SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Allah Yüzümüze Güldü, Galip Geldik"

0
Güncellendi - 2017-02-21 18:45:23
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Kalecisi Ertaç Özbir, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “Bu tür maçlar şampiyonluk için önemlidir” dedi.

Başarılı eldiven, iyi hazırlandıkları karşılaşmadan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Son saniyeleri büyük heyecana sahne olan bir maç oynadıklarını kaydederek, “Çok önemli bir galibiyet aldık. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. O bilinçle bu karşılaşmaya hazırlandık. Son dakikalara doğru büyük bir heyecan yaşadık. Onlarda, bizde kazanmaya yakındık. Allah yüzümüze güldü ve 1-1’den sonra hemen 2-1’i yakalayarak, galip gelmesini bildik” diye konuştu.

Özbir, bu tür maçlarda galibiyetin büyük anlam ifade ettiğine dikkat çekerek, şunları söyledi: “Bu tür maçlar şampiyonluk içim önemlidir. Bu tür maçları kazanınca şehir ve takım şampiyonluk havasına girer. O nedenle kazanmak bizim için çok önemliydi. Takım olarak inandığımız bu yolda aldığımız bu galibiyet bizi hedefe bir adım daha yaklaştırdı. Bunlar tekrarlarsa şampiyonluk gelecektir.”

Başarılı eldiven, kendi performansıyla ilgili olarak ise “Takımım için elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum. İyi çalışıyoruz. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Görev alan almayan bütün arkadaşlarımızla iyi kenetlendik. Bugün ben çıkar kurtarış yaparım, yarın bir başka arkadaşımız çıkar kurtarş yapar. Önemli olan hedefe ulaşmak ve bunun için en iyi şekilde mücadele ediyoruz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Bülent (7 yıl önce)
    Eray çok çalışmaya devam et ve kaleyi uzun yıllar kimseye bırakma inşaallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    Çok beğendiğim bir kalecisin.Malatya kalesini koruduğun bütün maçları dikkatle izledim.Hemen hemen hatasız oynadın Lakin bu maçta bariz 3veya 4 pozisiyonda hata yaptın bereket sonuç iyi bitti.Bir kaleci sürekli kendini geliştirmelidir.Rakibin oyun sistemini çözmeli bütün takım arkadaşlarını yönlendirmelidir.Bu doğrultuda çalışmalarında başarılar diliyor uzun yıllar bu formayı taşımanı temenni ediyorum .
    0
    0
    Yanıtla
  • ibekir (7 yıl önce)
    Ertaç bey sen o gün o penaltıyı kurtarmasaydın halimiz şimdi çok kötüydü. Sen o penaltıyı kurtardın Horoz orda yıkıldı ALLAHIN izniyle siz gibi güzel oyuncularla şampiyonuz yolunuz açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    sezon başından beri neden 3. kaleci oldugunu biri çıkıp açıklamalı
    0
    0
    Yanıtla
  • SEZER (7 yıl önce)
    Allah esirgesin...Ertaçım sen liglerin süper lig de dahil en iyi kalecilerinden birisin..Bir iki eksikliğin var onlarıda giderdinmi önün açık..
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ Bey (7 yıl önce)
    Ahh be Ertaç Kardeşim, şu yan toplar konusunda çok daha sıkı çalışmalısın, gayret sarf etmelisin. Gelen yan toplarda riske girmemek adına ya hiç çıkmamalısın ya da çıktığında cesaretli olup “buranın kontrolü bende beyler” edasıyla ve ellerini kullanabilmenin avantajıyla toplara müdahale etmelisin. Rabbim yâr ve yardımcın olsun, yolunu açık etsin İnşaAllah-u Teala.
    0
    0
    Yanıtla
  • ankaradaki dirijanlı (7 yıl önce)
    İYİ BİR OLAY. KALECİLERDE YANA ŞANSLIYIZ .ÜÇÜ DE ÇOK İYİ NAZAR DEYMESİN
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Ülkemizde yerli kaleci problemi ortada. İnşallah yönetim sağlam bir sözleşme yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (7 yıl önce)
    İlk yarı o kadar maç neden oynamadın daha doğrusu neden oynatılmadın hayret bir şey
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (7 yıl önce)
    Çok iyi yeteneksin, Allah yolunu açık etsin kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • çarmuzulu (7 yıl önce)
    Hakettiğin yerdesin inşallah takımımız süperlige çıkar sende kalede olursun yiğit kardeşim
    0
    0
    Yanıtla