu adaylara tepki koyanlar gidip mhp ye verirler. Bu kadar güzel tepki olamaz değil mi? Eminim öyle olacak. Bir de unutmadan reis seçmemiştir kandırmışlar reisi adaylarda. O yüzden oylar reis e derler. Malatyam işin zor ne de olsa reis için çantada keklik. Baksana adamlar sanki bu adayları kılıçdaroğlu seçti zannediyorlar. Ne desem boş.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)Serdar isimli kullanıcı yorumuna
    Neden MHP olsun ki? Yeniden Refah veya BBP. Ne güne duruyor?
    %61
    %39
    Yanıtla
  • İkram Yılmaz (1 yıl önce)Serdar isimli kullanıcı yorumuna
    Yoo mhp de aynı komple cumhur ittifakına oy yok, Chp listesi güzel oraya verecem
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Malatya bunlara mı kaldı. En az 2 bakan çıkarır bu ekip.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Barut (1 yıl önce)
    Tufekcinin sağında oturanlar bir üzgün duruyor secilmiyeceklerini biliyorlar galiba .solundaki 3 tanesin de çok keyifli ler zaten onlar Malatya için hiçbir anlam ifade etmiyor .Malatya'nın kalkinmasina bir toz kadar karları yok . Öznur hanim giderek bilinçli olarak bunları getirdiki Öznur u arasın malatya.benim kaanetimce akp 3 alır MHP 2 alır CHP 1
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Oy moy yok (1 yıl önce)
    2 inci ve 3 saridaki vekiller sayesinde Akp vekillerine oy yok sadece Reise var
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Artık Reis'e de yok oy
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Reisle ne farkları var acaba, malatya için bu adamlara tepki verirken koca ülke için neden düşünmüyorsun, ülkenin durumu daha vahim hala erdoğana nasıl oy verebilirsiniz şaşıyorum
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Realist (1 yıl önce)
    Malatyamiza yazik vallahi....
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Kayısı kentli (1 yıl önce)
    Saygıdeğer hemşerilerim bu adayları göstereninmi aday olanlarınmı bunları seçen bizlermi suçluyuz hani depremde siz Tanrıyı bu kızdıracak ne yaptınız demişti yabancı kurtarma ekibinin içinde bir kişi aynen öyle Allah ım biz ne yaptık ne kadar günah işledik ki bu Malatya ma afet üstüne afet veriyorsun tüm siyasi partilerin adaylarına bir bakın beş veya altı kişi hariç liyakat yetenek birikim olan ve Malatya için çalışacak yok ne diyelim Allah Malatyamıza yardım etsin
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Harun Akçadağ'lı (1 yıl önce)
    Ali Osman Başkurt ve Ömer Faruk Öz den başka hepsi yalandı iktidarda. Muhalefette aynı. İhsan Koca kendisine tepki gösteren Yeşiltepe li vatandaşlara nasıl davrandığını unuttu şimdi tüm Malatya'ya öyle davranacağım diyor. Ben bunların hükümetten birşeyi söküp Malatya'ya kazandıracaklarına inanmıyorum
    %90
    %10
    Yanıtla
  • 1.2. Sıra adayları Son yirmi yılda ya il başkanlığı yapmışlar yada vekil olmuşlar Malatya ya ne vermişler, 3.sıranın ne başarası var anlamış değilim, bir insan akraba bağları ile aday olmamalıdır, şahsen bende ali Osman Başkurt ve Ömer Faruk özü arıyorum. Gördüğüm liste biz malatyaya kimi aday yapsak kazanır anlayışının sonucudur.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hasmalarya (1 yıl önce)
    Tam istediğimiz adaylar malatyamıza bu yakışır Rabbim bu adayları başımızdan eksik etmeye inşallah bu adayların başarısı daim olur BM ye yada FED in başına başkan olurlar darül rıfat olan Malatyamızda bunlar sayesinde gururlanır selam ve dua ile
    %32
    %68
    Yanıtla
  • önce malatya yazmayı öğrenip.....yorum adı altında yalakalık yapsan
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Sefa Ünsal (1 yıl önce)misafir isimli kullanıcı yorumuna
    Belki de özellikle Hasmalarya. :) Zira Malarya, Sıtma hastalığının diğer adıdır. Yani Hassıtma olabilir. :) :) :)
    %70
    %30
    Yanıtla
  • kesin onlarda senin gibi akıl göçü yaşayanlarla ayakta durdukları için gurur duyuyorlar
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Bu millet ironiyi bile anlamaktan uzak, öyle olduğu için al sana aday diyorlar...
