SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Algı Operasyonları Zirve Yaptı"

0
Güncellendi - 2018-06-18 19:19:10
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 24 Haziran'da vatandaşların yapacağı tercihin Türkiye'nin geleceğini etkileyeceğini söyledi.

Bakan Tüfenkci, Pütürge ilçe merkezinde esnafı ziyaretinde vatandaşlarla bayramlaştı ve onların sorun ile taleplerini dinledi.

İlçe stadında Pütürge Çevre Köyleri Derneğince düzenlenen 16. Geleneksel Futbol Turnuvası ve Toplu Sünnet Şöleni’ne katılarak burada bir konuşma yapan Tüfenkci, Türkiye'nin tüm illerine hizmet ettiklerini, halkın desteğiyle de hizmetlerini sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

Tüfenkci, 81 ili kalkındırırken Malatya'yı ihmal etmediklerini dile getirerek, kentte AK Parti olarak devasa hizmetler yaptıklarını kaydetti.

Seçimlerin önemine dikkati çeken Tüfenkci, şöyle devam etti:

"24 Haziran'da artık söz ve karar milletin. Siz vicdanınızla, özgür iradenizle kararınızı vereceksiniz. Terörü kınayanlarla, terörle mücadele edenlerle teröre yeşil ışık yakanlar arasında bir tercih yapacaksınız. Yine 'dünya 5'ten büyüktür.' diyerek dünyada Türkiye'yi lider konuma getirmeye çalışanlarla, Türkiye'yi yeni yeni tanıyanlar arasında tercih yapacaksınız. Bu tercih geleceğimizi, Türkiye'yi etkileyecek. Ben inanıyorum ki, 24 Haziran'da tercihiniz AK Parti'den ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan yana olacak."

- "Türkiye için dönüm noktası"

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık da  iktidarları döneminde Malatya'ya ve Pütürge ilçesine yapılan ve devam eden hizmetleri anlattı.

Bu çalışmaların süreceğini aktaran Çalık, şöyle konuştu:

"Yapacaklarımız daha çok ama 24 Haziran önümüzde çok önemli bir tarih. 24 Haziran Türkiye için dönüm noktası. Bu dönüm noktası için yapılması gereken iki 'Evet'imiz var. Birinci 'Evet'i Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan'a vurmaya hazır mıyız? İkinci 'Evet' ise Malatya'dan 6-0 milletvekilini de Meclise göndermeye hazır mıyız? Pütürge hazır Malatya'ya hazır, Türkiye hazır."

Bakan Tüfenkci ve Çalık, konuşmaların ardından  sünnet olan 49 çocukla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakan Tüfenkci, Malatya'nın Pütürge ilçesi kırsalındaki Taşmış Mahallesi'ni de ziyaret ederek, vatandaşlarla bayramlaştı, sorun ve taleplerini dinledi.

Mahallenin taziye evinde halka hitap eden Tüfenkci, hükümetin önemli hizmetlere imza attığını söyledi.

Tüfenkci, kente ve Türkiye'ye yapılan hizmetleri anlatarak, "Yaparsa AK Parti yapar. Biz Türkiye'de doğu, batı, kuzey, güney ayrımı yapmadan teröre, teröristlere inat hem Doğu'da hem Güneydoğu Anadolu'nun kalkınması noktasında ciddi anlamda gayret gösterdik. Sadece Hakkari Yüksekova Havaalanı'nda teröristler tarafından 99 kere orada şantiyemiz yakıldı ama buna inat 100. seferde yaptık, bitirdik ama ilk uçaktan inen de Selahattin Demirtaş oldu. Maalesef bazı zihniyetler böyle." diye konuştu.

- "Sizlerle yol yürümeye devam edeceğiz"

Her şeyi millete hizmet için yaptıklarını dile getiren Tüfenkci, şunları kaydetti:

"Onlar yaksalar, yıksalar da yakanlarla yıkanlar aynı noktada birleşse de 'Recep Tayyip Erdoğan'ı baştan indirelim Türkiye ne olursa olsun' deseler de Türkiye'nin menfaatlerinden öte kendi menfaatlerini düşünseler de biz sizlerle yol yürümeye devam edeceğiz. Sizler bize destek, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a inanıp, destek olduğunuz sürece onun liderliğinde Allah'a hamdolsun Türkiye, bölgesinin lideri olacak, bölgesinde sözü geçen Türkiye olacak."

