SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin 'Şehrim 2023' Etkinliği

0
Güncellendi - 2018-05-06 00:22:28
AKP'nin 'Şehrim 2023' Etkinliği
A- A+ PAYLAŞ

Şehirlerin refah seviyesini yükselterek halkla birlikte karar mekanizması oluşturmayı hedefleyen AKP Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı’nın ’Şehrim 2023’ otobüsü Malatya’daydı.

AKP Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı’nın organizasyonuyla yola çıkan ‘Şehrim 2023’ otobüsünün son durağı Malatya oldu. Soykan meydanında 3 gün boyunca Malatyalıların 2203 hedefi ile ilgili hayallerini kağıda döktüğü projeyle ilgili basın açıklaması yapan AKP İl Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Hacı Bayram Yılmaz, Malatya olarak Türkiye’nin her meselesinde olduğu gibi çevre ve şehircilik konusunda hassas davrandıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önderliğinde AKP’nin kurulduğu günden bugüne kadar en önemli kalkınma hamlelerini hayata geçirdiğini ve bununla birlikte istikrar, güven, adalet ve demokrasisinden taviz vermeden milletimi büyük hizmetlerle buluşturmaya devam ettiklerini söyleyen Yılmaz, “AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı olarak, büyük ve güçlü Türkiye vizyonu doğrultusunda Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 hedeflerine ulaşmak amacıyla kadim değerlerimizi, medeniyetlerimize has, bizi biz yapan birikimlerimizi korumak ve geliştirmek amacıyla politikalar üretiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Şehrim 2023 otobüsü projesi ile şehirlerin geleceğinde söz sahibi olan tüm tarafların katılacağı şehir buluşmalarının ortaya çıktığını belirten Yılmaz, “Ortaya çıkan görüş, öneri ve taleplerin, farklı alanlarda uzman akademisyenlerce değerlendirilecek” diye konuştu.

‘Kimlikli Şehirler’ kavramından yola çıkılarak Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda her şehrin kendine özel 2023 hedeflerinin ortaya konulacağı projeye destek veren herkese teşekkür eden Yılmaz, otobüsün bundan sonraki durağının ise Diyarbakır olacağını söyledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Vatandaş44 (5 yıl önce)
    HER YERDE SİYASET BIKMADINIZ MI? HER ETKİNLİKTE CUMHURBAŞKANI, BAŞBAKAN, BELEDİYE BAŞKANLARI, AKP İL BAŞKANININ DEV POSTERLERİNİ KULLANMAKTAN? DEVLETİN PARASI İLE MİLLETİN PARASI İLE KENDİ REKLAMLARINI YAPAN TÜM SİYASİLERİ VE YÖNETİCİLERİ KINIYORUM. AYIPTIR AYIP!
    0
    0
    Yanıtla