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hasmalarya (1 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    İroniyi anladığımız için teşekkür ederim misafir adlı kullanıcılar bu memlekette olduğu sürece Aysun kayacınin meşhur lafı geliyor insanın aklına onun için azizim ..şeytan dini yok edecekse imam olarak gelir insanın karşısina ben ne yazdığımı çok iyi biliyorum .
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Dejavu (1 yıl önce)
    Bunlar malatyayi çantada keklik sanıyorlar ama iddiaya girerim gene şikayet edenler gene gidip ak Parti'ye oy verecekler inşallah sürpriz olsada sıfır çekseler nerdeee gene gidip verirler yazık Malatya'ya uyanın artık battal kanbay onu unutmayin
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Battal kanbay 2.sırada olsa kazanırdı şimdi iki bile zor.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Battalgazili (1 yıl önce)
    Biz bugüne kadar Sayın Erdoğan’a oy verdik, hem yerel hem de genel seçimlerde. Bu seçimde de başkanlıkta Erdoğan’a ama vekillikte başka bir partiden adaya vereceğim, Bu nedir arkadaş! Yirmi yıldır on kişi kendi arasında topu çevirip duruyor. Yeter artık.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Ak parti adaylarını sanırım kılıçdaroğlu belirledi. Gerçekten hayret vericisiniz. Bu adayları reisiniz belirliyor. Bize layık gördüğü adaylar bunlar. Siz daha reis diyorsunuz. İnadına gidip bu adaylara vereceğim. Bize layık olan bu çünkü.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • İnan doğru bu ilde bu işi yapacak insan kalmadımı ne başarıları var bu ile ne verdikleri sürekli aday oluyorlar önceki vekil ölmezmeztopraklar ne yaptılarki bugünkü adayda onu yapsın.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Ömer (1 yıl önce)
    Herkes yolunda alta kalanın canı cıksın..
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Belediye başkanı neden orada?
    %90
    %10
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (1 yıl önce)
    Şeyh torunu olmak vardı ya ne güzel dünya. Oy moy yok
    %92
    %8
    Yanıtla
  • ahmet (1 yıl önce)
    AKP seçilirse ne değişecek ..biri açıklasın bana..fiyatlar mı düşecek , dolar mı düşecek, istihdam mı artacak, market fiyatları mı düşecek, yakıt fiyatları mı düşecek ,doğalgaz fiyatları mı düşecek, elektrik fiyatları mı düşecek , yıkılan eviniz - iş yeriniz bedava mı olacak ,trilyonluk borca gireceksiniz ,otomobil fiyatları mı düşecek ne değişecek???...hiç bir şey değişmeyecek tam tersi fiyatlar kaldığı yerden tekrar artmaya başlayacak..
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Davut Doğru (1 yıl önce)
    İlk üç nedeniyle oy yok..
    %92
    %8
    Yanıtla
  • yakışır (1 yıl önce)
    reisi tebrik ederim hiç bu kadar malatyaya yakışan aday bulamazdı
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Kenan (1 yıl önce)
    Bize Elazig dan oy kullanma hakkı verseler olmazmı? Bari oyumuz boşa gitmez. Belki adamakıllı adaylar vardirda bir tercih yapma hakkımız olur.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Pardon da şu yorumunuza yazacak o kadar çok şey var da gerek duymuyorum... Oyumuz boşa gitmesin ne demek ya. Oyunuzun boşa gideceğini düşünecek kadar akp adaylarına oy vermeyi uygun görmüyor iseniz Elazığ'dan oy kullanmak gibi manasız bir cümle kuracağınıza acaba Malatya da akp yerine başka adaylara mı oy vermeyi düşünseniz?
    %50
    %50
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    inşallah 2 den fazla çıkaramazlarda AKP iyi bir ders alır. belediye başkanı seçimlerinde Akçadağlıların yaptığını şimdi tüm malatyanın yapması lazım.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Şeyh & Siyaset & Akçadağ (1 yıl önce)
    Miraç sıraç ölmeztoprakta nedir ya. Hani babası siyaseti bıralmıştı. Şeyh liği anladıkta bu vekillikde mi anadan doğma oluyor. Ama akçadağdan oy çıkmaz şeyh kızına. Onlar önce bu debremde akçadağa bi aş evi kursaydı da milletin karnını doyuraydı. Sorsanıza birde akçadağın kaç mahallesi kaç mezrası var. Bu saatten sonra oy verirsem elim kırılsın inşallah.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • aşkım_44 (1 yıl önce)
    allah rahmet etsin mekanı cennet olsun mevlüt aslanoğlu öldü malatya yetim kaldı.. akp dende ömer faruk öz gibi milletvekili daha gelmedi açık ve net.. gerisi bağlar gazeli
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Malatya yı ihsan koca kurtaracak , bu adamda ne buldunuz anlamadım yazıklar olsun size , yıllardır ak partiye oy verdim sadece ihsan koca dan dolayı asla ak partiye oy vermeyeceğim
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Asi Ruh (1 yıl önce)
    Malatya'mızın yeni davul ve zurna ekibi.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Rst (1 yıl önce)
    Bunlar hangi sakızdan çıktı acaba? Malatyam ahh Malatyamm vahhh Malatyamm..
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Ramazan Özcan’a yazık ettiler bi tek ona yakışır dı,vekillikde oyum yeniden refaha
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Ne güzel ne güzel.. (1 yıl önce)
    Ohhhh. Miisss
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Harun Akçadağ'lı (1 yıl önce)
    Sayın Cumhurbaşkanı Malatya'yı garanti görüyor olmalı ki böyle bir liste yapılmış. Cumhurbaşkanına bence yalan yanlış bilgiler veriliyor. Bunlar temayül yoklamasına katilsalar. Değil ilk 6 ilk 60'a giremezler. Yazık güzel memlekete. Bu şehirde potonsiyelin kralı var fakat bu işbilmez siyasiler yüzünden hak ettiğimizi alamıyoruz. İttifağın ne olduğunu da karıştırıyorlar. İttifak genelde yapıldı. Yerelde de ortak ne diyorsa kabul edilmez. Şehrin menfaatine ne gerekiyorsa o yapılır. İnşallah iyi olur ne diyelim hayırlısı
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Vahap (1 yıl önce)
    Neden tepki gösteriliyor ki !!!! Hak ettiğimiz gibi yönetiliyoruz :)))) akp inşallah 6 da 6 çıkarır hak ettiğimiz bu çünkü
    %94
    %6
    Yanıtla
  • ADMED (1 yıl önce)
    Allah sizi de, sizi bu listeye yazanı da size oy vereni de ıslah etsin. kimsiniz kendinizi bir tanıtın. Nasıl bir özelliğiniz var ki, bu parti dönüp dolaşıp tekrar tekrar önümüze sizi koyuyor. Sizden vaz geçmiyor. Siz bu vebalin altından nasıl kalkacaksınız. Bitirdiniz partiyi.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Azıcık memleketini Malatya'yı kendisini düşünen bu kadroya oy vermez ki tanıtım neden yapmışlar onu anlamadım döndür aktar aynı ekip
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Furkan (1 yıl önce)
    Boşuna dememiş Erbakan 40 çürük yumurta 1 sağlam yumurta etmez diye Malatya'dan umarım bir tane bile Akp milletvekili çıkamaz
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Malatyali444 (1 yıl önce)
    Kesinlikle oy yok. Şu ekibin Malatya'ya Hayri dokunmaz. Oyum agbaba gibi canla başla çalışanlaradir. Cb seçiminde ise artık 20 yıldır ülkeyi göçmen yığınına cebirenlere değil onlari göndereceğiz diyen Kılıçdaroğlunadir. Kılıçdaroğlunun tüm vaatlerini şimdi kendisi vaat ediyor. Örneğin mülakatı getirip insanların haklarını yediler, Kılıçdaroğlu kaldıracağız diyince şimdi kendisi kaldıracağız diyor. Trajikomik gerçekten. Prompter olmadan gerçek gazetecileron karşısına çıksa da dunya niderini bir izlesek
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Anlamadığım nokta Malatya halkı olarak verdiğimiz tepkiler ortada Bülent Tüfenkci hangi yüzle aday oluyor ve nasıl ilk sıraya konuyor İhsan kocanın yaptıkaları ortada adam depremin ilk gününden itibaren ortada yoktu nerede olduğu bellisizdi anlamış değiliz biz ekmek bulamazken sahada columbia montuyla gezenlere mi oy vereceğiz Malatya’ya çok yazık oldu hiç sevmem ikisinide ama Öznur Çalık ile Ahmet Çakır olaydı bunların hiç biri olmayaydı en azından faydaları olurdu
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Var ve yok (1 yıl önce)
    Yollar zaten bozuktu birde deprem vurdu iyice köstebek yuvası oldu, her taraf yamalı bohça, her yolda üç dört farklı renkte asfalt var, çünkü memleket sahipsiz
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Bu seçim başkanlık Recep Tayyip Erdoğan vekillik MHP bülent tüfekci hariç hepsi olumsuz
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Allah aşkına malatya adına oy kullanmayın siz ya kullanmayın mahvettiniz güzelim şehri .. Hala nasıl Bulent Tufenkcı dıyebılıyorsunuz akıl alır gıbı değil...
    %82
    %18
    Yanıtla
  • ahmet (1 yıl önce)
    bilgi ve birikim yüksek genç dinamik kişiler 4 sırada yer alıyor, hiç bir vasfı olmayanlar ilk 3 sıraya aşiretden oy gelsin mantığı ile giriyorsa demekki reis bunlara degil bana oy vereceksiniz bunlar savaşta hamle güçlü olsun savaşı kazanalım mantığı ile öne sürdüğüm pionlarmı demek istiyor acaba
    %70
    %30
    Yanıtla
  • DİRİLİŞ (1 yıl önce)
    Ankara demişki,"bizim listemiz bu sizde seçeceksiniz" Yahu bu şehri ahmak yerine koymak reva mı?Beyler!Bura sizin eğlenceli vakit geçireceğiniz sirk değil!Bura sizin geçmişinizin hesabını göreceğiniz yer değil!Bura ele geçirip rant ve sefa sureceğiz diye işgal edilecek yer değil!Ankara'da adamlarınız var belliki.Fakat siyaset halka,vatandaşa güvenerek yapılır!İnsan geçmişte yaptıklarına ve teveccühe bağlı olarak yeniden talip olur!Bu şehir yerle bir olmuş kendine inanacağı,bağrına basıp birlikte ağlayıp birlikte güleceği,şehrini ihya edecek gerçekten kendi gibi vekiller aradığı MALATYA..Sizin gibi Ankarada lobilerle,ahbap ilişkileriyle dayatılan zavallıları değil.Burası Malatya,mert ve cesur insanların şehri.Siyaset Seyhlerin,tarikatların oğullarına torunlarına vakit geçirecekleri eğlence şehri değil!Öznur CALIK senin ve ailenin tapulu malı değil bu şehir .Geleceğin için bu listedeki Ankara numaralarını biliyoruz!Artık yeter!Çek elini malatyadan.Tufenkci ve İhsan Koca!İstifa etseniz!Vesselam..
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    İnanç Kara Ölmeztoprak hangi yetenekleriyle hangi bilgi birikimi ile aday gösteriliyor. Eminim ki seçildiğin de Malatya ile alakası bile olmayacak Ankara'nın yolunu tutup oralarda takılacak. Çünkü bunlar kendilerini insanlardan üstün görüp herkes ile üst perdeden konuşan, davranan kişiler. Çok görmemek lazım çünkü bu onların hayat tarzı. Çantasını ceketini yanındaki erkek şeyh müritlerine taşıtan birinden Malatya halkına Malatya'nın yeniden inşaasına nasıl bir katkı sunacak hep beraber göreceğiz. Daha yolun başında kulislerle o makama gelecek olan kişiler milleti nasıl temsil edecek o da ayrı bir konu... Aksini bekliyor değildik elbette, dolayısıyla şaşırmadık.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Kamil Yılmaz (1 yıl önce)
    Listede Ramazan Özcan dan başka liyakat sahibi siyasetci yok oda son sırada ak parti diyor ki sizin görüşünüzün hic bir önemi yok o zaman bizden de size oy yok. Şeyh torunlari il başkanı zaten bıkmış Malatya sizden
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Avşar bey (1 yıl önce)
    İşte Malatya'nın geldiği son nokta!!! Biri bakanlık yapamamış. biri il başkanlığı yapamamış biri genel sekreter yardımcıligi yapamamış diğeri ithal. mütahit vahit bey her dönem bir sıra üstte çıkıyor bu gidişle 2071 birinci sıraya gelir .Tek olduğu yeri hak etmeyen borsa başkanı tek vatandaşın sorununu dile getirecek adam 6 sıra secilmeyecek yerde Ak parti haklı biz vatandaş olarak vizyon seviyemizi COK düşürdük... Öznur ablasiz bu ekip Çakılır demedi demeyin
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Malatya44 (1 yıl önce)
    Yazık oldu Malatya'ya ama siz yine vereceksiniz oylarinizi hiç şüphem yok hepsi olmasa da 4 garanti her seçimde ver yansın ediyoruz ve sonra yine oy veriyoruz şimdiden fotoğraf çektirmek için sıraya girenler var artık midem bulanıyor yemin ederim artık haber sayfalarına girmek istemiyorum psikolojim bozuluyor artık kendimize gelelim arkadaşlar yeter diyelim senelerdir reisin hatırına bunlara oy verdim bu seçimde bunlara oy verirsem Allah benim belamı versin 2 aydır ihsan kocayı cadde yada sokakta gördünüzmü ben görmedim ne deprem öncesi nede sonrası ne diyeyim hakkımızda hayırlısı olsun
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Muratt (1 yıl önce)
    Bu ekipten 2 tane adayın seçilmesi bile kendileri için başarı olsa da Malatya için kötü olacaktır. A, B, C partisi değil çalışacak, Malatya'nın hakkını savunacak insanları aday gösterin. Dönüp dolaşıp aynı yüzleri görmek istemiyoruz.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Mehmet… (1 yıl önce)
    Bir feto artığı biri var o kalmıştı onuda il başkanı yapın tam olsun… nerede o eski tokiciler…
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Yeniden refah için hayırlı olsun 80 vilayette durum bu ise reis bile bile YRP yol veriyor geleceğin lideri Fatih Erbakan
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Abdullah (1 yıl önce)
    Bir AKP'li olarak vallahi de billahi de oy vermeyeceğim... Sizi kurban ederim...
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    Merhaba bende kendimi tanıtayım. Bende seçmen vatandaşım asla oy yok size.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • M.Ali (1 yıl önce)
    Hiç biriniz milletvekili olamayacaksınız, inşallah...
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Malatya kökenli İstanbul da yaşayan bir secmen olarak, sırf malatya ya layik görülen bu.milletvekili listesinden dolayı ne reise ne de milletvekili icin oy atmayacağım. Bu listeyi yapanlar Malatya disinda yasayan akli basinda insanlari da.kizdirdi,bunu bilsinler.Oznur.Calik etkisiyle hazirlammis bir.ilk 3 liste var.Bu liste Malatya ya yapilan en buyuk haksizlik.Oznur çalik buyuksehir belediye baskanligi icin altyapisini kurmuş. ALLAH BU.KADINA BU FURSATI NASIP.ETMESIN O.ZAMAN MALATYA DIYE BIRSEY KALMAZ Bu liyakatsiz ve kendi menfaati disinda birsey dusunmeyen politikacilardan.kurtulmak bize bağlı. Kendinizi hafife almayin sizi saymayana adam yerine.koymayana.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • hkb (1 yıl önce)
    Ah Malatyam vah Malatyam , kararin seninde gelecegin olacak
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Akp oy verırken ıkı gun meydanlarda kimsenın olmadıgını bostanbasını ımara acanları depremzadeler diyenı soğanın 30 tl olmasını 10 bın tllik montlarla depremzedelerı ıkı gun sonrazıyaret edenlerı lütfen unutmayın
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Spartacus (1 yıl önce)
    Destan şehir Malatya'nın destan yazacak milletvekilleri. Şimdi Ankara düşünsün.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (1 yıl önce)
    Ne güzel dünya il başkanı ol millet vekili ol seni aday göstermesinler sonra il başkanı ol tekrar aday ol düzenkurulmuş ya seh torunu olacan bu kadro malatyamiza yakışmadı.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Seyyah Tarihçi (1 yıl önce)
    Bu ekip ile zor düzelir Malatya. Yazık
    %93
    %7
    Yanıtla