- "Algı operasyonları zirve yaptı"

Bakan Tüfenkci, 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkati çekerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"24 Haziran'a giderken Türkiye üzerinde algı operasyonları zirve yaptı, yapmaya da devam ediyor. Suruç'ta milletvekilimize, AK Parti'ye saldırdılar, dolar, avro cinsinden finansal araçlarla Türkiye ekonomisini sıkıştırmaya çalışıyorlar ama Allah'ın izniyle 24 Haziran'da sizin bir oyunuz, bu oyunları bozacak. Onun için bir oy önemli. Bütün kardeşlerimin sandıklara giderek demokratik haklarını kulanmaları ve sandıklara sahip çıkmaları önemli. Sandığa sahip çıkarsanız Türkiye'ye, demokrasiye sahip çıkmış olursunuz."

DOĞANYOL'DA..

Tüfenkci, beraberinde  Malatya Milletvekili adayı Selahattin Barış Palandöken ve  İl Başkanı İhsan Koca ile Doğanyol ilçesine bağlı Ömerli, Bakımlı, Koldere mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bayramlaştı.

Bakımlı Mahalle Meydanı'nda bir konuşma yapan Tüfenkci, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi.

Türkiye'nin istikameti ve geleceğinin bu seçimle belirleneceğini ifade eden Tüfenkci, muhalefeti eleştirerek, şöyle devam etti:

"Türkiye, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bir vizyon, gelecek hedefi ortaya koyuyor. İstiyoruz ki Türkiye'de her yıl 1 milyondan daha fazla insanımıza iş, aş bulalım. Çünkü bizim nüfusumuz genç, yeni iş gücüne katılıyor, onlara yeni yeni fabrikalar kuralım. AK Parti iktidara gelmeden önce Türkiye'deki Organize Sanayi Bölgesi sayısı 65'ti şimdi ise 311. Malatya'da bir tane organize sanayi bölgesi vardı şimdi sadece merkezde üç tane var. Biz 2023 hedeflerini ortaya koyan bir partiyiz. 2023 hedeflerini yakalayabilmek için güçlü bir hükümeti oluşturmak zorundayız. Güçlü hükümetin güçlü Meclisle desteklenmesi lazım. Onun için sizlerin, gençlerimiz, kadınlarımız, geleceğimiz için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde cumhurbaşkanımıza 'evet' AK Parti'ye 'evet' deyip güçlü Türkiye'yi oluşturmak zorundayız."

- "Onlar yıkma üzerine siyaset izliyor"

Bakan Tüfenkci, Koldere Mahallesi ziyaretinde ise seçimlerin Türkiye'nin birlik ve beraberliği için çok önemli olduğunu dile getirdi.

"AK Parti imar, inşa, ihya, yapma üzerine onlar ise yıkma üzerine siyaset izliyor." diyen Tüfenkci, şunları kaydetti:

"Biz insanımıza hizmet edeceğiz. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' felsefesi içerisinde devletimizin milletle buluşması noktasında 16 yıllık AK Parti iktidarında bizler gerçekten çok şeyler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Milletimizi devletle kaynaştıran AK Parti'ydi. Bundan sonra devletin bütün imkanlarının milletin emrinde olabilmesi için bürokratik engellerin ortadan kaldırılması için AK Parti'nin iş başına gelmesi lazım. İhracatımızı beş kat artırdık bundan sonra 2-3 kat daha artırmak istiyoruz. Türkiye'yi 3,5 kat büyüttük 2023'e kadar iki kat daha büyütelim istiyoruz."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Malatyali (5 yıl önce)
    Ya bu vekil adaylarini anlayamadim. Sizi malatyadaki halkin çoğunluğu istemiyor. Kalkmislar algi diyorlar bunlar ne okuyorlar yoksa halki baska mi goruyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    Fetöcüler ii algı operasyonu yapıyorlar ama yemez bu millet ak parti kesin 5 vekil gönderecek ankaraya malatyalılar 16 yıldır reisi yanlız bırakmadı bırakmayacak ölümüne AK PARTİ.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Akp nin begenmedigimiz politikasini elestirirsek fetocumu olunuyor. Bu cahillikten baska bi sey degil. Avrupada zam yapildimi yada liderlerinin siyasi durusunu begenmeyip tepki gosteriyorlar ya fetocu oluyorlarmis. Su artik halkin icinden yorum yapan fetocuyla baglantisi olmayan insanlara bu IFTIRAYI atmayin AHIRET VAR HESAP VAR. CAHILLIGI BIRAKIN KILIFTAN KURTULUN VALLAHI SURIYE GIBI OLACAGIZ KIMSE KIMSEYE GUVENMEYECEK.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (5 yıl önce)
    AKP gidecek Ülkem huzura erecek 16 yıldır milletin kanını sömürdünüz yeter artık Türkiye halkı gibi Malatya halkı'da 25 haziranda Tamam diyecek
    0
    0
    Yanıtla
  • fırat kalkan (5 yıl önce)
    Oylar mhp 'ye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Faruk (5 yıl önce)
    Sizden büyük algı operasyonu yapan mı var ?
    0
    0
    Yanıtla
  • ermiş (5 yıl önce)
    Kimse boş boş yorum yapmasın AKPARTİMİZ bu seçimde 5 alıcak yine köylü seçmenlerimiz bile verse yine alırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (5 yıl önce)
    Deniz Baykal 1973 ten beri milletvekiliymiş.Yine de aday.chp niye zihniyetini değiştirmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayırlısı (5 yıl önce)
    Bir adamın kaderi Bir ülkenin kaderi olamaz Bir ülkenin geleceği Bir adamın elinde olamaz büyük Bir dinin istikbali Bir adamın elinde olamaz Bir adamın elinde büyük Bir ülke olunmaz .Bir adamın güzel ahlakı bizi kurtarmaz bir adamın din sevgisi bizi kurtarmaz bir adamın derdi dertlenmesi bir milleti kurtarmaz toplum olarak kendimizi düzeltmezsek ülke kurtulmaz ahiret kurtulmaz bu dünyada kurtarıcı bekleriz öbür dünyada da peygamber den bizi kurtarmasını bekleriz amma yaşarken nefsimizi aklımızın önünü kor hem dunyamızı hem ahiretimizi kaybederiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen baba baba eline aklına sağlık ben böyle güzel yorum görmedim şahsen keşke herkes bunu idrak edebilsek
    0
    0
    Yanıtla
  • hamit (5 yıl önce)
    Helal olsun sana adiyamanlı ramizan malatyalılar senin kadar duyarlı olmadı o sarı dediğin meyva için sana teşekkür ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    Asil hdp baraji gecerse bunlarin suratini gorecegiz. Akp hukumdarliginin son 7 gunu olabilir. Bakalim 24 haziranda nasil bir tablo olusacak? Akp nin Malatya aday vekil listesi ne yazik ki eskisinden daha beter. E bunun da bir karsiligi olacaktir mutlaka
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kerimoğlu (5 yıl önce)
    Malatya İcin Devam Vakti... Reis İcin Destek Vakti.. Vakit Karar Vakti... Vakit Recep Tayyip Erdoğan Vakti... #VakitMalatyaVakti
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Seçmen (5 yıl önce)
    Türkçe' den "Algı,Hain, Dış Güçler" kelimelerini çıkarsalar. Ak Parti'li vekiller 1 kelime dahi konuşamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • adiyamanli Ramizan (5 yıl önce)
    Masanın üzerindeki o sarı renkli olan meyvanın adını bilirseniz size oy verecem söz. Anladınız değil mi ne demek istediğimi
    0
    0
    Yanıtla
  • Adıyaman lı gardaş ım siz Adıyaman la Baskil KİLliler yüzde 99 AKP ye veriyor sunuz vermeye devam edin böyle iş bilmez kendi yakınlarına hizmet eden kendilerine çalışan dışarıda selam dahi veremeyeceğiniz adamlar AKP inatınız yüzünden en pahalı ekmek Malatya da en pahalı su malatya da en pahalı ulaşım Malatya da saymakla bitmez yine oy vereceksiniz bari konuşmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Yahya (5 yıl önce)
    Haber de yer alan resim her şeyi özetliyor. Bakan bey konuşuyor AKP'nin il başkanı asık surat Bakan bey konuşuyor AKP'nin il başkanı telefon ile oynuyor. Demek ki Malatya AKP'de durum sıkıntı
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin DEMİR (5 yıl önce)Yahya isimli kullanıcı yorumuna
    Günümüzde telefon sadece konuşmaya veya senin yazdığın gibi oyun oynamaya yarayan bi alet değil, sadece eleştirmiş olmak için eleştirmeyin lütfen, telefondan ülke ile ilgili yada parti ile ilgi belkide ailevi bir konuyu da takip ediyor olamaz mı!
    0
    0
    Yanıtla
  • Polat (5 yıl önce)
    Algımı asıl algıyı siz yapiyorsunuz her yerde mhp ye oy vermeyin diyorsunuz bunun üstüne mhp lilerden reis e oy istiyorsunuz olmaz böyle
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (5 yıl önce)
    25 Haziran Sabahı Kâbus Bitecek. . . ! ! !
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Her secimde son viraj, son donum noktasi, yeter artik magdurlari oynamayi birakin. 16 yildir iktidarda olan siz misiniz baskasi mi? İyi seyler olunca herseyi biz yaptik kotu seyler olunca dis gucler ust akil. En guzel algi operasyonunu sizler yapiyosunuz. İnsAllah bu secimde oylar Mhp ye. Tum Turkiye de oylarinizin nasil dustugunu goreceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla