SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aly Cissokho Transferi İçin Sorun Kulübü

0
Güncellendi - 2017-07-25 20:13:21
Aly Cissokho Transferi İçin Sorun Kulübü
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Olympiakos forması giyen Fransız sol bek Aly Cissokho ile prensip anlaşmasına vardı. Sarı siyahlılar, Fransız sol bekin kulübüyle anlaşmak için görüşmelerini sürdürüyor.

Evkur Yeni Malatyaspor’un Olympiakos forması giyen 30 yaşındaki Fransız sol bek Aly Cissokho ile anlaşmaya vardı. Fransız sol bek ile2 yıllık sözleşme imzalamayı planlayan yönetim, futbolcunun bonservisinin bulunduğu İngiliz ekibi Aston Villa'yla anlaşmak için görüşmelerini sürdürüyor. Yönetimin, İngiliz ekibi Aston Villa'yla 1 yıl daha kontratı olan 30 yaşındaki Cissokho'yla her konuda anlaştığı, kulübüyle görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Fransa doğumlu Senegal uyruklu futbolcu, orijinal sol bek olmasıyla dikkat çekiyor. İngiltere ekibi Aston Villa ile 30 Haziran 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Aly Cissokho; Aston Villa U23, FC Liverpool U23, Olimpiakos Pire, Vitória Setúbal FC, Liverpool, FC Gueugnon, FC Porto, Valencia, Aston Villa, Olimpik Lyon ve Olimpiakos Pire takımlarının formalarını giydi.

Aly Cissokho; Ligue 1’de 93 karşılaşmada 1 gol kaydedip, 8 asist yaptı. Premier League 58 karşılaşmada görev alan Cissokho, 2 asist yaptı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Ali (6 yıl önce)
    Lig baslıycak daha adam akılı transfer yok yazıklar olsun. Nerde o kral siyasetcılerınız el atsınlar. oy zamanı geldımı kapınızı çalıyolar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (6 yıl önce)
    Şu sarı siyahlı takım demeyi bırak artık Malatya haber sizde görüyorsunuz ki imza atan tüm futbolcular bile sarı kırmızı giyiyor ben 32 yaşındayım 10 yaşımdan beri içerdeki deplasmanda ki tüm maçlara gidiyorum giymeye çalışıyorum biz gözünüzü sarı kırmızı ile açtık isterseniz de istemesenizde bu böyle devam edecek yok kulübün resmi rengi sarı siyah üçüncü rengi kırmızı desenizde bu takım kurulurken de Malatyaspordan 6-7 futbolcuyu alarak birleşmiş bir takım dır aslında bu arada sakın ola beni sarı kırmızı yı istiyorum diye gs li sanmasnlar zaten sarı siyahı isteyenlerin de çoğu fb li ama biz gerçek MALATYASPOR luyuz İstanbul takımlarıyla da işimiz olmaz Malatya'nın tek haber sitesinden ricamız dır
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammet (6 yıl önce)Sedat isimli kullanıcı yorumuna
    Bence sarı siyah olsun formayı gören bizi tanısın yan sanayi gs forması olmasın kendimize özgü rengimiz olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben 3 büyüklerden BJK yi destekliyorum ve SARI-SİYAH istiyorum. Sende gs lisin çünkü gs taraftarları bir tek sarı kırmızı istiyor. Şunu kabullenin takımın renkleri SARI-SİYAH-KIRMIZIDIR. Nedir bu siyahla alıp veremediğiniz. Biz SARI-SİYAHI isteyen taraftar olarak kırmızıyı 3. renk olarak kabul ediyoruz da siz neden bizlere saygı duyup siyahı kabul etmiyorsunuz. Kulübün tüzüğünde SARI-SİYAH, 3. renk kırmızı diye yazıyor. Benimde yaşım 44 MALATYASPORUN SARI-SİYAHLI renklerini az çok bilirim. Zamanında bazı uyanık gs lı yöneticiler bizans oyunu ile sarı-kırmızıya çevirmiştir. Şu konuyu artık kapatın gitsin. Takım hem SARI-SİYAH, hem de SARI-KIRMIZI olsun ne fark eder. İsteyen istediği renkleri takıma yakıştırsın arkadaşlar, fakat konu kapansın artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammet (6 yıl önce)
    Herkes kaliteli oyuncu diyorda daha takımı görmedik bile saçma sapan konuşmayın bırakın takım bi maçlara çıksın sonra eleştirin bizim millette sadece eleştiri başlasa bişey YÖK kemik bi kadro olmazsa ve oyuncu kaliteleri birbirine yakın olursa neden olmasın bakın gençler birliğine adamlar ne zaman kalite transfer yaptı ki hep bilinmedik oyuncular bırakın alınan adamları görelim tanımıyoruz diye kötü oyuncu demek değildir oynadığı klüplere bakıp eleştiri yapın sadece böyle anca köstek olun siz
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Süper ligin en alt kalite trasnferlerini biz yapiyoruz alinan oyuncuların 1. 2. Tanesi haric gerisi ptt ikinci lig oyuncusu bu yıl küme düşmezsek başarı ,5. 6. Tane kaliteli A sınıfı oyuncu almazsak geldigimiz lige geti döneriz umarım yönetim bu transferleri yapar
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    Aston villa nin oyuncusu ingiliz kulübü bu oyuncunun neyini elestiriyorsunuz. El insaf dogruya doğru. Bu Malatya. Halkıda elestirmek için eleştiriyor.messiyi alsa yasli diye geldi deriz.Malatyaliyiz ya illeki elestirecegiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil kızıl (6 yıl önce)
    Bu kafayla bu takımdan bir yol olmaz bu transferlerle hayall alemindesiniz demektir
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne olmuş transferlere.Alınan futbolcular,kaleci hariç hepsi Şili,arjantin,Fransa ve Hollanda 1 liginde ,oynayan futbolcular..Senin ligin bu ülkelerin üstündemi?Ayrıca değil 1 lig,2. Hatta 3.ligdende futbolcu alınır.Neye göre?kime göre kıyaslama yapıyorsun.Arkadaşlar bu takımın bu yıl ilk hedefi ligde kalmaktır.Şampiyonlar ligine katılmak değil.Gazetelerde üç büyüklerin transfer haberlerini okuyup,Malatyaspor'la kıyaslıyorsunuz. mesela şimdiye kadar kesinleşen.Nacer ,boutaib,deningi ,beğenmiyormusun.Burada bi ara Türkiye'nin en iyi stoperlerinden Ayhan yalçında yerden yere vurulmuştu.Bi araştır bunlar kim?Ezbere ,işkembeden atmayın.
    0
    0
    Yanıtla