SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Amatöre Düşecek Kulübü 3 Senede Bu Hale Getirdik"

A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında konuk ettiği Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u 3-0 yenen Yukatel Kayserispor'un kulüp başkanı Berna Gözbaşı, Ziraat Türkiye Kupası finalini kazanıp Avrupa kupalarına katılmak istediklerini bildirdi.

Gözbaşı, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, evlerinde oynadıkları son maçı galibiyetle bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Karşılaşmada genç oyuncuları Hayrullah Erkip'in güzel bir gol attığını vurgulayan Gözbaşı, altyapıdan yetişen futbolcuların performansından memnun olduğunu belirtti.

Demir Grup Sivasspor'la karşılaşacakları Ziraat Türkiye Kupası finaliyle ilgili de konuşan Gözbaşı, "Bizim aklımız kupada. 26 Mayıs Perşembe günü güzel bir final maçı oynayıp, kupayı alıp Avrupa'ya gitmek istiyoruz." diye konuştu.

Yurt içinde ve yurt dışındaki herkesi 26 Mayıs'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'na beklediğini aktaran Gözbaşı, şunları kaydetti:

"14 yıl sonra yeniden bu heyecanı yaşıyoruz. Şehirden, STK'lerden, iş insanlarından herkes maça gitmek ve bu heyecanı yaşamak istiyor. O yüzden şehrin daha çok destek olması lazım. Ben 3 yıldır zaten tek başıma yük taşıyorum ama dün çok üzüldüğüm olaylar oldu. Koskoca STK'lerin başkanları, isim vermek istemiyorum, benimle iki otobüs mü bir otobüs mü diye pazarlık yapıyor. Bu böyle olmaz. Burası şehir takımı, burası benim takımım değil. Birçok sorumluluğu tek başımıza üstleniyoruz. Sıkıştığımız yerde Kayseri Büyükşehir Belediyemize gidiyoruz ama onların da bağlı olduğu belli yasalar var. 14 sene sonra benim geldiğim zamanda neredeyse amatöre düşecek bir kulübü üç senede Allah'a şükür, buralara kadar getirdik. Şimdi sadece taraftar İstanbul'a gidecek. Bunun için benim çıkıp yalvarmamam lazım. Özellikle iş insanlarımıza sesleniyorum. Sadece buraya maça gelip gitmekle olmaz. Şehrin reklamı oluyor. Bundan faydalanıyorlar, gereğini yapsınlar."

Gözbaşı, gelecek sezon daha fazla altyapıdan gelen oyuncularla sahada olacaklarını sözlerine ekledi.

Kayseri, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Bir kadın klübü bataklıktan kurtarır,bir erkek sıfır klübü batırır!Hanımefendi siz ve yönetim kurulunuz her türlü övgüye layıksınız.Hamurlu eliyle erkek işine karışma diye ortalarda gezen soytarılar,sizde şeref ve haysiyet varsa gidin bu hanımefendiden özür dileyin
    %90
    %10
    Yanıtla
  • kerim (1 yıl önce)
    malatya spor başakanı adil gevrek seni görsün ders alsın bişeler öğretin
    %80
    %20
    Yanıtla
  • New Malatya (1 yıl önce)
    Kadın cesur taşın altına elini koydu ve başarı geldi Ankaragücü küme düştü aynı yıl çıktı bizim takım süper ligden amatöre düşmüş gibi tüm yetkililer kaçıyor bir tane idareci yönetici hiç mi kimse olmaz koca Malatya'ya ayıptır günahtır. Bu kimsenin yanına kalmaz. Malatyayı idare edenlerde zaten hayır yokda 3 milyonluk şehirde bir tane babayiğit yokmu alsın su takımı borçlarını yapılandırıp tekrar ayağa kaldırsın. Efsanede düşmüştü ama ilk yıl başkanlar mücadele etti 3.olup play-off ta elendik bu takımda nolduda bu kadar başıboş bırakıldı.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Adil başkan da avrupa ya giden takımı 3 yılda 2 defa küme düşürdü
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdullah (1 yıl önce)
    Birileri utanırmı acaba.Tabi utanacak yüzü kalmışsa
    %93
    %7
    Yanıtla
  • EROL (1 yıl önce)
    Helal olsun sana.Diğer takımlar örnek alsın.Bilhassa Malatya.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Örnek kulüplerimiz Sivas, Karagümrük, Alanya, Hatay ve Kayseri başkanlarını ve yönetim kurullarini kutluyor ve teşekkür ediyorum.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Gerçek bu (1 yıl önce)
    Malatya da maalesef bir Berna hanım yok. Olmazda çünkü Malatya da o kapasitede o kalitede memleket ine aşık insan yok. Zaten Malatya nın en büyük sıkıntısı da bu. Burada herşey lafta. Yani Bi Malatya bir Berna hanım etmiyor gerçek bu. Onun için Bu şehir Allah a emanet.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Gündüz Bey (1 yıl önce)
    Şu Kayserispor başkanı kadar yiğit biri çıkmadı ya şu memleketten ona yanarım.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 yıl önce)
    Başkanım keşke bizim yöneticiler de sizi biraz örnek alsalardı. Şimdi bizim takım kötü durumda olmazdı, bu gidişle de Efsane Malatyaspor un yanına gider. Sahipsizlik çok kötü Allah bu şehre sabır versin.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Halel olsun
    %93
    %7
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)
    Sizi canı gönülden tebrik ediyorum, iki yıl önce bizimle küme düşmüştünüz, siz takımınıza sahip çıktınız ve başardınız, yüreğinize ve emeğinize sağlık. Malatya yönetimine de bu konuda ders verin lütfen sayın Başkan.
    %93
    %7
    Yanıtla