SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ampute Kupasında Rakip Bursagücü

A- A+ PAYLAŞ

Ampute Futbol Türkiye Kupası maçları 15-18 Kasım tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek. Kupada yer alacak olan Malatya Büyükşehir Belediyespor, Bursagücü Ampute Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımı, 15-18 Kasım tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek olan Ampute Futbol Türkiye Kupası'nda mücadele edecek.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun 2018-2019 yılı faaliyet programında yer alan Ampute Futbol Türkiye Kupası, 15-18 Kasım'da Ankara'da gerçekleştirilecek. Ampute Futbol Türkiye Kupası müsabakalarına; Ampute Futbol 2017-2018 sezonu Süper Ligi'nden ilk 4 takım, Ampute Futbol 1.Ligi'nde gruplarında ilk sırayı alan takımlar olmak üzere 6 takım katılacak.

Kupa'da Ampute Futbol Süper Ligi'nde ilk 4 sırada yer alan Osmanlı Engelliler Spor Kulübü, TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü, Şahinbey Belediyesi Engelliler Spor Kulübü ve Pendik Engelliler Spor Kulübü'nün yanı sıra 1.Lig 1.Grubun lideri Bursagücü Ampute Spor Kulübü ile 1.Lig 2.Grubun lideri Malatya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü mücadele edecek. 

Müsabakalar A ve B grubu olmak üzere 3’lü 2 grupta oynanacak. Grup müsabakaları tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Guruplarında birinci olan takımlar diğer grubun ikincisiyle oynayacaktır. Bu müsabakaların berabere bitmesi halinde uzatmaya gitmeden direkt penaltılarla sonuç alınacak. Gruplarında çapraz eşleşme sonucu yenilen takımlar, üçüncülük dördüncülük müsabakası oynayacaklardır. Bu müsabakanın berabere bitmesi halinde, uzatmaya gitmeden direkt penaltılarla sonuç alınacak. 2017-2018 sezonunda devam eden disiplin cezaları kupa müsabakalarında dikkate alınacak. Doğrudan kırmızı kart (ihraç) ile ihraç edilen oyuncu, en az iki müsabakadan men edilir. Bariz gol şansının bir faulle engellenmesi durumunda ihraç edilen oyuncu ile ikinci ihtarla ihraç edilen oyuncu bir maç men cezası alacak. Kulüpler kupa tarihi itibarı ile mevcut geçerli lisanslı sporcuları ile müsabakalara katılabilecek.

Kupa statüsüne göre müsabakalar şu şekilde oynanacak:

A GRUBU                                                  B GRUBU

Ampute Futbol Süper Lig Şampiyonu-Ampute Futbol Süper Lig 2.Si

Ampute Futbol Süper Lig dördüncüsü-Ampute Futbol Süper Lig 3.Sü

Ampute Futbol 1.Lig 1.Gurup Şampiyonu-Ampute Futbol 1.Lig 2.Gurup Şampiyonu

Kupa statüsüne göre, geçtiğimiz sezon Ampute Futbol 1.Lig 2.Grubun şampiyonu olan Malatya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, 1.Lig 1.Grubun şampiyonu Bursagücü Ampute Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız