SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin Pazar Günü Aday Açıklayacağı İller Arasında Malatya Yok

AKP'nin Pazar Günü Aday Açıklayacağı İller Arasında Malatya Yok
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin, önümüzdeki Pazar günü açıklayacağı büyükşehir ve il belediye başkanları arasında Malatya'nın bulunmadığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Pazar günü yarıya yakınını açıklayacaklarını söylediği belediye başkan adayları arasında Malatya adayının olmadığı, Pazar günü 81 ilden 28'inin başkan adayının açıklanmasının beklendiği kaydedildi.

Malatya dahil birçok büyükşehir ile kent belediye başkan adayının, 15 Ocak'ta Ankara'da açıklanacağı haber alındı. AKP'nin Malatya adayının, bu partinin MHP ile seçime ortak girme kararına Malatya'nın da dahil olması, MHP'nin mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'dan yana ağırlık koyması nedeniyle büyük olasılıkla Gürkan olmasının beklendiği, ayrıca Malatya eski İl Özel İdare Genel Sekreteri ve bir süre önce son olarak görev yaptığı İstanbul- Fatih Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden İnşaat Mühendisi Sami Er'in yanı sıra kulislerde aday olmak için çok yoğun faaliyet gösteren eski milletvekili Öznur Çalık'ın da adlarının hâlâ gündeme olduğu haber alındı. Çalık'ın kendisinin aday gösterilmesine yönelik faaliyetlerini aynı ölçüde Selahattin Gürkan'ın veya Sami Er'in adaylığını engellemeye yönelik de sürdürdüğü, kendisinin aday gösterilmemesi halinde eski belediye başkanı ve milletvekili Ahmet Çakır'ın adını gündemde tutmaya çalıştığı da öne sürülüyor.

Bu arada, ilçe belediye başkan adaylarının ise 30 Ocak'a kadar peyderpey açıklanacağı öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

34 yorum yapılmış

  • Zeynel (3 ay önce)
    Selahattin başkan Öznür çalıktan daha iyi olur. Yaptıklarını diliyle yıkıyor sadece.Kibirli olmasa iyi bir belediye başkanı. Battalgazide Ramazan Özcan Veya Güder devam eder. Yeşilyurt Kahraman veya yalçınkaya olur diye düşünüyorum.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Barguzulu (3 ay önce)
    Selahattin Gürkan kesin görevine devam edeceği için açıklamaya gerek bile duymuyorlar . Malatyaya hayırlı olsun
    %24
    %76
    Yanıtla
  • 44malatya (3 ay önce)
    Malatyayi ve malatyalilari çantada keklik olarak görüyorlar bence.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Mlx (3 ay önce)
    İstanbul bile belli oldu ama malatya halen belli değil.ya Gürkan yada Çalık neyi bekletiyorlar.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 ay önce)
    Merhaba Sayın hemşehrilerim sadece şunu söylemek istiyorum aynı şahıslar üzerinden bir dayatma olacaksa ; İyi düşün Malatya... Bu parti seçimi değil bize hizmet yapacak kişi seçimi. Biz artık kimsenin çantada keklik durumu olmamalıyız.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ah o dediğini millet bir bilse....
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Ak parti Malatya da kayısı heykelini aday gösterse yine kazanır Malatya reisten vazgeçmez
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Reel (3 ay önce)
    Haber:Pazar günü adayları açıklanacak iller arasında Malatya yok.//Malatyalilar :Reis kimi gorsa goysun farketmiyy,Sonuç: İhmal edilen çantada keklik gorulen Malatyaya oluyor olanlar.Isin garip tarafi Malatya da küfür edip şikayetçi olanlar özelikle aynı partiye tercih kullanıyor. SON OLARAK ELLEME IYI OLUY,
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Gezgin (3 ay önce)
    Bugun İstanbul kodlu bir numara aradı Battalgazi belediye başkanı kimi görmek istersiniz diye saydı AKP den su chp den su MHP den su refahtan su isye parti parti kimi istiyorsanız sulamaya basın diye bastım yrp ye tak kapandi baktım diğer hattan yibe aynı budefa chp ye bastım tak kapandı budefa diğer hat dedim durhele yav budefa AKP ye basam budefa da tak kapanmadı neymiş delavereymis
    %77
    %23
    Yanıtla
  • 58 sivas spor gurbet malatya (3 ay önce)
    Malatya'da gösterilecek adayın kıymeti harbiyesi yok. malatyada insanlar futbol takımı tutuyor siyasi bilgisi degil siyaseti ve partileri futbol kulubu sandıgı içinde gördük geçen seçimlerde 2-3 isimli kadın vekil tanımıyoruz bile kimdir ? seçildi. sonra bir adam yine tanımıyoruz sokakta görmeyiz seçildi demem o ki malatyada lider parti isterse yastık kılıfını alay göstersin yine seçilecek kimse ismine cismine siciline bakmaz bakmaz bakmaz !
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mlx (3 ay önce)
    Yorumlara bakıyorum da yok şu olsun yok bu olsun diyor vatandaş. Yaklaşık 20 yıldır akp iktidarında hiç farklı bir parti merkezde belediyeyi alamadı hep akp belediyesi oldu. 20 yıllık süreçte baktığımızda hangi başkan ne kadar hizmet etti neye hizmet etti ne yaptı ne eksiklikleri vardı. Şimdi çokta bişey beklemeyin. Evet bende bir vatandaş olarak öyle şehri bir anda ayağa kaldıracak devasa hizmetler ile vatandaşın yaşam standardını yükseltecek,sosyal belediyeciliğin tüm gereklerini yapacak bir başkan istiyorum herkes gibi ama.,.... Şimdiye kadar olmayan şimdi mi olacak deyip çokta düşünmüyorum...o yüzden rahat olun. İlimizin potansiyelleri belli,siyasi adamları belli yapılan siyaset belli,siyasetin kimlerin arasında nasıl yürüdüğü belli....Bizlerin elinde sihirli değneği ile hokus pokus yapıp eski Malatya yı geri getirecek bir başkan beklemedi hayallerden öte değildir. saygılarımla
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Serhat (3 ay önce)
    Umarım sami er büyükşehir belediye başkanı gösterilir eğer büyükşehir olmasada inşallah battalgazi adayı olur
    %34
    %66
    Yanıtla
  • YUSUF (3 ay önce)
    Tatbiki Selahattin GÜRKAN BAŞKAN Başkasıyla olmaz
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Ahmet (3 ay önce)
    Maalesef kimi gösterdiklerine kimi aday gösterdiklerine bakmayan tuhaf bir șehir. Allah a kaldı ișimiz, Allah a sığınmaktan bașka çare yok. Rabbim memleketimize tez zamanda ilim irfan nasip etsin İnșallah, akıbetini hayra çıkarsın inșallah.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mücahit (3 ay önce)
    Öznur Çalıkdansa Bülent Tüfenkçidense Gürkanı destekliyorum inşallah da olur ama ilçeler değişsin özellikle battalgazi ve yeşilyurt kesinlikle artık farklı adamların yeni yüzlerin önünü açın büyükşehirde yapmıyorsunuz bari ilçelerde yapın.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Ceo (3 ay önce)
    Selahattin Gürkan yeniden aday olursa vah yazık Malatya’ya.. Zaten depremden sonra şehir bitik duruma gelmiş her yönden bir 5 yıl daha kayıp demek Malatya’da yaşama hevesi kalmıyor insanın..
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Volkan (3 ay önce)
    Allah vere Selo başkanı yapalar. Resimlerde iki eli arkada ya da iki eli cebinde poz verip kafasıyla bı yerleri göstermede bende adam değilim. İns ola ,Malatya ve bu halka yakışan budur. İns kazanır. Malatyaliyim ama memleketimden ve insanlarından depremden sonra nefret eder hala geldim. Kafası çalışanın bu memlekette işi yok
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Ne farkeder ki (3 ay önce)
    Yoldan geçen kediye sorun sonuç ne olur diye "Abi yoldan geçen ilk kişiyi aday gösterseler zaten kazanır" der..Bu yorumumu okuyan ve Malatyayı bir gram tanıyan birisi haklı olduğumu bilir. Hangi görüşten olursa olsun herkes bunun farkındadır. Bu ilimizin maalesef apaçık gerçeğidir...
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Melik (3 ay önce)
    Gonlumuz Sami erden yana deprem sonrası faydalı olur diye düşünüyorum tecrübesine bakınca.
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Kime faydası olacak Sayın Melik. Vatandaşa mı? Bunların hepsi birbirinin kopyası hala farkında değil misiniz? Bunlar faydayı gram vatandaş için değil sadece yandaş için kullanır. Sen de yandaş olarak faydalanacaksan zaten sorun yok! Bir yıl oldu deprem geçeli kimin ne faydasını gördünüz. Evlerin yapımı için imar izni bile çıkmıyor. Kendi malına ne yapacağın bile belli değil. Hala şu olursa diyorsunuz!
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Metehan (3 ay önce)
    Bir denenmeyen Samir Er var. Diğerlerin hepsi fasa fiso…Gürkan,Çalık, Çakır bunlardan kim aday olursa oy vermem. Bunlardan birinin olması durumunda oyum Yeniden Refaha gider. Bu üçlünün haricinde Sami Er olursa oy veririm. Adam belediyecilikten gelme…
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Bu şehir DENEME TAHTASI MI, TAPULU MALLARI MI? Yirmi yıldır deniyorsunuz, SONUÇ: tamamen yıkılmış ve SAHİPSİZ BİR ŞEHİR. Daha neyini deneyeceksiniz! Yandaş köşe oluyor, olan bu şehirin gerçek sahibi vatandaşlara oluyor, bir daha deneyin bir beş yıl daha geçsin gitsin bakalım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Burak (3 ay önce)
    Öznur Çalık madem niyeti var.ihsan koca gibi arkadan iş çevirip sahte anketlerle kendini aday gösterme çabasına gireceğine çıkıp adaylığını aciklasaydı.ihsan kocada aynısını yaptı soranlara ben aday değilim deyip Ankara'da işini halledip listeye girdi.seçim bitti kendisini gören yok
    %82
    %18
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (3 ay önce)
    Selahattin başkandan başkası yalaaaaann
    %23
    %77
    Yanıtla
  • Öz Malatyalı (4 ay önce)
    Yine Selattin Gürkan kazanır bu devranda böyle geliiiir böyle gider
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Seçime Doğru (4 ay önce)
    Malatya'da açık ara AK Parti üstünlüğü var zaten MHP ile ortak aday belirlemesine ihtiyacı yok, Selahattin Gürkan olması durumunda CHP veya Yeniden Refah partisi ön plana çıkar, ismi geçenlerden ziyade Sürpriz bir ismin olma olasılığı yüksek deniliyor.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Cemc (4 ay önce)
    Ne AKP ne de mhpli değilim selahattin aday olursa oyum ona
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Ss44 (4 ay önce)
    Şehrin biraz daha geriye gitmesini isterseniz bu mevcut isimlere oy veriniz.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Ahmet (4 ay önce)
    Ne olacak ki, ne değișecek yani, kimi koysa o kazanacak, millet öyle bu faydalı olur, bu adam eğitimli, bu adam iș yapar, bu adam dürüst, bu adam Malatya ya yakıșır diye bir bakıș açısı yok ki. İnșallah memleket için hayırlısı olur.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • İÇERDE... (4 ay önce)
    Ankara'ya Kayısı Götüreni Anlarım Bu Çınar Başkan Ne Götürüyor Hemde Karayolu ile Anlamadım gitti.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Berk (4 ay önce)
    MHP'nin Malatya Büyükşehir adayını belirlemesi yanlış. İttifak kapsamında MHP'ye Mersin ve Manisa verildi, Malatya verilmedi. Malatya'da Hekimhan ve Kuluncak verildi. Partiler birbirinin iç işlerine müdahale etmemeli.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 ay önce)
    Olmaz olmaz deme olmaz olmasa olmaz olmazdı hayırlı olsun selo başkan
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Fark Etmez (4 ay önce)
    Açıklansa ne yazar, açıklanmasa ne yazar. Nasıl olsa bu millet kimi koysalar onu seçecek. HİİİİÇ FARK ETMEZ, HA ALİ VELİ HA VELİ ALİ... Bari eskileri yine koysunlar, hiç olmazsa çaplarını kapasitelerini biliyoruz...
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Senin sectiğinlerin cokmu doğru ,birdefada sorun sizinkilere la ilahe illallah Muhamedun Resulullah yazısından neden rahatsız oldular . Siz bu konuları düzeltin 100 de 60 la iktidarsiniz
    %31
    %69
    Yanıtla