SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alaaddin Durak Vefat Etti

0
Güncellendi - 2020-09-12 21:46:42
Alaaddin Durak Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Araştırmacı Yazar Celal Yalvaç'ın yeğeni, malatyahaber.com Editörü İsmet Yalvaç'ın kuzeni olan Alaaddin Durak, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Elektrik Teknisyeni olarak uzun yıllar Tekel Malatya Sigara Fabrikası'nda çalışan ve buradan emekli olduktan sonra serbest emlakçılık yapan 64 yaşındaki Alaaddin Durak, Cuma akşam saatlerinde evinde kalp krizi geçirdi.

Malatya amatör futbolunun önde gelen isimlerinden, Ataköyspor'un eski kaptanlarından ve Akbank eski şube müdürlerinden Basri Durak'ın da amcası oğlu olan Alaaddin Durak, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yolda vefat etti.

İki çocuk babası olan Alaaddin Durak'ın cenazesi, Cumartesi günü Şehir Mezarlığı Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu arada, Malatya eğitim camiasına uzun yıllar öğretmen, okul müdürü, Halk Eğitim Müdürü olarak hizmet veren 82 yaşındaki Bayram Aycan da vefat etti. Aycan'ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Ahmet Doganay (3 yıl önce)
    26 yıllık mesai arkadaşımdı, Tekel sigara fabrikasında onunla güzel günlerimiz oldu. İyi bir çalışma arkadaşıydı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, ailesine Ve çocuklarına sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Yılmaz (3 yıl önce)
    Çok değerli sevdiğimiz bir arkadaşımızdı. Rabbim mekanını cennet etsin. Ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat Abacı (3 yıl önce)
    Alaaddin abi, biraz sert yapılı gibi görünürdü ancak kalbi yumuşak bir insandı. Görüş camiasından dolayı tanıdım. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.Başta Celal Yalvaç duayen abi olmak üzere Yalvaç ailesine ve Durak ailesine baş sağlığı dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram Sandıkcı (3 yıl önce)
    ALLAH rahmet eylesin, Mekan-ı Cennet olsun Cenab-ı ALLAH geride kalanlara sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (3 yıl önce)
    Okul arkadaşım, 25 yıllık mesai arkadaşım,ne mutlu ki 1964 yılından beri hiç kırılmadık.Seninle bir proje çalışması yapacaktık yarım bıraktın. Biliyorum yaşam sürecinde kalbini kırdığın biri oldu mu? Bence olmadı. Mekanın cennet olsun.Ailene bol sabırlar diliyorum güzel insan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abidin (3 yıl önce)
    Rabbim mekanını cennet etsin rabbim geride kalanlara sabırlar versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Temel Bayhan (3 yıl önce)
    Arkadaşımız Alaaddin Durak'ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. ailesine sevenlerine başsağlığı diliyorum Mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Betül Sonkaya (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, Rabbim razı olsun çok yardımsever bir insandı.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Bahadır ALTAŞ (3 yıl önce)
    Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim. İyi bir dost sevdiğimiz bir arkadaşımızdı.
    0
    0
    Yanıtla